- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
-
- Konu Sahibi tazegelin22
Bir kadın sadece eşini mutlu etmek için çocuk yapamaz.mrb ben 6 aylık evlıyım esımle evlendıgımızden berı hep srunlarımız oldu cogu kez annesı yuzunden aynı evde yasıyoruz buyuk bı sorun yasadık bende o zmndan berı korunmaya basladım esımden gizli cunku bır daha annesının terbıyesızlıgıne goz yumarsa ayrılcaktım sonra bı kere annesı yanında asagılayıcı bı tavır sergıledı pişman oldu ama ben dınlemedım bosanma dılekcesı verdım bıtırmeye karar verdım bana sozler verdı sartlarımı kabul ettı vazgectım kaynımında barısmamızdakı rolu buyuk annesını aldı bayadır yok sureklıde gelıp alcagını benım uzerıne kalmıcagını gerekırse ayrı eve cıkarsınız dedı neyse bu arada esımde sozlerını tutuyo bana cok ıyı davranıyo fakat bu seferde cocuk olmuyo dıye içmeeye vurdu içince bana zararı yok sıddet kufur vs yok fakat uzuluyo gelıyo aglamaklaı sekılde nedenolmuyo cocugumuz fln dıyo bende uzuldum onun o halıne korundugumu ıtıraf ettım aslında cok kızar sandım fakat fazla kızmadı tm dedı ( heralde o kendınce kısır sandı kendısını kı ben doktorra genel muayene yaptırmıstım hıc bı sorunum olmadıgnı bılyıo ) sonra bugun konustuk ben ona dedımkı eger ıckı ıcmezsen bana hep boyle ıyı davranırsan bı kactane daha sart koydum yemın ettırıdm korunmayı bırakcam dıye ezanda okunuyodu o vakıt kabul etttı ve banada yemın ettırdı hap kullanmıcagıma daır bende kabul ettım fakatkorkuyorum ya sozunu tutmazsa ıyı bu aralar ama ya cocuk olunca yada hamıle kalınca yıne kotu davranırsa annesı yuuznden yada siniri yuzunden offf offf napmalıyım yardımcı olurmsunuz kırmadan lutfen
haklı olabılrsın bıraz ama esım duygusal kafaya takan bırı sıkıntılarını ıckıyle unutmaya calıısıuo bırde aglamaklı oldu cıdıdydı ısyan edısı flan oldu uzuldum ya ne bılım hatamı yaptım bılmıyoum ıtıraf etmekle
bende oyle dusunuyorum rahatladı haklısınzSurekli kendini içkiye vuran birine bence cocuk yapmayin siz.
Çocuğu olmuyor diye kendini ickiye vurani da ilk defa gordum.
O cocuk hasretinden degil ,kendisinin kisir oldugunu sanmis, sen korunuyorum deyince de rahatlamis.
Yoksa cocuk askindan falan degil..
Bence siz bosanmayin. Yani kocasinin hatalarini bu kadar sahiplenip kendince hakli konuma sokan biri kocasindan ayrilmamali. Kafalar ayni.
nerden bılıyon aynı oldugumuzu konusmak ıcın konusmayınBence siz bosanmayin. Yani kocasinin hatalarini bu kadar sahiplenip kendince hakli konuma sokan biri kocasindan ayrilmamali. Kafalar ayni.
Bir kadın sadece eşini mutlu etmek için çocuk yapamaz.
Ben bir gün bu yaşadıklarımı yaşarsam çocugumu dahi alıp çıkarım cesaretine sahip iseniz şu durumda çocuk gibi bir sorumluluğu düşünmelisiniz.
Ayrıca eşten habersiz korunmak? bu durumda çocuk sahibi olmak istemiyorum demek daha kolay değil mi?
Eşiniz değişmeyecek , hiç kimse 1 kerelik konuşma ile karakterini değiştiremez[/Q
ben kendımce cocuk ısteyıp ıstememkte kararsızımhem ıstıyorum hem ıstemıyorum eger yaparsam onun ıstegıyle olur .evet onada soyledım ztn bana kotu davranırsan 10 tane cocukta yapsam senı terkedırım dedım sakın cocuga guvenme dedımBir kadın sadece eşini mutlu etmek için çocuk yapamaz.
Ben bir gün bu yaşadıklarımı yaşarsam çocugumu dahi alıp çıkarım cesaretine sahip iseniz şu durumda çocuk gibi bir sorumluluğu düşünmelisiniz.
Ayrıca eşten habersiz korunmak? bu durumda çocuk sahibi olmak istemiyorum demek daha kolay değil mi?
Eşiniz değişmeyecek , hiç kimse 1 kerelik konuşma ile karakterini değiştiremez
ben kendımce cocuk ısteyıp ıstememkte kararsızımhem ıstıyorum hem ıstemıyorum eger yaparsam onun ıstegıyle olur .evet onada soyledım ztn bana kotu davranırsan 10 tane cocukta yapsam senı terkedırım dedım sakın cocuga guvenme dedım
ben kendımce cocuk ısteyıp ıstememkte kararsızımhem ıstıyorum hem ıstemıyorum eger yaparsam onun ıstegıyle olur .evet onada soyledım ztn bana kotu davranırsan 10 tane cocukta yapsam senı terkedırım dedım sakın cocuga guvenme
kararsız
haklısınız o anda kesın bı şekılde soz verınce yemın edınce bı an guvendım bende yemın verdım çok yanlıs yaptıgımın farkındayımkı buraya yazma geregı duydum ama arada benım yemınım var gunaha gırmekten korkuyorumkararsızlıkla cocuk yapmayı nasıl göze alabiliyorsunuz?
evliliğiniz 6 ayda neler geçirmişken bu karmaşaya bir de çocuk sokmak hiç akıllıca değil.
hadi eşin mantıksız bari sen mantıklı bir birey gibi hareket edebilseymişsin.
hiç olmazsa 6 ay falan beklemeyi de şart koşsaydınız.
sıgdı ışte napalım evlendıgımızden berı cocuk ıstıyo yası buyuk bırı o yuzden hemn ıstıyo içki içiyordu ama sıklasmaya basladı kafaya cok taktı heraldeNasil yani 6 aya bunca şey nasil sigdi? Kac ay denedi de olmuyor diye kendini ickiye verdi?
ne alakaSu yemin etti, yemin ettim kismini okurken akilimdan gecti: "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz."
Yani simdi size yeminler edebilir ancak sikayet ettiginiz her ne varsa tekrar yapmayacagi ya da sozunu tutacagi anlamina gelmez. Ettigi yeminden ziyade hal tavir davranislarina bakin derim.ne alaka
dikkate alıcam tşk ederımYani simdi size yeminler edebilir ancak sikayet ettiginiz her ne varsa tekrar yapmayacagi ya da sozunu tutacagi anlamina gelmez. Ettigi yeminden ziyade hal tavir davranislarina bakin derim.
mrb ben 6 aylık evlıyım esımle evlendıgımızden berı hep srunlarımız oldu cogu kez annesı yuzunden aynı evde yasıyoruz buyuk bı sorun yasadık bende o zmndan berı korunmaya basladım esımden gizli cunku bır daha annesının terbıyesızlıgıne goz yumarsa ayrılcaktım sonra bı kere annesı yanında asagılayıcı bı tavır sergıledı pişman oldu ama ben dınlemedım bosanma dılekcesı verdım bıtırmeye karar verdım bana sozler verdı sartlarımı kabul ettı vazgectım kaynımında barısmamızdakı rolu buyuk annesını aldı bayadır yok sureklıde gelıp alcagını benım uzerıne kalmıcagını gerekırse ayrı eve cıkarsınız dedı neyse bu arada esımde sozlerını tutuyo bana cok ıyı davranıyo fakat bu seferde cocuk olmuyo dıye içmeeye vurdu içince bana zararı yok sıddet kufur vs yok fakat uzuluyo gelıyo aglamaklaı sekılde nedenolmuyo cocugumuz fln dıyo bende uzuldum onun o halıne korundugumu ıtıraf ettım aslında cok kızar sandım fakat fazla kızmadı tm dedı ( heralde o kendınce kısır sandı kendısını kı ben doktorra genel muayene yaptırmıstım hıc bı sorunum olmadıgnı bılyıo ) sonra bugun konustuk ben ona dedımkı eger ıckı ıcmezsen bana hep boyle ıyı davranırsan bı kactane daha sart koydum yemın ettırıdm korunmayı bırakcam dıye ezanda okunuyodu o vakıt kabul etttı ve banada yemın ettırdı hap kullanmıcagıma daır bende kabul ettım fakatkorkuyorum ya sozunu tutmazsa ıyı bu aralar ama ya cocuk olunca yada hamıle kalınca yıne kotu davranırsa annesı yuuznden yada siniri yuzunden offf offf napmalıyım yardımcı olurmsunuz kırmadan lutfen