kocama itiraf ettim pişman olmaktan korkuyorum

Bir kadın sadece eşini mutlu etmek için çocuk yapamaz.
Ben bir gün bu yaşadıklarımı yaşarsam çocugumu dahi alıp çıkarım cesaretine sahip iseniz şu durumda çocuk gibi bir sorumluluğu düşünmelisiniz.
Ayrıca eşten habersiz korunmak? bu durumda çocuk sahibi olmak istemiyorum demek daha kolay değil mi?
Eşiniz değişmeyecek , hiç kimse 1 kerelik konuşma ile karakterini değiştiremez

Bence siz bosanmayin. Yani kocasinin hatalarini bu kadar sahiplenip kendince hakli konuma sokan biri kocasindan ayrilmamali. Kafalar ayni.

bende oyle dusunuyorum rahatladı haklısınz

Bence siz bosanmayin. Yani kocasinin hatalarini bu kadar sahiplenip kendince hakli konuma sokan biri kocasindan ayrilmamali. Kafalar ayni.
nerden bılıyon aynı oldugumuzu konusmak ıcın konusmayın

ben kendımce cocuk ısteyıp ıstememkte kararsızımhem ıstıyorum hem ıstemıyorum eger yaparsam onun ıstegıyle olur .evet onada soyledım ztn bana kotu davranırsan 10 tane cocukta yapsam senı terkedırım dedım sakın cocuga guvenme dedım

Su yemin etti, yemin ettim kismini okurken akilimdan gecti: "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz."

bence ilacı bırakmak için yemin etmemeliydiniz ayrı eve çıka na kadar en azından

kararsızlıkla cocuk yapmayı nasıl göze alabiliyorsunuz?
evliliğiniz 6 ayda neler geçirmişken bu karmaşaya bir de çocuk sokmak hiç akıllıca değil.
hadi eşin mantıksız bari sen mantıklı bir birey gibi hareket edebilseymişsin.
hiç olmazsa 6 ay falan beklemeyi de şart koşsaydınız.

haklısınız o anda kesın bı şekılde soz verınce yemın edınce bı an guvendım bende yemın verdım çok yanlıs yaptıgımın farkındayımkı buraya yazma geregı duydum ama arada benım yemınım var gunaha gırmekten korkuyorum

6 aylık evlilikte olay neredeyse boşanmaya kadar gelmiş, kendini içkiye vuran bir koca var, evlilik oturmamış üstelik anladığım kadarı ile sorun yaratan bir kayın valide de mevcut. Sorunlar çözülmeden çocuk düşünmeyin bence.

Bu arada keyif için içenleri tenzih ediyorum fakat, herhangi bir sorun karşısında kendini içkiye vuran insan duygusal değil zayıf karakterlidir, teselliyi alkolde arar bunu bilin ona göre davranın.

Bence önce ayri eve çıkın öyle çocuk yapın kaynana geçici olarak gitmiş çocuk olursa kaynanan hepten herseye karışır burnundan gelir esin çocuk olunca boşanmazsn diye düşünür.

Geçmiş olsun kusura bakmayın da şartlı şurtlu korunma mı bırakılır?.. Çocuğu normalde sevdiğin güvendiğin adamdan istediğin zamanda olsun istersin.. şunu yaparsa şu gibi çocuk olmamalı bence. İnşallah düzelir de sorunlarınız. evlilik oturmadan çocuk olmamalı. Allah korusun sonra olan çocuğa oluyor.

Bir de hap kullanılıyorsa yumurtaların normale dönmesi ve çocuğun sağlığı için hapın etkisinin geçmesinin beklenmesi gerekiyormuş. Yani haptan sonra belli süre geçmesi beklenmeliymiş. Bu süre içinde öteki korunma yöntemi kullanılacakmış. Ben de inetrnette okumuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…