- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi tazegelin22
haklısınız ama suanda mumkun degıl cunku esım annesı yaslı ınsanların goznde kotu annesını atan bı ınsan olarak gorulsun ıstemıyo kı haklı bırazda fakat abılerı alsa temellı baksalar yada onlar soyleseler cıkın dıye cıkar cunku soyledı kaynım sesını cıkarmadısiz ilk sarti ayri eve cikma olarak koysaydiniz keske,ev ustune ev olmuyor malesef
ayyy olabılır esımde oyle kızgınken basaa kakmaları var aman soylersede benım haklı sebebım var saglıksız bı evlıkte cocougu uygun gormedım derım her fırsatta ıstıyorsa ceksın gıtsınvalla sen yanıdın bende gizlemiştim hap kullandığımı.en ufak bişeyde hep başıma kaktı halada kakıyor keske söylemeseydin
sen gözden çıkarmışsın zaten bu adamı sanırım.bence doğurma doğurma kız .)ayyy olabılır esımde oyle kızgınken basaa kakmaları var aman soylersede benım haklı sebebım var saglıksız bı evlıkte cocougu uygun gormedım derım her fırsatta ıstıyorsa ceksın gıtsın
evet canım ayrılmak korksuu gırdı ıcıne sevdıgıne emınım tek sıkıntım çok sınırlı ama sora pısman olan gonlumu alan bı ınsan inşş hayırlısı olur bzım ıcınkocan yalan söylediğinizi duyduğu anda tepkisi çok daha kötü olabilirmiş.fakat ya sizi seviyor yada gerçekten aklı başına geldi ki artık kendini kontrol edebiliyor bence sizin yaptığınıza tepki vermiyerek düzeldiğini gsteriyor...inşallah kötü şeyler olmaz
gözden cıkardım evet gercekten aılemde arkamda durdu bosanmaya kdr gıttım ama sevdıgınnıde gordum bılmıyorum yasen gözden çıkarmışsın zaten bu adamı sanırım.bence doğurma doğurma kız .)
haklı olabılrsın bıraz ama esım duygusal kafaya takan bırı sıkıntılarını ıckıyle unutmaya calıısıuo bırde aglamaklı oldu cıdıdydı ısyan edısı flan oldu uzuldum ya ne bılım hatamı yaptım bılmıyoum ıtıraf etmekleHer cocugu olmayan kendini ickiye verse ohhoooo infertilite topikleri guzel kafayla acilirdi.
Bahaneye bak...
evet canım ayrılmak korksuu gırdı ıcıne sevdıgıne emınım tek sıkıntım çok sınırlı ama sora pısman olan gonlumu alan bı ınsan inşş hayırlısı olur bzım ıcın
2 yıldır tuketılenbısey yyokkı anlamadım sızıEşini kaç yıldır tanıyorsun merak ettim. Herşeyi ne çabuk yaşamış,tüketmişsiniz böyle.
6 aydır evlisiniz,hep tartışmalarımız oldu yazmışsınız. Boşanma aşamasına gelmişsiniz,eşiniz içkiye başlamış,çocuk istiyorsunuz. Yani ne bileyim,herşey çok çabuk gelişmemiş mi sizce? Keşke başta kabul etmeseydiniz beraber oturmayı2 yıldır tuketılenbısey yyokkı anlamadım sızı