kocama itiraf ettim pişman olmaktan korkuyorum

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
34
mrb ben 6 aylık evlıyım esımle evlendıgımızden berı hep srunlarımız oldu cogu kez annesı yuzunden aynı evde yasıyoruz buyuk bı sorun yasadık bende o zmndan berı korunmaya basladım esımden gizli cunku bır daha annesının terbıyesızlıgıne goz yumarsa ayrılcaktım sonra bı kere annesı yanında asagılayıcı bı tavır sergıledı pişman oldu ama ben dınlemedım bosanma dılekcesı verdım bıtırmeye karar verdım bana sozler verdı sartlarımı kabul ettı vazgectım kaynımında barısmamızdakı rolu buyuk annesını aldı bayadır yok sureklıde gelıp alcagını benım uzerıne kalmıcagını gerekırse ayrı eve cıkarsınız dedı neyse bu arada esımde sozlerını tutuyo bana cok ıyı davranıyo fakat bu seferde cocuk olmuyo dıye içmeeye vurdu içince bana zararı yok sıddet kufur vs yok fakat uzuluyo gelıyo aglamaklaı sekılde nedenolmuyo cocugumuz fln dıyo bende uzuldum onun o halıne korundugumu ıtıraf ettım aslında cok kızar sandım fakat fazla kızmadı tm dedı ( heralde o kendınce kısır sandı kendısını kı ben doktorra genel muayene yaptırmıstım hıc bı sorunum olmadıgnı bılyıo ) sonra bugun konustuk ben ona dedımkı eger ıckı ıcmezsen bana hep boyle ıyı davranırsan bı kactane daha sart koydum yemın ettırıdm korunmayı bırakcam dıye ezanda okunuyodu o vakıt kabul etttı ve banada yemın ettırdı hap kullanmıcagıma daır bende kabul ettım fakatkorkuyorum ya sozunu tutmazsa ıyı bu aralar ama ya cocuk olunca yada hamıle kalınca yıne kotu davranırsa annesı yuuznden yada siniri yuzunden offf offf napmalıyım yardımcı olurmsunuz kırmadan lutfen

Öncelikle kocana tam anlamiyla güven de sonra hamilelik düsün adam 3 günde kendini ickiye vermis ne malum baska bir skintidan icmedigi..acele etme bence

siz ilk sarti ayri eve cikma olarak koysaydiniz keske,ev ustune ev olmuyor malesef
haklısınız ama suanda mumkun degıl cunku esım annesı yaslı ınsanların goznde kotu annesını atan bı ınsan olarak gorulsun ıstemıyo kı haklı bırazda fakat abılerı alsa temellı baksalar yada onlar soyleseler cıkın dıye cıkar cunku soyledı kaynım sesını cıkarmadı

valla sen yanıdın bende gizlemiştim hap kullandığımı.en ufak bişeyde hep başıma kaktı halada kakıyor keske söylemeseydin

Onuda o zaman karar verirsiniz zaten bitirmeyi göze aldımı insan 9 çocugu dah olsa 2 dk durmaz.Hakkınızda hayırlısı kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama evlilik tam oturmadan çocuk yapmayın.Olan çocuklara oluyor ondan sonra ve sıkıntılı nesiller yetişiyor.

bence ona yalan söyleme açıkça fikirlerini söyle. 6 ay az bir süre çocuk için. zeten bu kısacık sürede bir sürü olay yaşamışsınız.
çocuk yapmak bişey değil, bence bekle.

kocan yalan söylediğinizi duyduğu anda tepkisi çok daha kötü olabilirmiş.fakat ya sizi seviyor yada gerçekten aklı başına geldi ki artık kendini kontrol edebiliyor bence sizin yaptığınıza tepki vermiyerek düzeldiğini gsteriyor...inşallah kötü şeyler olmaz

valla sen yanıdın bende gizlemiştim hap kullandığımı.en ufak bişeyde hep başıma kaktı halada kakıyor keske söylemeseydin
ayyy olabılır esımde oyle kızgınken basaa kakmaları var aman soylersede benım haklı sebebım var saglıksız bı evlıkte cocougu uygun gormedım derım her fırsatta ıstıyorsa ceksın gıtsın

ayyy olabılır esımde oyle kızgınken basaa kakmaları var aman soylersede benım haklı sebebım var saglıksız bı evlıkte cocougu uygun gormedım derım her fırsatta ıstıyorsa ceksın gıtsın
sen gözden çıkarmışsın zaten bu adamı sanırım.bence doğurma doğurma kız .)

evet canım ayrılmak korksuu gırdı ıcıne sevdıgıne emınım tek sıkıntım çok sınırlı ama sora pısman olan gonlumu alan bı ınsan inşş hayırlısı olur bzım ıcın

Eşini kaç yıldır tanıyorsun merak ettim. Herşeyi ne çabuk yaşamış,tüketmişsiniz böyle.

Her cocugu olmayan kendini ickiye verse ohhoooo infertilite topikleri guzel kafayla acilirdi.

Bahaneye bak...
haklı olabılrsın bıraz ama esım duygusal kafaya takan bırı sıkıntılarını ıckıyle unutmaya calıısıuo bırde aglamaklı oldu cıdıdydı ısyan edısı flan oldu uzuldum ya ne bılım hatamı yaptım bılmıyoum ıtıraf etmekle

evet canım ayrılmak korksuu gırdı ıcıne sevdıgıne emınım tek sıkıntım çok sınırlı ama sora pısman olan gonlumu alan bı ınsan inşş hayırlısı olur bzım ıcın

her ne olursa olsun sonuçta yalan var tabiki sıkıntılı durumlar yaşadığınız için yapmışınız dediğim gibi kocanızın tepki vermeyişi şaşırtıcı hem iyi hem kötü inşallah iyi olur sonu

bir de şuvar...lütfen yazılarınızı biraz daha dikkatli yazın zor okunup zor anlaşılıyor.

epey olumsuzluklar var eşinde bir çocuk ile düzelmez ki
işin iş

2 yıldır tuketılenbısey yyokkı anlamadım sızı
6 aydır evlisiniz,hep tartışmalarımız oldu yazmışsınız. Boşanma aşamasına gelmişsiniz,eşiniz içkiye başlamış,çocuk istiyorsunuz. Yani ne bileyim,herşey çok çabuk gelişmemiş mi sizce? Keşke başta kabul etmeseydiniz beraber oturmayı

Surekli kendini içkiye vuran birine bence cocuk yapmayin siz.
Çocuğu olmuyor diye kendini ickiye vurani da ilk defa gordum.
O cocuk hasretinden degil ,kendisinin kisir oldugunu sanmis, sen korunuyorum deyince de rahatlamis.
Yoksa cocuk askindan falan degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…