kocama itiraf ettim pişman olmaktan korkuyorum

Yaşın genç galiba evliliği pazar yerine cevirmissiniz
Sorunlarinizi bu sekilde pazarlik yaparak cozemessiniz sen onun beklentilerini kullaniyorsun sadece

6 ayda çocuğu olmadı diye kendini içkiye vuran bir eş :KK64:

bence cocuk için bekleyin, tam güvenmeden çocuk falan yapmayın korunmaya devam edin..sonra seneye burda başlık açmayın "kızlar bebeğim var nasıl boşanırım ben" diye..

mrb ben 6 aylık evlıyım esımle evlendıgımızden berı hep srunlarımız oldu cogu kez annesı yuzunden aynı evde yasıyoruz buyuk bı sorun yasadık bende o zmndan berı korunmaya basladım esımden gizli cunku bır daha annesının terbıyesızlıgıne goz yumarsa ayrılcaktım sonra bı kere annesı yanında asagılayıcı bı tavır sergıledı pişman oldu ama ben dınlemedım bosanma dılekcesı verdım bıtırmeye karar verdım bana sozler verdı sartlarımı kabul ettı vazgectım kaynımında barısmamızdakı rolu buyuk annesını aldı bayadır yok sureklıde gelıp alcagını benım uzerıne kalmıcagını gerekırse ayrı eve cıkarsınız dedı neyse bu arada esımde sozlerını tutuyo bana cok ıyı davranıyo fakat bu seferde cocuk olmuyo dıye içmeeye vurdu içince bana zararı yok sıddet kufur vs yok fakat uzuluyo gelıyo aglamaklaı sekılde nedenolmuyo cocugumuz fln dıyo bende uzuldum onun o halıne korundugumu ıtıraf ettım aslında cok kızar sandım fakat fazla kızmadı tm dedı ( heralde o kendınce kısır sandı kendısını kı ben doktorra genel muayene yaptırmıstım hıc bı sorunum olmadıgnı bılyıo ) sonra bugun konustuk ben ona dedımkı eger ıckı ıcmezsen bana hep boyle ıyı davranırsan bı kactane daha sart koydum yemın ettırıdm korunmayı bırakcam dıye ezanda okunuyodu o vakıt kabul etttı ve banada yemın ettırdı hap kullanmıcagıma daır bende kabul ettım fakatkorkuyorum ya sozunu tutmazsa ıyı bu aralar ama ya cocuk olunca yada hamıle kalınca yıne kotu davranırsa annesı yuuznden yada siniri yuzunden offf offf napmalıyım yardımcı olurmsunuz kırmadan lutfen
ben çocuk olayının bu derece pazarlığa dökülmesine pek hoş bakmıyorum açıkçası, sonuçta her anne ve babalık riskle dolu , borsa gibi bi karar verip bi vazmı geçilecek yada çocuk olunca hiç tartışılmayacakmı , bence eğer sorumluluk sahibiyse çocuk yapmaya adamakıllı karar verip sonrada savunmayı eşinizden beklemeyin önce kendi kendinize yapın , çünkü erkeklerin karşısında annesi olunca pazarlık falan söz konusu olmuyor. umarım herşey gönlünüzce olur:)

İki lafınızdan biri boşanmak... ve eninde sonunda boşanırsınız, veya bu laflarla yaşar durursunuz gerçekleşmeyeceğini bilerek. Boşanma tehditi evliliklerde çok nahoş. Boşanma tehditiyle yemin ettirerek istediğinizi yaptıracağınıza boşanın daha iyi zaten.
Bu kadar oturmamış, temeli zayıf evliliğe bir de çocuk dahil etmeyin bence.

mrb ben 6 aylık evlıyım esımle evlendıgımızden berı hep srunlarımız oldu cogu kez annesı yuzunden aynı evde yasıyoruz buyuk bı sorun yasadık bende o zmndan berı korunmaya basladım esımden gizli cunku bır daha annesının terbıyesızlıgıne goz yumarsa ayrılcaktım sonra bı kere annesı yanında asagılayıcı bı tavır sergıledı pişman oldu ama ben dınlemedım bosanma dılekcesı verdım bıtırmeye karar verdım bana sozler verdı sartlarımı kabul ettı vazgectım kaynımında barısmamızdakı rolu buyuk annesını aldı bayadır yok sureklıde gelıp alcagını benım uzerıne kalmıcagını gerekırse ayrı eve cıkarsınız dedı neyse bu arada esımde sozlerını tutuyo bana cok ıyı davranıyo fakat bu seferde cocuk olmuyo dıye içmeeye vurdu içince bana zararı yok sıddet kufur vs yok fakat uzuluyo gelıyo aglamaklaı sekılde nedenolmuyo cocugumuz fln dıyo bende uzuldum onun o halıne korundugumu ıtıraf ettım aslında cok kızar sandım fakat fazla kızmadı tm dedı ( heralde o kendınce kısır sandı kendısını kı ben doktorra genel muayene yaptırmıstım hıc bı sorunum olmadıgnı bılyıo ) sonra bugun konustuk ben ona dedımkı eger ıckı ıcmezsen bana hep boyle ıyı davranırsan bı kactane daha sart koydum yemın ettırıdm korunmayı bırakcam dıye ezanda okunuyodu o vakıt kabul etttı ve banada yemın ettırdı hap kullanmıcagıma daır bende kabul ettım fakatkorkuyorum ya sozunu tutmazsa ıyı bu aralar ama ya cocuk olunca yada hamıle kalınca yıne kotu davranırsa annesı yuuznden yada siniri yuzunden offf offf napmalıyım yardımcı olurmsunuz kırmadan lutfen
Evliligin oturmamis asla ve asla ayni evin icinde oturma madem annesini birakmaj istemiyor yakin yerden ev tuttun.

Temel sorun evliliginiz oturmamis sakin.cocuk yapmayin.
Ve ne gibi sorunlar yaşadiniz kvdeyle eşinize boşanma aşamaskina kadar geldiniz.
Ayri ev tutun madem yaşli yakin bir yerden tutun hem kayninda vrmis ortaklasa baksin herkes.ayni evin icinde OLMAZ
Siz gencsiniz gezmek tozmak bas basa kalmak isterdiniz olmaz
Ben kayinvalde olsam hayatta oglumla oturmak istemem herkesin özel hayati var.o evden cikin . Cocuk da yapmayin.eşin daha olgunlaşmamiş yok icki yok bilmem ne

Öbür konunuzu okdum sevgiliyken size değer vermemiş.3 kere siz nişan atnişiniz.kv yatak odanizi kurcaliyor ve görpmceniz odanizi kitlemeyin diye sizi tehtit ediyor. KoCanizda ablam hakli diyor.hakli mi ozaman kusura bakma annen odamiza giriyor cocuk yapmama pat diye girer de.
Ne cocugu ya siz daha kendiniz cocuksubuz 24 yasindasin.ailem arkkamda dgl yazmisin. Hic birsey olmaz dokaga atacak haleri yok al eşyani madem annesiyle yaşamak istiyor annesiyle mutlu olsun.ben olsam aralarindan cekilirim.bana sahip cikmayan bir erkeklede ztn cocuk düsünmem .daha gencsiniz boşanin bence.anne kuzusuyla ömür gecmez

Odama girip yatak odami kurcalayin bir kadinin evinde cinselik bile düşünemem bu ne saygizlik bu isin sonu ztn belli.sakim cocuk olur düzelir diye düsünme daha beter olur.ailenin yanina dön

dur daha bismillah ya
hemen cocugu ne yapacaksınız azıcıkta hayatı yasamanız gerekmıyormu*
karı koca olmadan daha ana babamı olacaksınız ?
nedır bu acele 6 ayda cok ılgıncsınız

öte yandan 6 ayda ıcmeye vuran bırının ezan vaktı ettıgı yemın sız anlayın yanı

Yaşlarınız kaç yahu?
6 aylık evlilikte ne çocuk düşüncesi bu?
Önce evliliğinizi sağlamlaştırın ondan sonra çocuk düşünün.

ben pek iyi göremedim bu işin sonunu, siz başından emin olamayıp belki boşanırım diye korunmaya başlamışsınız, ilk fırsatta boşanma dilekçesini verip resti çekmişsiniz, sonra herşey koyduğunuz şartlar üzerinden gidiyor, siz resmen ileride boşanıcam gözüyle bakıyorsunuz ki bu ilişkiye, içten içe herşeye kendinizi hazırlamışsınız. ama direk en kötü şeyi düşünerek ileride bir gün bu iş bitecek nede olsa diye bakıyorsanız bu evliliğe yapmayın çocuk falan bence.

BUkadar sartlarla dolu sureklı onu uyararak sureklı kurallar koyarak nasıl mutlu oluyorsunuz.
NAsıl her konuda bu kadar sıkayetcı olup esınıze sartlar kosuyorsunuz....
Sımdı sıze hakverıyorum ev ustune ev olmaz haklısın ama eger bukadar kolay sart koyan ve kabul eden bır cıft ısenız esınız bu bastan verdıgınız sartı kabul ederdı.
Esınız ne kadr uzulmustur cocugu olmadıgı ıcın hıc dusundunuzmu sızın o sorunlarınız okadar basıt kalırkı ...
Helekı bır erkek ıcın ... BEnımde ılkten cocugum olmuyor dusuncesı sardı bızı hemde bu 2 ay bır sure kadar esım okadar morelı bozuldukı okadar cok canı sıkıldı ıcımden ıc gıttı Allahıma yalvardım resmen sonra mucıze gıbı beklemedıgımız and geldı yavrumuz cok sukur. ( Rabbım ısteyen herkese versın )
sız bence cok bencıl bır kısılık var ılıskınızde esınızı hıc sevmıyormus ta yonlendırıyormus gıbısınız.
Hala SORUNUZDA PISMAN OLURMUYUM YUZUME VURURMU VS dıye soru soruyorsunuz....

PISMAN OL BENCE BIR INSANA '' COCUGUM OLMUYORMU '' DUSUNCESINI YASATTIGIN ICIN....
ben bu dusunceyı yasadıgım ve esımı gozlerımınonunde nasıl erıdıgını gordugum ıcın......
Acımasız yazmıs olabılırım ama arkadasım bence az ve oz konusunnnn....
ılıskınızı oyle devam ettırın ...Bencıl olmayın

6 ay olmadığı için kendini içkiye mi vurdu kocanız? demek 6 sene olmasa neler olacakmış allah korusun.. arkadaşım böyle şart koyarak evlilik mi sürdürülür? çocuk olduktan sonra ne ile tehdit edeceksin?

X