Sen mantıklı bir kadına benziyorsunOrası çok uzun :)
Mahkemeden geri döndük, mutlu degiliz.
öyle saçma sapan yaşıyoruz.
Sen mantıklı bir kadına benziyorsun
Birgün gerekeni yaparsın.
Söz konusu erkek olunca, ben hiçbirine güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hayat arkadaşlarımız dediğimiz insanların yediği naneler bir bir çıkıyor ortaya sonradan. Evli bir adamın böyle bir arkadaşının olması tedirgin edici. Üzüm üzüme baka baka kararır, eşiniz rahatsız olmuyor mu böyle bir adamla arkadaşlık yapmaktan? Anahtar istemek ne demek, yüzsüz herif. Ben görüşmelerini istemezdim.
Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo
Ben asla böyle biseyi kabul etmedim esim arkadaşına anlatırken duydum sinirli sinirli konuşuyordu beni endiselendiren şey eşimle kız olaylarını konuşacak kadar arkadaş olmalarıSizin evin anahtarini istio siz nasil eşinize anahtari versin die izin verdiniz bekar yada evli olup esini aldatmasna razi oldunuZ pes dorusu
İşte beni korkutan da bu ya...eşiniz şu an hiçbirşey yapmıyor olabilir tamam
ama arkadaşı gün gelir yoldan çıkarır
anahtar isteyecek hatta konuşmalarını gösterecek kadar rahat olduğuna göre
korkarım bir gün başka şeyler aklına sokar eşinin
canım hormonların etkisindesin yıpratma kendini ahh bu arkadaşlarBir buçuk yıllık evliyim eşimle 4 yıldır tanışıyoruz şimdiye kadar bi yanlışını görmedim ama evli bir iş arkadaşı var ve çok çapkın benimki de özenir mi die uykularım kaçıyor iyice kıskanç birine dönüştüm ve güvenim kalmadı erkek sonuçta diyip kafamda senaryolar kuruyorum sürekli telini karıştırıyorum simdi olmasa bile ilerde kesin aldatır die sevgim de azaldı ne yapicam bilemedim ? 4 aylık bi oğlum var ve bütün vaktimi aliyo bu yüzden pek ilgi de gösteremiyorum eşimene yapmalıyım??
yok artık bu neee genişlik adamdaki.... güvenmemekte haklısın ben olsam eşini tanıyorsam anlatırım pislik yaÇok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?