• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama güvenmeli miyim?

Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo
Pisliiik... Otele verecek 100 TL si mi yokmuş?

Bu kadar yüzsüz, ahlaki değerleri yerlerde biriyse arkadaş olmasını bende istemezdim.

Evli ve sizin evinize kız atmak için anahtarı isteyen iğrenç bir insanla arkadaş olabilecek bir insandan aynısını ben de beklerim. Onu yadırgamayıp kınamayıp normalmiş gibi görmesi, aynı hamura sahip olabileceği manasını taşıyor.

Konunu ilk okudugum da, komik bulmuştum.
ama sizin evin anahtarını kocandan isteyebilme cürreti gösteren bir arkadaş var ortada.
Kocan da gayet normal bişeymiş gibi veriyorsa demekki dogal karsılıyor bunu,
Ben olsam cep telefonu karıstırmak yerine o adamın tatillerini takip ederim, evde olmadıgı zamanlar da anahtarı eşinde olabilir :63:
Aynen ya konu sahibinin eşi de gayet normal karşılamış bunu, çok ilginç.

Bir buçuk yıllık evliyim eşimle 4 yıldır tanışıyoruz şimdiye kadar bi yanlışını görmedim ama evli bir iş arkadaşı var ve çok çapkın benimki de özenir mi die uykularım kaçıyor iyice kıskanç birine dönüştüm ve güvenim kalmadı erkek sonuçta diyip kafamda senaryolar kuruyorum sürekli telini karıştırıyorum simdi olmasa bile ilerde kesin aldatır die sevgim de azaldı ne yapicam bilemedim ? 4 aylık bi oğlum var ve bütün vaktimi aliyo bu yüzden pek ilgi de gösteremiyorum eşime :KK43: ne yapmalıyım??

Kendinize eziyet ediyorsunuz. Eşiniz duysa bu yazdıklarınızı ne kadar üzülür. Erkektir yapar söylemi çok çirkin.

Bence doğum sonrası çok hassaslaşmışsınız.

Bunları düşüneceğinize bebeğinize odaklanın.

Peki bunları bana anlatması iyi bisey mi yani soylemese bilemezdim anlattığında onaylamadiginida kesin bi dille belirtti

Bizimki tersledi ama adam bu kadar rahat yani
Bence sen varsın diye terslemiştir
Normalde herkes arkadaşını bilir neye kızar neye kızmaz, ne teklif edilir ne edilmez
Konuşmalarını bile gösteriyomuş demek ki gayet alışık bu duruma eşin ki bak yine ne yazdı diye gösteriyo adam...

tersledi derken vermedi dil mi anahtarı.
yani ben evlilikte ve ilişkilerde bireysel özgürlükten yanayım. Arkadaslıklara müdaheleyi dogru bulmam asla.
ama böyle bir arkadasta çok fazla. dikkatli olmak istemekte haklısın.
Yok kesinlikle tersledi vermedi ama dediğim gibi adamın böyle rahat olmasi beni çok rahatsız ediyo sanki çok normal

Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo

eşiniz anahtarı verdi mi? sizin evinizde sizin yatağınızda.. yuhhh ..

Ayy iğrençliğin dibi ya.
Ben olsam cingar çıkartırdım o adamı asla evime sokmazdım öyle arkadaş olmaz olsun.
Eşinde böyle ahlaksız birine prim veriyorsa evliliğini gözden geçir derim.

Çevre konusunda pek şanslı değilim görev nedeniyle bulunduğumuz yer küçük ve iş arkadaşları da belli sayıda

Yok kesinlikle tersledi vermedi ama dediğim gibi adamın böyle rahat olmasi beni çok rahatsız ediyo sanki çok normal

Yani seni tedirgin etmek istemiyorum ama söylemeden de yapamıcam. Benim eşimin de böyle çok yakın bir arkadası var. aynı şirkette çalışıyorlar.
eşim finans sorumlusu, bu çocuk mühendis.
sürekli firma firma gezen biri.
eşimde bu çocugun evli oldugu halde ki çapkınlıklarını anlatır ve kınardı.
(Ki biz eşimle gercekten arkadastan öte aynı zamanda sırdaştık)
ve çok sonra aynı şeye teşebbüs etti.
Hatta ben bu bdv bölümünü aldatılan kadınlarla ilgili hikayeler okurken keşfettim.
Kimseyle konuşamadım çünkü. anlatamadım.
hiç beklemedigim birinden darbe alırsın yaa..
Yanlış mı anlıyorum, hayır yapmaz, yapamaz..
buraya hemen konu açtım, ilk 10
yorum sanırım evet aldatılmışsın oldu. hemen kapattım konuyu. çünkü üstünde konuşmak bile istemedim.
Onun için seni çok iyi anlıyorum ve dikkatli olmanı öneriyorum.

Çevre konusunda pek şanslı değilim görev nedeniyle bulunduğumuz yer küçük ve iş arkadaşları da belli sayıda
Ne alakası var çevreyle
Bizim şirket kalabalıktır ama benim hiç samimi olduğum iş arkadaşım yoktur.
Bana hitap etmiyorlar çünkü, kimisi yalaka, kimisi dedikoducu, kimisi yaşlı mesela
Tek takılıyorum olmadı kk ya giriyorum işte
Eşin kafa dengi bulmasa arkadaşlık kurmazdı o adamla bence, kuruntularında haklısın

Yani seni tedirgin etmek istemiyorum ama söylemeden de yapamıcam. Benim eşimin de böyle çok yakın bir arkadası var. aynı şirkette çalışıyorlar.
Hatta ben bu bdv bölümünü aldatılan kadınlarla ilgili hikayeler okurken keşfettim.
yorum sanırım evet aldatılmışsın oldu. hemen kapattım konuyu. çünkü üstünde konuşmak bile istemedim.
Peki sonra ne yaptın ?

Evin anahtarını verdınızmı peki? Eşini tanıyormusunuz bu adamın.

Eşiniz dünkü ergen mi ki arkadaşından etkilenip çapkınlığa başlasın.
Hayatını özentiyle devam ettirmeyecek kadar karakteri fikri vardır herhalde.

Anlattığın için tsk.

Back