• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama güvenmeli miyim?

Evlendikten sonra değişmedi hatta bana çok yardımcı oluyo çocuk konusunda destek oluyo hep o evdeyken yok ya diyorum ama gittimi yine ayni düşünceler
Ve bu anahtar olayını da tesadüf telde başka arkadaşıyla konuşurken duydum sinirli sinirli anlatiyodu nasıl olur die ama dediğim gibi çok rahatsizim

Söz konusu erkek olunca, ben hiçbirine güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hayat arkadaşlarımız dediğimiz insanların yediği naneler bir bir çıkıyor ortaya sonradan. Evli bir adamın böyle bir arkadaşının olması tedirgin edici. Üzüm üzüme baka baka kararır, eşiniz rahatsız olmuyor mu böyle bir adamla arkadaşlık yapmaktan? Anahtar istemek ne demek, yüzsüz herif. Ben görüşmelerini istemezdim.

Söz konusu erkek olunca, ben hiçbirine güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hayat arkadaşlarımız dediğimiz insanların yediği naneler bir bir çıkıyor ortaya sonradan. Evli bir adamın böyle bir arkadaşının olması tedirgin edici. Üzüm üzüme baka baka kararır, eşiniz rahatsız olmuyor mu böyle bir adamla arkadaşlık yapmaktan? Anahtar istemek ne demek, yüzsüz herif. Ben görüşmelerini istemezdim.

İŞTE BU....

Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz var. Arkadaşlar genelde aynı huylara sahip olur. Çevremde de dikkat ediyorum birbiriyle iyi anlasanlar hep aynı kafada olanlar. Suphelenmekte haklısınız gibi geldi bana.
Bir de evinizi öyle işler için kullandirmayin ya evin bereketi kaçar. Otele gitsin bi zahmet.

Bu adamdan Rahatsız olduğumu söyledim ama konuyu bu kadar taktigimi belli etmek istemiyorum eğer bisey varsa fazladan önlem alsın istemiyorum ki açık versin

Tags: Kocama güvenmeli miyim?
El cevap: Hayır...!

Gerisi teferruat.

Teferruata baktım da:
Zinhar güvenme...

Eşinin böyle bi adamla ne işi var, ben arkadaşlığını kesmesini sağlarım hiç bi şekilde görüştürmem. Ne münasabet ya, sen görüşürmüsün evli ve çapkın bi kadınla, böle birini arkadaş seçermisin? Benim için hiç bi farkı yok

Sizin evin anahtarini istio siz nasil eşinize anahtari versin die izin verdiniz bekar yada evli olup esini aldatmasna razi oldunuZ pes dorusu

Bu arad cok sikmayin kiskanclinizi dışarı vurmayin elinizden geldi kadar bebegnzle babaniz arasında ki zamani belirleyin yani zamanli yapin herseyinizi elnizden geldi kadar

eşiniz de bunu normalleştirmesin erkek muhabbetleri olur ya çapkınlığı bir halt erkeklik sanarlar. O tarz biriyse ve sizde kıskançsanız tabi ki uzak tutun ama bu konuları dillendirip eşinizi de çok bunaltıp aklına sokmaın takibe devam telini karıştırdıgınızı duymasın aman .
Bence siz gerekli ilgiyi gösterirseniz içiniz rahat edebilir ama bu düşüncelerle kafanız doluyken ilgi göstermek bile içinizden gelmez çok düşünmemeye çalışın ya da psikolojik bir yardım alın kaygı bozukluğu vardır belki sizde eşiniz hazırda sadık dururken aklına bir de bunları sokmayın siz de normalleştirmeyin

insan bırak eşinin sadakatsiz arkadaşı olmasını kendine böyle bir arkadaş yakıştıramaz. Bence endişelerinde haklısın. Eşinin o koca taslağının yaptıklarına göz yumması ve samimiyetini devam ettirmesi ikisini aynı kefeye koyar bence.
Eşini net şekilde uyar. Anlamıyorsa ben de kocasını aldatan bir kadın arkadaş edinip gece gündüz onunla takılacağım de.

Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo

Anahtar mı istedi??? Verdiniz mi yoksa?? bu hadsiz adam acilen hayatınızdan çıkmalı!

Son düzenleyen: Moderatör:
eşiniz şu an hiçbirşey yapmıyor olabilir tamam
ama arkadaşı gün gelir yoldan çıkarır
anahtar isteyecek hatta konuşmalarını gösterecek kadar rahat olduğuna göre
korkarım bir gün başka şeyler aklına sokar eşinin

Sizin evin anahtarini istio siz nasil eşinize anahtari versin die izin verdiniz bekar yada evli olup esini aldatmasna razi oldunuZ pes dorusu
Ben asla böyle biseyi kabul etmedim esim arkadaşına anlatırken duydum sinirli sinirli konuşuyordu beni endiselendiren şey eşimle kız olaylarını konuşacak kadar arkadaş olmaları

Bir buçuk yıllık evliyim eşimle 4 yıldır tanışıyoruz şimdiye kadar bi yanlışını görmedim ama evli bir iş arkadaşı var ve çok çapkın benimki de özenir mi die uykularım kaçıyor iyice kıskanç birine dönüştüm ve güvenim kalmadı erkek sonuçta diyip kafamda senaryolar kuruyorum sürekli telini karıştırıyorum simdi olmasa bile ilerde kesin aldatır die sevgim de azaldı ne yapicam bilemedim ? 4 aylık bi oğlum var ve bütün vaktimi aliyo bu yüzden pek ilgi de gösteremiyorum eşime :KK43: ne yapmalıyım??
canım hormonların etkisindesin yıpratma kendini ahh bu arkadaşlar

Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo
yok artık bu neee genişlik adamdaki.... güvenmemekte haklısın ben olsam eşini tanıyorsam anlatırım pislik ya

Back