Eşinize gizli çip yerleştirin kadın kız yaklaştığı zaman ötsün
Arkadaşı eşinizden nasıl böyle bir şey isteyebilir?Evli bir kişinin bu tarz insanları hayatından derhal uzaklaştırması gerek.Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo
Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo
Aynen ya.Miğdem bulandıEşini tanımıyor musun bu arkadasın?
Kusura bakma ama sizin evi bu işler için kullanmasına nasıl izin verebiliyorsun.
benim evimde, benim yatagım da.. alnını karışlarım böyle anahtar veren kocanın
Ben sizin düşüncenizi saçma bulmadım. Bir insanın arkadaşı neyse kendi de odur bana göre. Bülbül güle,karga çöplüğe götürür derler.
Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo
Bizimki tersledi ama adam bu kadar rahat yaniEşini tanımıyor musun bu arkadasın?
Kusura bakma ama sizin evi bu işler için kullanmasına nasıl izin verebiliyorsun.
benim evimde, benim yatagım da.. alnını karışlarım böyle anahtar veren kocanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?