Kocama güvenmeli miyim?

guzelce24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
15
1
86
32
Bir buçuk yıllık evliyim eşimle 4 yıldır tanışıyoruz şimdiye kadar bi yanlışını görmedim ama evli bir iş arkadaşı var ve çok çapkın benimki de özenir mi die uykularım kaçıyor iyice kıskanç birine dönüştüm ve güvenim kalmadı erkek sonuçta diyip kafamda senaryolar kuruyorum sürekli telini karıştırıyorum simdi olmasa bile ilerde kesin aldatır die sevgim de azaldı ne yapicam bilemedim ? 4 aylık bi oğlum var ve bütün vaktimi aliyo bu yüzden pek ilgi de gösteremiyorum eşime ne yapmalıyım??

Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo

ya nasıl böyle düşüncelere girmeyi beceriyorsunuz??
nasıl nasıl nasıl??
mantıklı mı ya şimdi bu düşündüğün? evli ve çapkın bir arkadaşı varmış da ona özenirmiymiş.
he, evet özenir . her gece barda gönlü hovarda gezer...
aklınızı başınıza toplayın, çocuğunuza kendinize kanalize olun.
ders çalışın, kitap okuyun. bir amacınız olsun. tabi eşinizden başka bir amaç. size ve çocuğunuza faydası dokunacak bir amaç!!!!

arkadaşlarını seçebilecek yaşta olduğunu düşünüyorum eşinizin içinde olmayan adam yapmaz içinde olanda zaten yapmak için çapkın arkadaşa ihtiyaç duymaz biraz bekleyin belki kendi bu kötü yanını görüp görüşmeyi keser,
gerçi buda saçma biri çapkın die onla görüşmeyi kesmesini istemek saçma ama empati yapalım hemen biz çapkın bi kadın arkadaşımız olsa eşlerimiz rahatsız olur istemez görüşmemizi bilemedim şimdi karar senin 3 5 bakış açısını yazdım sana ama eşine güven ona ilgi gösterr...

Çok mu paranoya yapıyorum ama biz memleketteyken eve kız atmak için evin anahtarını istedi ve bazen iyi bisey yapiyo gibi takıldığı kızların konuşmalarını falan bizimkine gösteriyo
Arkadaşı eşinizden nasıl böyle bir şey isteyebilir?Evli bir kişinin bu tarz insanları hayatından derhal uzaklaştırması gerek.

Eşini tanımıyor musun bu arkadasın?
Kusura bakma ama sizin evi bu işler için kullanmasına nasıl izin verebiliyorsun.
benim evimde, benim yatagım da.. alnını karışlarım böyle anahtar veren kocanın

Ben sizin düşüncenizi saçma bulmadım. Bir insanın arkadaşı neyse kendi de odur bana göre. Bülbül güle,karga çöplüğe götürür derler.

Eşinizin karakterine bağlı tabii. Kimi çevreden çok etkilenir kimi kendi doğrularıyla yaşar.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim!
Çok inanırım bu söze.
Çok çok samimi arkadaşı değilse çok kurcalamayın bence.
Etrafta yanlış yapan çok insan var. Allahım şeytana uydurmasın derim daima.

Bence eşini o kişiden uzaklaştırmaya çalışmalısın. Henüz olmamış bişey içinde kendini sıkıntıya sokma. Birde minik bebek var yazık olur Allah korusun. al eşini karşına ciddi ciddi konuş. O arkadaşının hal hareketlerinden hoşlanmadığını ve görüşmeyi seyreltmesini istediğini söyle bakalım ne diyecek.

Öyle birseye niyetlenen erkek yaninda en sadik arkadaslari olsada yapar .. sadik bir esse kimse ayartamaz ..

Bunu isteyebilecek kadar yüzsüz biriyle eşinde arkadaşlığını devam mı ettiriyor ?
Aldatmayı bilemem de,çevrenizi temiz tutmaktan başlayabilirsiniz,çok şaşırdım.

Konunu ilk okudugum da, komik bulmuştum.
ama sizin evin anahtarını kocandan isteyebilme cürreti gösteren bir arkadaş var ortada.
Kocan da gayet normal bişeymiş gibi veriyorsa demekki dogal karsılıyor bunu,
Ben olsam cep telefonu karıstırmak yerine o adamın tatillerini takip ederim, evde olmadıgı zamanlar da anahtarı eşinde olabilir

Siz biraz abartmış olsanız da düşünceniz ana hatlarıyla doğru.
Evli bir insanın bu tarz arkadaşı olmamalı bence.
Eve kız atmak için evin anahtarını istemek, hem de evli birinden.
Hiç hoş ve normal değil.

Eşini tanımıyor musun bu arkadasın?
Kusura bakma ama sizin evi bu işler için kullanmasına nasıl izin verebiliyorsun.
benim evimde, benim yatagım da.. alnını karışlarım böyle anahtar veren kocanın
Bizimki tersledi ama adam bu kadar rahat yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…