• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama guvenemiyorum acil yardim

Gecen sene kocamin telefonunda bir kac kizla mesajlastigini yakaladim ama bana bunlar sadece geyik diyerek gecirdi ailemiz parcalanacak duruma geldi. Bir daha asla yapmicam dedi fakat bir kac ay once watsapp ta 2 kizla yazistigini yakaladim simdi inanilmaz bi guvensizlik var ona karsi surekli watsapp ta onu takip ediyorum yine kimle yazisiyor diye dusunup bunu birde ona soruyorum. Ne yapmaliyim acil yardim.
Rabbim yardimcin olsun canm ... Ailen biliyormu

Aldatmak sadece başkasıyla ilişkiye girmek ve ya duygusal bi bağ kurmak mıdır? Yalan söylemek, verdiği sözden dönmek ve üçüncü kişiler için yuvasını tehlikeye atmak da kolay kabullenilecek değil bence bilmiyorum hata başka şey yanlış başka şey..

Boşanmak istemiyorum iki cocugum var esimi seviyorum ama hep beni aldattığı ni dusunuyorum mesajlari genelde siliyor watsapp i silip tekrar yüklersen eski msjlari da yukluyor ve konusurken kizlara canim tatli sey gibi sozler soyluyor cok agirima gidiyor beni bedenen aldattigini dusunmuyorum ama boylede aldatmis olmuyormu defalarca konustum bu konuyu onunla ama yine tekrarliyor sadece geyik yapiyorum ne varki bunda diyor.
Canım seni aldatan bi erkekten hala nasıl seviyorum diye bahsedebiliyosun.aldatmak sadece bedenen olmaz.buda tabiki aldatmadır.defalarca konuşmuşsun değişmemiş adamın seni kaybetmek gibi bi korkusu yok demekki.ayrıca bedenen aldatmadığını nerden biliyosun yada aldatmıycanı.eşine şöyle de bende başka erkeklerle böyle sen gibi geyik yapıyım ne hissedersin ne varki bunda bakalım ne diycek.

Gecen sene kocamin telefonunda bir kac kizla mesajlastigini yakaladim ama bana bunlar sadece geyik diyerek gecirdi ailemiz parcalanacak duruma geldi. Bir daha asla yapmicam dedi fakat bir kac ay once watsapp ta 2 kizla yazistigini yakaladim simdi inanilmaz bi guvensizlik var ona karsi surekli watsapp ta onu takip ediyorum yine kimle yazisiyor diye dusunup bunu birde ona soruyorum. Ne yapmaliyim acil yardim.
e adamın alışkanlığı haline gelmiş ne mi yapmalısın yani hala soruyosun? Boşan bence ADAM dediğin eşi varken başka bir kızla görüşme konuşma isteği duymaz

Allah kimsenin basina vermesin gercekten zor cevremde biri var kinamiyorum kadinin 3 cocugu var bana diyoki konusurken gece yataga yanina gidiyorum kollarini aciyo sarilip yattigimda bana bakiyo senmiydin diyip arkasini donuyo boyle serefsizlerde var malesef...

Bu whatshatakı kızlar kım ?

Bnde hep kontrol ederım ama o görmeden :D
Çünkü işyernde hep hemşirelerle muhattap oluyo genellıkle whatshaptan konusuyolar ters bı lafını görsem fişini çekeerim..

Sarsilan güven zor yerine gelir...sizde kac defa söylemişiniz hem.Bence agir bi sekilde tavir almaniz gerekeni yapmaniz lazimki tekrar ayni hataya düşemesin

bende geyik muhabbeti yapabilirim o zaman diyeceksin, yanlarindakinin kiymetini degmeyen insanlar icin kaybedince anliyor insanlar.

Back
X