• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama guvenemiyorum acil yardim

Evlilik=Sınırsız güven
dir bana göre

Geçenlerde burada biri konu açmıştı, eşimin başka kadınlarla görüştüğünden haberim var diye ama bunu kabulleniyorum yeter ki hastalık getirmesin diye.

Orada açıkça yazdı diye bayağı eleştirilmişti.

Ama burada buna benzer çok konu var, bu da bunlardan biri.

Yaşadığınız şey evlilik değil. Dışarıya karşı öyle gibi gözüküyor sadece.

Bu forumda boşanmış ve çocuklu hanımların evliliği laçka olmuş, hayata zindana dönmüş hanımlara boşanma üzerine eğitim vermesine yönelik bir etkinlik talep edeceğim yönetimden; artık webinar mı olur seminer mi olur.

Sevgili GelenKutusu GelenKutusu nu da ekibin başına koysalar..
Yani sendeki özgüvenin, mutluluğun onda biri bu bahsettiğim bayanlarda yok.

Ben boyle bırseyı asla kabul etmez bosanırdım.Bu ne bıcım evlılık boyle neden hala katlanıyorsunuz kı?Sız yapsanız boyle bırseyı o ne tepkı verırdı acaba
Ayni seyi ben yapsam tepkin ne olur dedigimde kadin ve erkegin dogasi bir degil diyor

Ayni seyi ben yapsam tepkin ne olur dedigimde kadin ve erkeğin dogasi bir degil diyor.ne yapacagimi sasirmis durumdayim.

Ayni seyi ben yapsam tepkin ne olur dedigimde kadin ve erkeğin dogasi bir degil diyor.ne yapacagimi sasirmis durumdayim.
Hangi bilimsel araştırmanın sonucuymuş o?

Kadın ve erkeğin doğaları gereği karşı cinsle geyik yapma ihtiyaçlarının farklılaşması..

Gercekten çok fantastik bir kocanız var.

Yani diyor ki ben seni aldatmaya devam edecegim cunku ben erkegim. Sen de susmaya devam edeceksin cunku kadinsin.

Bu zihniyetteki biriyle evlisin bosanmayacaksan da kabullen.

Herseyin farkindayim ama iki cocugum var lanet olsunki onu seviyorum.bosanamiyorum.ama eskisi gibide degil aramizdaki hicbisey gun gectikce soguyoruz birbirimizden.

Ben olsam ben de güvenmem.
Bu erkekler mis gibi kadinlari varken ne ister ki baska kadinlardan
Güvenmeyin
Guvenip de guveniniz yikilirsa daha kotu

Öncelikle yaptığının normal olduğunu varsayıyor.Yani ona göre olabilir miş ,böyle bir zihniyette olan bir insanın daha fazlasını yapacağı yada yaptığı büyük bir ihtimal .

Bunlar adımlar halinde devam eder , koşmaya döner en sonunda da toslar bir yere sende ah vah ne yapsam diye düşünür durursun .

Ya baştan çok sert tavır duruş ile engellersin , o zaman da daha dikkatli olur ruhun duymaz , yine yapar , hissedersin ama çoluk çocuk der devam edersin ,yine yapar ...

Size açık ca söyleyecek olursam o yapacak , sen soğuyup afedip devam edeceksin , yazdıklarınızın bu kapıya çıkıyor , yazık üzüldüm adınıza keşke güçlü ve dik olabilseniz...

Öncelikle yaptığının normal olduğunu varsayıyor.Yani ona göre olabilir miş ,böyle bir zihniyette olan bir insanın daha fazlasını yapacağı yada yaptığı büyük bir ihtimal .

Bunlar adımlar halinde devam eder , koşmaya döner en sonunda da toslar bir yere sende ah vah ne yapsam diye düşünür durursun .

Ya baştan çok sert tavır duruş ile engellersin , o zaman da daha dikkatli olur ruhun duymaz , yine yapar , hissedersin ama çoluk çocuk der devam edersin ,yine yapar ...

Size açık ca söyleyecek olursam o yapacak , sen soğuyup afedip devam edeceksin , yazdıklarınızın bu kapıya çıkıyor , yazık üzüldüm adınıza keşke güçlü ve dik olabilseniz...

Direk terk et niye onu takip edip sinirlerini yıpratıyorsun sen ona bir şans verene rağmen hala aynısa asla deyismeyecek demektir. ESİN SENİ KAYBETMEKTEN KORKMA BUNU YAPMAZDİ

image.webp

Öfff gına geldi bu öküzlerden haa. Düzeceğini hiç sanmıyorum bir daha aynı şey olursa boşanıcam de ve asla kararından vaz geçme. Bu ne yaa yazıştımı acabalarla ömürmü geçer.

Simdi soyle ki esinizin konusmalarinin ayrintilarini ogrenmek gerek bence. Whatsapp web en sevdigim hic kullanmamis olsamda gun gelir lazim olursa her kadinin bilmesi gerek :) ablacim sen al beyinin telefonunu evde pc varsa kur whatsappweb i kime ne yaziyoe otur oku butun gun. Konustuklari kim ben tam anlayamadim arkadaslari ise geyik yapmasi sorun olmazdi bence. Ama kizlara yuruyosa yapilacak sey malum!. Oyle sen kadinsin ben erkegin isleri yalan ben kendime yediremem karimi erkeklerle muhattap etmem diyosa kendiside karsi cinsiyle muhattap olmayacak. He tabi adam en basindan beri boyleydide sen simdi takiliyorsan o da sorun. Benimde whatsappta konustugum erkek arkadaslarim gruplarim var. 5 yildir sesi cikmayan adam bi anda gelip bana konusamazsin derse hayirdir derim. Yani bu biraz kisiye gore degisen bi durum. Isin icine aldatma giriyorsa fizikiyi bosver zikri yeter. Adamin ici pis demektir. Aldatma bu sebeple genel bir kavram sozluk anlamida asla sadece fiziki sekilde esi aldatmak anlaminda degil.

Ne demek kizlarla yazismasini gordun bide sadece geyik oldugunu soylemis yuzsuz. Sende nasil baristin sasiyorum bi kez yapan bi daha gayet yapabilir. Disardada gorusebilir yatadabilir hersey olabilir yani aldatma sayilir bu da bi nevi. Koy tekmeyi.

Back
X