• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama guvenemiyorum acil yardim

Sgtugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
6
0
1
40
Gecen sene kocamin telefonunda bir kac kizla mesajlastigini yakaladim ama bana bunlar sadece geyik diyerek gecirdi ailemiz parcalanacak duruma geldi. Bir daha asla yapmicam dedi fakat bir kac ay once watsapp ta 2 kizla yazistigini yakaladim simdi inanilmaz bi guvensizlik var ona karsi surekli watsapp ta onu takip ediyorum yine kimle yazisiyor diye dusunup bunu birde ona soruyorum. Ne yapmaliyim acil yardim.

oncelikle sakin olmalisiniz. zamaninda yakaladiginiz konusmalar gercekten de sadece muhabbet temali olabilir, surekli olarak ihaneti dusunmek bir nokta sonra ihaneti yasatir. unutmayin bunu. dusunceleriniz engellenemez ancak tepkilerinizi kontrol edebilirsiniz. esinize aklinizdan gecenleri yansitmamak bugununuzu kurtaracak bir cozum olacaktir.

Ne için yapıyo bu kadar ailesini dağıtmak uğruna. Korkusu yok demekki sizi kaybetmeyeceğinden emin. Bir sonrakimadıma geçmeden ona bi korku yaşatın yada gerçekten terkedin.

Güvensizlik eğer geçerli sebepler üstüne kurulmuşsa yapılacak tek şey boşanmaktır.

İnşallah huzurlu günleri tercih edersiniz böyle bir hayattansa..

insan neden sabredeyim mutlu olmama gereken guzel gunlerımde neden detektif gibi hayatta en guvenli sırtımı yaslamam gereken kişiye karşı sürekli şüphe duyayım değermi diye düşünüyor

Boşanmak istemiyorum iki cocugum var esimi seviyorum ama hep beni aldattığı ni dusunuyorum mesajlari genelde siliyor watsapp i silip tekrar yüklersen eski msjlari da yukluyor ve konusurken kizlara canim tatli sey gibi sozler soyluyor cok agirima gidiyor beni bedenen aldattigini dusunmuyorum ama boylede aldatmis olmuyormu defalarca konustum bu konuyu onunla ama yine tekrarliyor sadece geyik yapiyorum ne varki bunda diyor.

Boşanmak istemiyorum iki cocugum var esimi seviyorum ama hep beni aldattığı ni dusunuyorum mesajlari genelde siliyor watsapp i silip tekrar yüklersen eski msjlari da yukluyor ve konusurken kizlara canim tatli sey gibi sozler soyluyor cok agirima gidiyor beni bedenen aldattigini dusunmuyorum ama boylede aldatmis olmuyormu defalarca konustum bu konuyu onunla ama yine tekrarliyor sadece geyik yapiyorum ne varki bunda diyor.
Fake misin abla bizi mi deniyorsun?
Bosanmak istemiyorsan aldatilmaya devam et!
Sanirim konumuz "aldatma ille bedensel mi olmali?"

E bişey yoksa sen de erkeklerle geyik yap kaslı şey falan de adamlara, maksat muhabbet,böyle pişkini daha bi zor

Fiziksel bir aldatma olmadığına dair dayanağınız nedir ?

Eşinizin sözleri mi ? Nasıl inanabiliyorsunuz?

Ayrıca diyelim ki fiziksel bir durum yok, emin olun ki kızlar bu işi o noktaya taşımıyor. Kızlar istese beraber de olur.

Bir değil iki değil resmen aranıyor. Karşısına biri çıkar aşık olur anlarım sizinki düpedüz ahlaksız.

Ancak ayrılmak istemiyorsanız lütfen kabullenin. Zira bu işin çözümü yok. Benim tavsiyem psikolojik olarak rahat etmeniz için whatsapp programını kaldırın tlfnunuzdan ki eşiniz online oldukça delirmeyin .

Ben boyle bırseyı asla kabul etmez bosanırdım.Bu ne bıcım evlılık boyle neden hala katlanıyorsunuz kı?Sız yapsanız boyle bırseyı o ne tepkı verırdı acaba

Geyik için konuşmak nedir? Erkeklerle neden yapmiyor o geyiği? Tanıdığın arkadaşlarınla geyik yaparsın iş ortamında vs. Tanımadığım insanla hele de kizla geyik nasıl yapılır ki?

Bosanmak istemiyorsan hic kurcalama. Belli ki yapmaya devam edecek. En azindan yuzgoz olmamis olursunuz.

Simdiden basit bir mesajlasmayla bosanilir mi diyeceklere de pesin pesin soyliyim. Aynisini konu sahibi yapsa, erkeklerle yazissa akibeti ne olurdu? Esi hala evli kalir miydi?

Back
X