- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.448
- 798
Neden eşiniz bana masum gelmedi acaba?O sırada videoya hayırdır birşey mi demek istiyorsun diye yazmayı cok istedim eşim dediki bekleyelim bakalım başka neler yapabilecek dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden eşiniz bana masum gelmedi acaba?O sırada videoya hayırdır birşey mi demek istiyorsun diye yazmayı cok istedim eşim dediki bekleyelim bakalım başka neler yapabilecek dedi
Burda da eşinizi pek cesur buldum. Daha rahat otur ne demek?Zaten o oturuştan sonra eşim direk kalktı otursana diyor eşimde sen daha rahat otur ben gidiyorum dedi anlamıştır eşşek değil sonuçta
Bence bunu bekleyip 2.videoda degil o anda yapmaliydiniz.Yok şöyle bekleyelim dedi, bir daha video gelecek mi gelirse sen yazrsın hayırdı telefon bende bu videonun amacı nedir birşeymi demek istiyorsun dersin dedi. ama gelen giden yok.
Sanki kocası haberi uçurdu, kadın 2. videoyu atar mı artık?Bence bunu bekleyip 2.videoda degil o anda yapmaliydiniz.
Ya çok tatlısınız ahahahahahahah, masum sizin konunuzdan daha farklı buradaki mevzu, yerim siziAy ben de kaynıma arada kedi videosu gönderirim aynısını eltime de atarım. Onlar da bana atar
Eşiniz nude atar belki diye bekliyor galiba.eşim dediki bekleyelim bakalım başka neler yapabilecek
Aldatmanon kurali yok. Esasen hep aldattikları kadinlara göre eşleri daha güzel oluyor. Yani mevzu o değilValla kıskanılcak bir yeride yok ama insanı salak yerine koymaya çalısıyorya ona şaşıyorum.
Eşiniz nude atar belki diye bekliyor galiba.
Neden yalnız kaldığı çok açık değil mi?Onu kimse gezmeye götürmüyormıuş vs vs de ondanmış. evet bana farklı davranıp salak yerime koyamaya calısıyor ama faka bastıgını oda anladı.
Bence konuda herkes makul.Konuyu nereden tutsak oradan elimizde kaliyor.
1. Hangi kadin arkadasinin kocasina boyle tuhaf videolar gonderir? Kocan beni disari cikarsin der?
2. Hangi kadin kocasina boyle yaklasan bir arkadas karsisinda boyle sakin kalabilir?
3. Kocasi neyi bekliyor ( bekledigi aslinda belli de), karisi da tamam bekleyelim diyor?
Konudaki her karakter tuhaf ya da ben cok eski kafaliyim?!
Koca pek sikayetci degil durumdanKocanız elden gideyaahhğğ
Bencede katılıyorum sizeValla benin esim o videodan sonra enggeleyip heryrrden cikarmasa esime hayirdir hosuna mi gitti derim. Fazla uzatmadan bir an once kurtulun niyeti belli kadinin
Bence konuda herkes makul.
1. Kadının tuvaleti gelmiş, kocan beni dışarı çıkarsın diye rica etmiş. Videoyu göndermekteki amacı ise bak karına ilgi göster böyle olmayın demek için.
2. Konu sahibi arkadaşını çok seviyorsa paylaşımcı bir insansa sakin kalması doğal.
3. Kocası bir ümit nude fotoğraf ve videolar bekliyor, karısı da kocayı desteklemek ve kıskanç görünmemek adına beklemeyi kabul ediyor.
Konudaki her karakter paylaşımcı.
Her telden var arkadastaKocaya basılma videsu karısına yemek videosu ne düşünceli arkadaşmış
Zaten düşünsene kocana böyle video gelecek, o da bekleyelim bakalım başka neler gönderecek diyecek, sen de tamam diyeceksin ponçik ponçik.Nifak sokmak istemem ama konu sahibinin kocasi hanimefendinin arkasindan is ceviriyor olmasin? Yani belki de arkadasiyla isi coktan pisirdi, konu sahibinin yaninda salaga yatiyor.
Yoksa evli barkli adamin karisina boyle seyler soylemek, adama boyle videolar, mesajlar atmak kolay seyler degil. Hele ki turkiye gibi dul kadinlarin maalesef potansiyel av olarak goruldugu bir ulkede.
zaten inkar edecek biri benim hayatımda biri var bilmiyor musunuz, siz yanlış anladınız vs vs diyecek şuanda bizde o laf cambazlığını çekmemek için ve daha çok video göndersin ki tamamen cevap hakkı doğmasın diye bekledik.