-
- Konu Sahibi IyiliktenMarazDogarmis
Bulaşık yıkarken arayın mesela. Boş boş konusun. kendi hayatınızı anlatın. Ben de şimdi bulaşık yikiyordim falan sıkıldım bir arayayım dedim. Sonra su bu. Onu dinlemeden kendi rutininizi boş boş anlatın. Günde 4-5 kez arayın boş konusmalarinizdan o yilsinGiciigina biktiracak kadar arayın. Gün içinde 5-6 kez falan
Yanlış.Ya gomdugumden degil ama turk kadini genelleme bir sekilde hele de eski kafaysa kaynana olunca kendini sanki dunyanin her haklarini kendine aitmis gibi goruyor, oglu kral, kizlarinin eslerini eline almis zaten, gelin koledir gozuyle goruyorlar, anlamsizca bisey sonucta kendide kadin kendininde belki kizlari var ama « elin » kizini toz gibi goruyor. Cekmiyormuyoz cogumuz su psikopat kaynanalardan..
iyiymis bu
Kocam icin yaziyorum kismini biraz onun bildigi turden yani gizli sakli alttan alttan vurgulamam lazim, ki esimi arayip yine doldurmasin oglani
Cunku o esimile konustugu zamn (gorumcelerde) beni seviyormus gibi konusuyorlar, iste « nasil, ne yapiyor,.. » diye beni sorup sonundada « iyi olsun iyi olun, da bizi hic aramiyoRr sormuyoRr » yani anliyormusun hangi turden psikopatlarla karsi karsiyayimm?
Amac : ben kotu onlar iyi meskin durumunda
Kendini begenmisler . Bı onlar var sanki derdimiz onları arayıp sormak yani kandil.mesajiHamileyim o yuzden o pratik mesaji atamicam maalesef, aynen kac kere oyle diyorum arayabilirler beni mesaj atabilirler diye ama BEN kucukmusum, BEN gelinmisim, cuma icin suan biraz gec kaldim yoksa iyi fikirdi, bunaldigim sabrim kalmadigi icin tekrar tartismak istemedigim icin ONLARIN YUZUNDEN bence gelecek cumaya bekletmeyim cuma mesajini
7 Ekim kandil o zaman da atabilir veya arayabilirsinHamileyim o yuzden o pratik mesaji atamicam maalesef, aynen kac kere oyle diyorum arayabilirler beni mesaj atabilirler diye ama BEN kucukmusum, BEN gelinmisim, cuma icin suan biraz gec kaldim yoksa iyi fikirdi, bunaldigim sabrim kalmadigi icin tekrar tartismak istemedigim icin ONLARIN YUZUNDEN bence gelecek cumaya bekletmeyim cuma mesajini
Hayırlı cumalar yaz geç kocana da mesaj attım dersin yalan değil sonuçtaSelam kizlar, ya kaynanam ve gorumcelerim maalesef bulunmaz hint kumasi degiller. Genel turk kadinlari. Gelin dusmani vs vs.
Bunlarin butun yaptiklarindan sonra benim onlara tahamulum 0 bile degil, eksilerde yani. Nefret ediyorum, ettirdiler.
Bir suredir ( en fazla 2 ay ) aramiyorum mesaj atmiyorum. Sikayet etmisler benimkine ki benimki kac haftadir basimin etini yiyo mesaj at anneme ablalarima diye, neyse.
( kaynana tatilde daha donmedi, keyfine duskundur. Gorumcelerin birini zaten gecen gordum, digeride uzakta )
Ya soru su, icimden nefret kusmaktan baska hicbirsey gelmiyo, onlarin yuzunden ayriliyorduk vs neler cektim bir Allah birde tukenen sagligim bilir, ne diyecegimi bilmiyorum! Klasik bir mesaj olmasi lazim, yardim edecek biri varsa.. otomatik bir mesaj, birileri yazsa bende copy/past yapsam?
Tesekkurler
Malesef cevremde gordugüm aile gelini istemiyorsa. Erkek de aileci ise genelde el birligibile bosatıyorlar. Kimse aman yuvaniz iyi olsun demiyorSelam kizlar, ya kaynanam ve gorumcelerim maalesef bulunmaz hint kumasi degiller. Genel turk kadinlari. Gelin dusmani vs vs.
Bunlarin butun yaptiklarindan sonra benim onlara tahamulum 0 bile degil, eksilerde yani. Nefret ediyorum, ettirdiler.
Bir suredir ( en fazla 2 ay ) aramiyorum mesaj atmiyorum. Sikayet etmisler benimkine ki benimki kac haftadir basimin etini yiyo mesaj at anneme ablalarima diye, neyse.
( kaynana tatilde daha donmedi, keyfine duskundur. Gorumcelerin birini zaten gecen gordum, digeride uzakta )
Ya soru su, icimden nefret kusmaktan baska hicbirsey gelmiyo, onlarin yuzunden ayriliyorduk vs neler cektim bir Allah birde tukenen sagligim bilir, ne diyecegimi bilmiyorum! Klasik bir mesaj olmasi lazim, yardim edecek biri varsa.. otomatik bir mesaj, birileri yazsa bende copy/past yapsam?
Tesekkurler
Yapmak istemiyorsanız yapmayın. Taviz tavizi doğurur.Selam kizlar, ya kaynanam ve gorumcelerim maalesef bulunmaz hint kumasi degiller. Genel turk kadinlari. Gelin dusmani vs vs.
Tesekkurler
Önce onlar atsın çok dert ettilerse.Selam kizlar, ya kaynanam ve gorumcelerim maalesef bulunmaz hint kumasi degiller. Genel turk kadinlari. Gelin dusmani vs vs.
Tesekkurler
E sizin gönlünüz kırılıyor ya o ne olacak? Tabi siz kimsiniz ki önemli olan anasının bacısının gönlü.VAllah cok guzel, dirlik olsun diye maaaaaaaaaalesef diyemiyorum boylebunlar eski kafadan biraz, zorluyo iste, guya tartisma olmasin yine aramizda diyor, atta kimsenin gonlu kirilmasin diyor GUYA. Ay kusacam geliyor of
ŞAka bir yanaiyiymis bu
Kocam icin yaziyorum kismini biraz onun bildigi turden yani gizli sakli alttan alttan vurgulamam lazim, ki esimi arayip yine doldurmasin oglani
Cunku o esimile konustugu zamn (gorumcelerde) beni seviyormus gibi konusuyorlar, iste « nasil, ne yapiyor,.. » diye beni sorup sonundada « iyi olsun iyi olun, da bizi hic aramiyoRr sormuyoRr » yani anliyormusun hangi turden psikopatlarla karsi karsiyayimm?
Şaka bir yana bencede yaz halini hatrını sor eşin için unutma yaptıgın her olumlu hareket sana geri dönecektir eger cok kötülük ettilerse Allaha havale et inan brnm eşimin aileside col kötülerdi ama hepsi bin beterini yaşadı ama ben saygımı bozmadım Allahın selamını veerdim illaki bizim de hatalarımız vardır.iyiymis bu
bence eşinizin dediğini ilk yapın resmi bi konuşma diğer konuşmalardan farklı olsun . sonra yine aramayın , eşiniz de zamanla alışacaktır. birden kesmeniz hata olmuş . mesafe koya koya bırakacaksınız. eşiniz baskı yaptığında yine arayın aradığınızdada senin için arıyorum deyinSelam kizlar, ya kaynanam ve gorumcelerim maalesef bulunmaz hint kumasi degiller. Genel turk kadinlari. Gelin dusmani vs vs.
Tesekkurler