Kocam

Adam nasıl olsa affetti rahatlığın da yalancı pislik. Aldatıyor belli bariz. O kadınla da alakalı olmayabilir. Başka biri de olabilir.

O nefret değildi zaten erkekler dikkatini çeken kadından ilk nefret söylemleri ile bahseder hep veririm bu örneği Gülben Ergen haber sunucusu Erhan soyadını unuttum onunla nasıl tanıştı o sıra Gülben de TRT de idi hep twitterda Gulbene laf sokma sonuç evlenmişlerdi erkeklerin nefretine güvenilmez

En büyük aşklar nefretle başlar diye boşa denmemiş. Nasıl mideniz kabul etti de güvendiniz.

Heee gülüm heee, yaşamadan ölmeyiz. Ne yiyip, içiyorsun sen bu kafaya erişmek için?

Ayyyy bu o üyemi ?Sizz yazınca hatırladım bayağı linclemiştik, miğde bulandırıcı bir konuydu,bende bayağı yazmıştım ama kötü insanları ve konuları beyninden silmek gibi bir huyum var( iyi ki var,bunları hatırlayarak her günümü kendime zehir ederdim)Hatirlatmanız için teşekürler ,sayenizde ah yazık kadına diye boşuna üzülmeyeceğim

Aldatmak karşılıklı sürekli affedilebilir bir hata olmuş ilişkinizde. Sonucunda affedeceksiniz nasılsa. Biz niye yorulalim simdi

Konunuz bana hic gecmedi. Diger konunuz da gecmedi az once okudum. Cok kotu kurgulanmis eski turk filmleri daha duygulu daha bi alip goturuyo, bu olmamis. Denemekten vazgecmeyin.

Yuh aldatıp aldatıp bir de üstüne 2 çocuk yapıp mı ayrıldılar pess

İşte bunlar heppp eğitim sisteminden. Doğru düzgün mantık, matematik, felsefe dersleri yok. Aileler nazar, büyü derdinde. Çocuklar kus barış yapar. Erişkinlerde yara alır, o yaraları kapatmak, onarmak zaman alır. Barıştik, iyiydik, Bahar geldi. Eski konular kapandı gibi bir evren yok.
Zamanında çok çok ağır kv eziyeti çeken bir ablamız neredeyse 10 senedir kadını bir kere görmemişin rağmen o dönemi anlatirken, sinir krizi geçirdi. Biz susturduk ama tamam anlatma diye.

Bal gibi sevgililer bunlar. Esinin yanında ara masus telefondaki acınxa deki alooo la taner abim nabıon laa işler yolundamı de , oda ne taneri be gerzkalı slk.s.s diyecek ala ala esimde taner abiye diye ksyıtlısınzda bian benim bi akraba taner varo sandım dyin. Esinizde yalanı cıksın bakm pohajajd o degilde aldatma falan neymiş ya kısasa kısas ailesi. Simdi es seni aldatıyorsa bu hırsla sen gidip tekrar aldat. 2-1 öne gec

Yani iki tarafda aldatıyor kabul edip affediyorsunuz
Yani biz kendimizi yormayalım nede olsa affedeceksiniz .
Şuan 2-1 Dikkat edin sıra sizde aldatmayın 2+2 olur . Sıkıntı, bitmek bilmeyen bir döngü bu..

Eşimi işe gönderirken güvenemiceksem bu nasıl bir evlilik sen iş arkadaşınla birlikte olduysan, oda intikam için belkide oluyodur belli olmaz bu işler dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…