• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam yanımdayken eski sevgilimle karsılastık :(

pitirtay

whatever
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.028
307
118
bugün canım çok sıkkın dün çok kötü şeyler oldu :(

eşimle akşam annesinden dönerken bi kahveciye oturalım bi kahve içer gideriz dedik.akşam saat 10 gibi.allah biliyo ya hiç gitmek istemedim ama bi şekilde içeri girdik.girmez olaydık.

eşim manyaklık derecesinde kıskançtır.ite kaka yürüyen ve çok sorun yaşadığımız bi evliliğimiz var üstelik çok yeni evliyiz.bu sıralar tam yeni yeni toparlanıyoduk ki..

dün orda eski sevgilimle karşılaştık.eşim de tanıyor.ve eşim kendiyle ilgili kompleksleri olan biri, o eski sevgilim erkek güzellik yarışmasında falan dereceye girmişti mankenlik yapıyor.eşim daha önce fotoğraftan görmüştü ama nası olduysa orda görünce tanıdı. onla aramızda yakınlaşmalar olmuştu eşime de anlatmıştım bunları mecbur.

onu görünce elim ayağım birbirine dolaştı heycanlandığımdan falan değil eşim çok sinirli ve kıskançtır anlarsa tanırsa diye korktum bisürü saçma sapan hareket yaptım normalde soğukkanlıyımdır ama kendimi kontrol edemedim eşime tutturdum kalkalım diye o da ben öyle yaptıkça iyice kıllandı ve sonunda anladı onun orda olduğunu.ama ben yine de evet orda oturan o demedim anca eve dönerken arabadayken itiraf ettim çünkü gider bişey yapar olay çıkar diye korktum.

neyse apar topar kalktık eve gidiyoruz yolda bana bağırmaya basladı ben de o bağırınca dayanamayıp iyi de napim diye bağrıyodum ki bana eee her önüne gelenle b*klar yersen böyle olur işte kocanla böyle gezemezsin dedi.ben her önüme gelenle biseyler yasayan bi insan olmadım hicbi zaman ama bu söylediğinde haklıydı onu kötü bi duruma düsürmüstüm ama söyledikleri cok ağır gelmisti.

neyse cevap vermedim eve girdik normalde tarzım olan bisey değil yanına gittim özür diledim o söylediği lafa rağmen.özür diledim ve kafasını cevirip suratıma dahi bakmadı bana hayatında ilk kez böyle bi tavır yaptı çok zoruma gitti o an dövse sövse bu kadar ağrıma gitmezdi.bu gece senle uyumak istemiyorum dedi yastığını falan aldı salona gitti kendimi o kadar adi aşşağılık hissettim ki anlatamam :43::43:

sonra gittim odaya kendi kendime uyuyodum ki gecenin bi körü uyandırdı beni kalk gel buraya dedi yine onca hakaret etti madem onun orda olduğunu biliyosun daha ne diye orda oturtuyosun beni dedi haklıydı ama napcamı bilemedim o an ona orda itiraf edemediğim için bişey yapamadım kuru kuru bahane buldum hadi kalkalım diye o da ona inanmadı zaten.

sonra onca hakaretinden sonra tekrar özür diledim gittim öptüm sevdim hadi gel uyuyalım yarın işe gitcez dedim zar zor yanmda uyumaya ikna ettim.neyse geldi ama bütün gece itti beni sarılmaya calıstım itti uzak dur benden diye bağırdı falan :( kafasında kurmus durmus o kahve alırken ben dönüp eski sevgilime bakmısım bilmem ne yok öyle bisey.yok eski sevgilim çöp atma bahanesiyle bizim masanın yanına gelmis bana bakmıs falan.

herneyse.evet zor bi durum ama ben onun bana yaptığı yüzlerce şeyi unutmaya calısıyorum düzelsin diye uğrasıyorum ben bunun bin katı şeyi unuttum dün yalvardım büyütme diye yine yaptı aynı şeyi onca küfür hakaret.

devamlı alttan almaktan sıkıldım ben bu evlilikte aldatılma haric herseyi yasadım.şu an hazmedebildiğimden susmuyorum sadece sorunlarla uğrasacak gücüm kalmadı ama o hala çocuk gibi davranıp başımıza bela açıp huzurumuzu kaçırmaktan geri kalmıyor.neyi ne kadar büyütebilecekse büyütüyor bana yaptıkları ona göre hep küçük şeyler büyütülmemesi gerek ama ben ona napsam hep çok büyük sorun oluyor.bazen kin tutmadığım ve hicbisey olmamıs gibi davranmaya calıstığım icin salak gibi hissediyorum.

lanet olsun ki hep böyle saçma sapan seyler beni bulur hiç tadım tuzum kalmadı gene.sabah kalktık tek kelime konusmadan beni ise bıraktı hala da ses soluk yok sizce nası davranmam gerek?

Canım çok zor ya senin bi suçun yok ki bunda çok üzerine düşme bakalım ne olacak...sen geri çek kendini sen yaklastıkça o kendini haklı görüyor...

ah canım, bu her kadının başına gelebilecek bir şey. kocanız gerçekten kompleksliymiş benimki gibi. eğer kendine güveni tam olsaydı. böyle bir tartışmaya girmezdiniz. "olmuş bitmiş geçmiş. sen de istemezdin orada onunla karşılaşmayı ama oldu. neyse boş ver." diyip konuyu kapatıp güzel güzel uyurdunuz.
ama maalesef bunun gibi bişey söylemektense kompleksi, kıskançlığı, gururu yüzünden size patlamış.
çoğu kadın gibi siz de yine alttan almaya çalışmıssınız.
aslında onlar haketmiyor.
seviyoruz ama sevgimiz böyle sömürülüyor.
kestirip atmak mı iyi, yoksa sabredip yaşlanmak mı bilemiyorum.
rabbim tüm kadınlara çok sabır ve güç versin.
bu erkeklerinde en azından birazcık burnunu sürtsün.

Ama esiniz onun orda oldugunu farketmemis ki
siz arabaya binince kendiniz soylemissiniz .
Aslinda esinizin bu tip tavirlar sergileyecegini bile bile bunu soylediniz degil mi? :)

Olan olmus artik,
ancak size hakaret eden, kotu kadin muamelesi yapan, gece kafasinda kurup kurup uykunuzdan uyandiran adamdan ozur dilemek de ne oluyor?
Boyle giderse cok uzulursunuz ...

yahu masada başbaşa yakalar anlarsın, kocanın yanında samimi konuşmaların olur anlarsın da tutup vay efendim masanın kenarından geçerken sana baktı sen baktın. bakınca ne oluyormuş ki sen eski sevgilini gördüğün için değil kocanın tepkisinden korktuğun için hareketlerin değişmiş. bırak takılma adı üstünde eski. kocan kurar kurar en sonunda döneceği yer yine sensin. üstüne gitme özür dileme artık yaptığın bir suç yok senin sen özür diledikçe üstüne gittikçe iyice işkillenecektir. neden özür diliyor o zaman bu birşey yaptı diye.

Canım çok zor ya senin bi suçun yok ki bunda çok üzerine düşme bakalım ne olacak...sen geri çek kendini sen yaklastıkça o kendini haklı görüyor...

o zaman da sinirini alamayıp gelip kavga cıkarıyor :(

ah canım, bu her kadının başına gelebilecek bir şey. kocanız gerçekten kompleksliymiş benimki gibi. eğer kendine güveni tam olsaydı. böyle bir tartışmaya girmezdiniz. "olmuş bitmiş geçmiş. sen de istemezdin orada onunla karşılaşmayı ama oldu. neyse boş ver." diyip konuyu kapatıp güzel güzel uyurdunuz.
ama maalesef bunun gibi bişey söylemektense kompleksi, kıskançlığı, gururu yüzünden size patlamış.
çoğu kadın gibi siz de yine alttan almaya çalışmıssınız.
aslında onlar haketmiyor.
seviyoruz ama sevgimiz böyle sömürülüyor.
kestirip atmak mı iyi, yoksa sabredip yaşlanmak mı bilemiyorum.
rabbim tüm kadınlara çok sabır ve güç versin.
bu erkeklerinde en azından birazcık burnunu sürtsün.

haketmiyor bunu biliyorum ama kavgayı gürültüyü kaldıracak gücüm kalmadı ben alttan aldıkca tepeme cıkıyo engel olamıyorum :(

Ama esiniz onun orda oldugunu farketmemis ki
siz arabaya binince kendiniz soylemissiniz .
Aslinda esinizin bu tip tavirlar sergileyecegini bile bile bunu soylediniz degil mi? :)

Olan olmus artik,
ancak size hakaret eden, kotu kadin muamelesi yapan, gece kafasinda kurup kurup uykunuzdan uyandiran adamdan ozur dilemek de ne oluyor?
Boyle giderse cok uzulursunuz ...

hayır ben söylemedim.o orda anladı zaten orda oturan x dimi diye sormaya basladı.ne sacmalıyosun falan dedim.iyice ısrar etti doğruyu söyle diye çok direndim en son bağırdı doğruyu söyle gözümün icine baka baka yalan söyleme diye.babamın üstüne yemin etmemi istedi edemedim tabi anladı o zaman da iste..

özür dilemekle hata ettim dimi biliyorum..

Ayni durum kadinlar icinde gecerli.
Erkeklerde de, kadinlarda da yüzlerce, binlecesi var böyle olaylar yasayan.
Bir toplum kendisine oturmayan kalibin icine girmeye kalkarsa sonuc bu olur.
Gencken Ingiliz, Fransiz, Brezilyali falan filan gibi yasayalim ama evlenirken Türk gibi evlenelim olmuyor:)
Bizim erkeklerde kadinlarda gencken gezelim tozalim, cinsellik yasayalim ama evlenirken eline el degmemis, bakire biri ile evlenelim istiyor:)
Yolunu bulamamis bir toplumun binbir sorunundan biride bu iste.

Boşver tatlım hiçç canını sıkma sen ona objektif olup herşeyi başta anlatmışsın şimdi bir karşılaştınız diye kıyamet koparmaya ne gerek var ama erkekler değişik yaratıklar işte bu yüzden hiççç bir şey anlatmıcan evlenmeden kendilerinin yemediği halt kalmıyor ama onlar erkek. Sende sessiz kal küsmeden demekki karakteri böyle,sen alttan aldın diye kendini aşağılık filan hissetme her evlilikte problem olur tecrübelerime güven bende 11yıllık evliyim eminim hatasını anlıyacaktır...

canım benim üzme kendini.
biz kadınlar sorun çıkmasın diye böyle yalanlara başvuruyoruz.
kocana karşı dürüst olup, o sorduğunda "evet oydu o yüzden sana ısrarla kalk dedim" deseydin.
üstelik oturmak istemediğini ta başında söylemişsin. sana kızmaya hakkı yoktu.
erkekler de bizi ezmek için nasıl güç varsa, biz de on katı var.
biz bi kere anne gibi kutsal bir varlık potansiyeline sahibiz. güçsüz olsak bu kadar sorumluluk verir mi yaradan!
biraz dinlen. dua et. o güc içinde. sen de fark edeceksin canım.

yahu masada başbaşa yakalar anlarsın, kocanın yanında samimi konuşmaların olur anlarsın da tutup vay efendim masanın kenarından geçerken sana baktı sen baktın. bakınca ne oluyormuş ki sen eski sevgilini gördüğün için değil kocanın tepkisinden korktuğun için hareketlerin değişmiş. bırak takılma adı üstünde eski. kocan kurar kurar en sonunda döneceği yer yine sensin. üstüne gitme özür dileme artık yaptığın bir suç yok senin sen özür diledikçe üstüne gittikçe iyice işkillenecektir. neden özür diliyor o zaman bu birşey yaptı diye.

orası öyle de işte durduk yere sorun bela uğraş dur.zaten eski sevgilimi kendi isteğimle anlatmadım biz önceden arkadaştık eşimle o sırada biliyodu bazı şeyleri sevgili olunca da anlatmak zorunda kaldım.şimdiki aklım olsa hiiiçbişey anlatmazdım eşime ne salakmışım anlatınca noluyosa ay sen ne dürüst kızmışsın aferim diyip alnından mı öpüyolar sanki içten içe kin nefret besliyolar sadece.fazla dürüstlük de zarar hiç gerek yok herkesin herşeyi bilmesine.biliyo noluyo sanki al işte

Haklı haksız yok burada bence ...

Sen sonucta orada eskı sevgılını gordugunde kalkalım demıssın ...

Yolda keske soylemeseydın onun oldugunu esın sorana kadar ...

Esının senı kıskanıp oyle davrandıgı asıkar ama abartmıs bıraz sankı durumu ...

Sen gerı cek kendını arama , sorma bakalım ne olacak ...

siz niye özür diliyorsunuz ki? sizin ne hatanız var bu olayda? sağda solda eski tanıdıklarımızla karşılaşmamız çok normal. eşiniz şunu anlamalı, o artık ben eşim diğerleri geride kaldı.

ayrıca eşinizi de kötü duruma düşürmemişsiniz ki. eski sevgilinizi görünce kalkıp gitmişsiniz yani bunda kötü duruma düşecek ne var, oturadabilirdiniz neticede olmuş bitmiş bir şey için devamlı kaçacak değilsiniz.

eşiniz aşırı kıskanç ve bu normal değil bana göre resmen size eziyet ediyor. bu kadar basit bir mevzuda küsücek, bağıracak bir durum yok yani.

sizin hiçbir suçunuz, kabahatiniz yok. ona göre davranmayı bırakın bence. kendinizi de üzmeyin lütfen.

bugün canım çok sıkkın dün çok kötü şeyler oldu :(

eşimle akşam annesinden dönerken bi kahveciye oturalım bi kahve içer gideriz dedik.akşam saat 10 gibi.allah biliyo ya hiç gitmek istemedim ama bi şekilde içeri girdik.girmez olaydık.

eşim manyaklık derecesinde kıskançtır.ite kaka yürüyen ve çok sorun yaşadığımız bi evliliğimiz var üstelik çok yeni evliyiz.bu sıralar tam yeni yeni toparlanıyoduk ki..

dün orda eski sevgilimle karşılaştık.eşim de tanıyor.ve eşim kendiyle ilgili kompleksleri olan biri, o eski sevgilim erkek güzellik yarışmasında falan dereceye girmişti mankenlik yapıyor.eşim daha önce fotoğraftan görmüştü ama nası olduysa orda görünce tanıdı. onla aramızda yakınlaşmalar olmuştu eşime de anlatmıştım bunları mecbur.

onu görünce elim ayağım birbirine dolaştı heycanlandığımdan falan değil eşim çok sinirli ve kıskançtır anlarsa tanırsa diye korktum bisürü saçma sapan hareket yaptım normalde soğukkanlıyımdır ama kendimi kontrol edemedim eşime tutturdum kalkalım diye o da ben öyle yaptıkça iyice kıllandı ve sonunda anladı onun orda olduğunu.ama ben yine de evet orda oturan o demedim anca eve dönerken arabadayken itiraf ettim çünkü gider bişey yapar olay çıkar diye korktum.

neyse apar topar kalktık eve gidiyoruz yolda bana bağırmaya basladı ben de o bağırınca dayanamayıp iyi de napim diye bağrıyodum ki bana eee her önüne gelenle b*klar yersen böyle olur işte kocanla böyle gezemezsin dedi.ben her önüme gelenle biseyler yasayan bi insan olmadım hicbi zaman ama bu söylediğinde haklıydı onu kötü bi duruma düsürmüstüm ama söyledikleri cok ağır gelmisti.

neyse cevap vermedim eve girdik normalde tarzım olan bisey değil yanına gittim özür diledim o söylediği lafa rağmen.özür diledim ve kafasını cevirip suratıma dahi bakmadı bana hayatında ilk kez böyle bi tavır yaptı çok zoruma gitti o an dövse sövse bu kadar ağrıma gitmezdi.bu gece senle uyumak istemiyorum dedi yastığını falan aldı salona gitti kendimi o kadar adi aşşağılık hissettim ki anlatamam :43::43:

sonra gittim odaya kendi kendime uyuyodum ki gecenin bi körü uyandırdı beni kalk gel buraya dedi yine onca hakaret etti madem onun orda olduğunu biliyosun daha ne diye orda oturtuyosun beni dedi haklıydı ama napcamı bilemedim o an ona orda itiraf edemediğim için bişey yapamadım kuru kuru bahane buldum hadi kalkalım diye o da ona inanmadı zaten.

sonra onca hakaretinden sonra tekrar özür diledim gittim öptüm sevdim hadi gel uyuyalım yarın işe gitcez dedim zar zor yanmda uyumaya ikna ettim.neyse geldi ama bütün gece itti beni sarılmaya calıstım itti uzak dur benden diye bağırdı falan :( kafasında kurmus durmus o kahve alırken ben dönüp eski sevgilime bakmısım bilmem ne yok öyle bisey.yok eski sevgilim çöp atma bahanesiyle bizim masanın yanına gelmis bana bakmıs falan.

herneyse.evet zor bi durum ama ben onun bana yaptığı yüzlerce şeyi unutmaya calısıyorum düzelsin diye uğrasıyorum ben bunun bin katı şeyi unuttum dün yalvardım büyütme diye yine yaptı aynı şeyi onca küfür hakaret.

devamlı alttan almaktan sıkıldım ben bu evlilikte aldatılma haric herseyi yasadım.şu an hazmedebildiğimden susmuyorum sadece sorunlarla uğrasacak gücüm kalmadı ama o hala çocuk gibi davranıp başımıza bela açıp huzurumuzu kaçırmaktan geri kalmıyor.neyi ne kadar büyütebilecekse büyütüyor bana yaptıkları ona göre hep küçük şeyler büyütülmemesi gerek ama ben ona napsam hep çok büyük sorun oluyor.bazen kin tutmadığım ve hicbisey olmamıs gibi davranmaya calıstığım icin salak gibi hissediyorum.

lanet olsun ki hep böyle saçma sapan seyler beni bulur hiç tadım tuzum kalmadı gene.sabah kalktık tek kelime konusmadan beni ise bıraktı hala da ses soluk yok sizce nası davranmam gerek?

niye özür diledin ben anlamadım?
Normal normal oturup kahvenizi içecektiniz. Sonra eşin tanır da sorarsa fark etmemiş gibi yapacaktın. Selamlaşmamışsınız, konuşmamışsınız, bakışmamışsınız.
Eşin eski kız arkadaşını görse senin böyle kızmana hoşgörülü davranır mıydı?
Özürler dileyerek iyice adamın bi tarafını kaldırmışsın bence.

özür dilediğime pişman oldum.o kadar çok yıprandım bunaldım ki kavga gürültü kaldıramıyorum artık sırf sorun çıkmasın büyümesin diye diledim zaten.tükendim artık her olayda böyle olmasından.uğrasamıyorum.dayanamıyorum kaldırmıyo beynim vücudum.

niye özür diledin ben anlamadım?
Normal normal oturup kahvenizi içecektiniz. Sonra eşin tanır da sorarsa fark etmemiş gibi yapacaktın. Selamlaşmamışsınız, konuşmamışsınız, bakışmamışsınız.
Eşin eski kız arkadaşını görse senin böyle kızmana hoşgörülü davranır mıydı?
Özürler dileyerek iyice adamın bi tarafını kaldırmışsın bence.

Kesinlikle katılıyorum..
Dünya küçük bu tip rastlantılar olabilir sonuçta..
Siz özür diledikçe kocanız size böyle davranmış..
Hatalı olmadığınız halde özür diliyorsunuz ve kocanızı iyice işkillendiriyorsunuz..

Bu eziyeti size reva gören eşiniz değil sizsiniz bence .. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin..

O da sizin geçmişiniz kimse geçmişini yok sayamaz, geçmiş sonuçta bu kadar büyütmek yanlış...

özür dilediğime pişman oldum.o kadar çok yıprandım bunaldım ki kavga gürültü kaldıramıyorum artık sırf sorun çıkmasın büyümesin diye diledim zaten.tükendim artık her olayda böyle olmasından.uğrasamıyorum.dayanamıyorum kaldırmıyo beynim vücudum.

Ama kocanı bu şekilde tavra sokan senin " birşey olmasın,aman olay çıkmasın, büyümesin" diye korkman.. E ne oldu yine olaylar çıktı neticede ?

Bu kadar alttan almayı ben doğru bulmuyorum..

Ben eşimi kesinlikle bu kadar alttan almam. Bana da inanılmaz saygı duyar hele bir tavır yapsın bana durduk yere kendi pişman olur..Alttan aldığım yerler tabiki olur ama o da çok olması gereken durumlardır..

Diyeceğim o ki, erkek milletine fazla yüz vermeye gelmiyor !!
Niye mi?
Verilen sevginin, verilen değerin, yapılan fedakarlıkların kıymetini bilmiyorlar çünkü...istisnalar var tabi..

Buna göre davranacaksın..

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum..
Dünya küçük bu tip rastlantılar olabilir sonuçta..
Siz özür diledikçe kocanız size böyle davranmış..
Hatalı olmadığınız halde özür diliyorsunuz ve kocanızı iyice işkillendiriyorsunuz..

Bu eziyeti size reva gören eşiniz değil sizsiniz bence .. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin..

O da sizin geçmişiniz kimse geçmişini yok sayamaz, geçmiş sonuçta bu kadar büyütmek yanlış...

işte karşınızdaki adam orda oturanın o olduğunu anlamaya basladığı andan itibaren yüzüne sizi sanki yatakta baska bi erkekle basmış gibi bi ifade takındığı an bu tepkileri veremiyosunuz.başladı gördün mü beni ne durumlara soktun şimdi arkamdan neler diyolar ben bunun karısına şunları yaptım diye konusuyodur simdi arkamdan rezil ettin beni s.ktir git hayatımdan boşancam senden vs vs tarzında sinir krizi geçirirken o sakinlikte bunları yapamıyosunuz.

işte karşınızdaki adam orda oturanın o olduğunu anlamaya basladığı andan itibaren yüzüne sizi sanki yatakta baska bi erkekle basmış gibi bi ifade takındığı an bu tepkileri veremiyosunuz.başladı gördün mü beni ne durumlara soktun şimdi arkamdan neler diyolar ben bunun karısına şunları yaptım diye konusuyodur simdi arkamdan rezil ettin beni s.ktir git hayatımdan boşancam senden vs vs tarzında sinir krizi geçirirken o sakinlikte bunları yapamıyosunuz.

O zaman eşiniz de sorun
Özgüveni eksik ve olgunlaşmamış..
Bu kadar basit..
Milleti çok önemsiyor demek ki..
Önemli olan sizin onun eşi olduğunuz yanında olduğunuz..
Bunu göremiyor olması üzücü..

Allah yardımcın olsun arkadaşım bu tip erkekler çocuk gibi olur uğraş dur.. Kolaylıklar dilerim..

Son düzenleme:
yazıdıgınıda arkadasların yazdıgınıda tek tek okudum..
aksam eve esın geınce dekı
dun benım yaptıgım bır hata yok benım alnım açık ama yınede tartsıma çıkmasın dıye ozur dılıedım de
sonra kafasında ne kurarsa kursun kocıskon

Back