Kocam virusu atlatti ama bi haller oldu ona

Belkidahaiyisin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
506
220
31
Esim virusu evde atlatti ama zor gecirdi.10 gun boyunca ateslendi yemedi adam akilli icmedi.iki kere acillik oldu 10 kilo falan verdi.neyse 10 . Gun sonradi test oldu yeniden negatif artik.yani artik birlikte yatabiliriz diyorum yok adam hala ayri yatti 2 3 gun. Sonra ailesinin yanina istanbula gittik.cok daha iyi oldu istahi yerine geldi vs. Ama insan bi sarilmaz mi opmez mi yaa.noldu bu adama istekleri mi gitti.daha onceki konularim da cinslelikle alakali.takmissin kafaya diyebilirsiniz ama derdim.cinsellik degil.ondan bunu beklemiyorum.hala yorgundur halsizdir ama dedigim gibi bi sarilma bi opme yaa.25 gun oldu yani.oncesinde gayet iyiydik.yani bipmiyorum bebegim gece uyutmuyor onla ugrasiyorum . Dort bucuk aylik hamileyim ve cildiricak gibi oluyorum.gercekten depresyona giricemm

Zaten takintili birisiyim.lutfen anlayarak oyle yorum yapin.yani ben evlenecegim zamanda ilgiyi cok sevdigimi ilgisiz yapamicagimi soyledim..her kadin gibi..ve gercekten yapamam..

Sen fazla takıntılısın esin de fazla rahat.. bunu keşke eşinle konuşsan şahsen ben canımı birşey sıksa pat yüzüne söylüyorum derdi neymiş öğren bakalım

Tamam da adam çok ciddi bir rahatsızlık geçirmiş, bu durumda senin ona karşı anlayışlı olman lazım. Ona destek olman lazım. Bu tarz yaklaşırsan ilişkiniz Allah korusun daha kötüye gider yapma.

Korona geçirmiş olan eşim dahi olsa bayagi yanina gidemezdim sanirim. Biraz daha sabredin bakalım

Sen fazla takıntılısın esin de fazla rahat.. bunu keşke eşinle konuşsan şahsen ben canımı birşey sıksa pat yüzüne söylüyorum derdi neymiş öğren bakalım
Soyledim birlikte yatalimi guzelce soyledim.1 zorladim gelmedi.2 zorladim gelmedi .bidahada zorlamadim.sonrada istanbula ailesinin yanina gittik

Tamam da adam çok ciddi bir rahatsızlık geçirmiş, bu durumda senin ona karşı anlayışlı olman lazım. Ona destek olman lazım. Bu tarz yaklaşırsan ilişkiniz Allah korusun daha kötüye gider yapma.
Yani cok kotu gecirdigindee boyle degildim tabi.ama ailesinin yanina gider gitmez duzelmesi de acayibime gitti.tabi aylardir gormedi normaldir.ama bende ozledim bi ilgi sevgi bekliyorum

Hmm gece uyutmayan bir bebek, 4,5 aylik hamilelik ve zor atlatilmis bir corona. Adam ne zaman ve nasil dusunsun seksi ya da sizi? Keske boyle pes pese hamilelik cocuk yapmadan once biraz birbirinizin tadini cikarsaydiniz

İnsan korkuyor ister istemez cok normal kucuk bebeginizde varmis bence size zarar vermekten korkuyor cok normal bizde esimle atlattik ve suan sarilmaya cekiniyoruz bazen zor bir hastalik insan cekinebiliyor zaman tanıyın

Hmm gece uyutmayan bir bebek, 4,5 aylik hamilelik ve zor atlatilmis bir corona. Adam ne zaman ve nasil dusunsun seksi ya da sizi? Keske boyle pes pese hamilelik cocuk yapmadan once biraz birbirinizin tadini cikarsaydiniz
Ben seksten bahsdtmiyorum zaten.bi ozleme belirtisi sarilma opme.ikinci hamileligim surpriz oldj.dusunmuyorduk.buda yipratiyor beni

İnsan korkuyor ister istemez cok normal kucuk bebeginizde varmis bence size zarar vermekten korkuyor cok normal bizde esimle atlattik ve suan sarilmaya cekiniyoruz bazen zor bir hastalik insan cekinebiliyor zaman tanıyın
Ya evet o yuzden yaklasmak istemedi.ama 2 3 gundur birlikte yatiyoruz.bi yanagimi sıkıp uyuyor.yaa ben cok duygusallik yapiyorum biliyorum ama sevmiyor gibi artik beni.normalde nasil ozlerdi.20 gun oldu ya

Bizde corona gecirdik 20gunu gecti gecirdigimiz zamandir birlikte yatip kalkiyoruz öyle hersey normal ama cinsellik yok toplayamadi esim kendini asiri isteksiz ve çok yorgun hala . bende öyle suan 0 istek yani yorgunlugu atamadik uzerimizden .

Ayrica ben mesela hasta oluyim ama yinede istegim olur.o bile der sevisince iyilesen karim var diye.hatta hamileyken agzimin tadi igrenc olurdu.aylar boyu bi kaba tukururdum.ama sevistigim zaman hepsi yoklardi sanki.ama o bi hasta olsun tamm.bitti.erkekler mi boyle ben mi cok istekliyim.dua ediyorum Allaha tamamen isteksiz bi kadin olmak icin.Valllahi isteksiz bayanlara sasiriyorum ve ozeniyorum

Az anlayisli olun ya, agir bir hastaligi agir sekilde atlatmis esiniz. Yok derdim seks degil diyorsunuz ama baya baya seks

Az anlayisli olun ya, agir bir hastaligi agir sekilde atlatmis esiniz. Yok derdim seks degil diyorsunuz ama baya baya seks
Bakin cani gonulden opse sarilsa yine bise dememm.ve nasil bir yorgunluk bu.gece 2 lere kadar erkek kardesiyle film izliyor.kolalara cipselere basladi.maasallah istah yerinde ama karisina bi ilgi yok

Ya evet o yuzden yaklasmak istemedi.ama 2 3 gundur birlikte yatiyoruz.bi yanagimi sıkıp uyuyor.yaa ben cok duygusallik yapiyorum biliyorum ama sevmiyor gibi artik beni.normalde nasil ozlerdi.20 gun oldu ya
Hepimiz bir pimpirik olduk bu virüsten sonra valla umarim en yakin zmanda düzelir zaman taniyin bence sevip sevmemesiyle alakali degil hersey covitten sevdiklerimize zarar gelsin istemiyoruz sadece bu bence zaten su pandemi bi bitsin herkezi toplayip bi pskiyatriye götürmeleri sart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…