- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Hayir erkek kardesiyle gecirdigi eglenceli vakitle olabilir.yani dedigim gibi zor gecirdim10 gunde 10 kilo verdi.ama 2 3 gundur cok iyi.ve bende cok ozledigim icin bi ozlem gormek istiyorum.gece uyutmuyor cocuk.sabahta erken uyaniyor.o kadar yoruldum ki.iftar haizrligi yapiyorum vs. Hamileligimin verdigi mide bozukluklari gercekten cok kotuyum ya.bu sabah annelik yapamayacagimi dusunerek uyandim.suan bile uyumamamin sebebi yarim saate bir mizmizlaniyor yanina gidiyorumKendinizi cips kola ile mi kiyasliyorsunuz su anda
Sizden soğumuş bence.Bakin cani gonulden opse sarilsa yine bise dememm.ve nasil bir yorgunluk bu.gece 2 lere kadar erkek kardesiyle film izliyor.kolalara cipselere basladi.maasallah istah yerinde ama karisina bi ilgi yok
Bu 20 gunde mi soguduSizden soğumuş bence.
Olabilir ama öyle görünüyor. Başka ne olabilir ki?Bu 20 gunde mi sogudu
Bi salin su adamlari yaaaaHayir erkek kardesiyle gecirdigi eglenceli vakitle olabilir.yani dedigim gibi zor gecirdim10 gunde 10 kilo verdi.ama 2 3 gundur cok iyi.ve bende cok ozledigim icin bi ozlem gormek istiyorum.gece uyutmuyor cocuk.sabahta erken uyaniyor.o kadar yoruldum ki.iftar haizrligi yapiyorum vs. Hamileligimin verdigi mide bozukluklari gercekten cok kotuyum ya.bu sabah annelik yapamayacagimi dusunerek uyandim.suan bile uyumamamin sebebi yarim saate bir mizmizlaniyor yanina gidiyorum
Yani evet olabilirOlabilir ama öyle görünüyor. Başka ne olabilir ki?
Sadece Birazdaha zaman taniyin esinize boyle konusmak dusunmek sizin en dogal hakkiniz tabiki.Yani normal diyorsunuz
Cips kola yapana kadar bebekle ilgilensin. Verin elineYani evet olabilir
Onuda yapiyor tabi gun icinde.ben islenirken.ben gece ve sabahtan bahsettimCips kola yapana kadar bebekle ilgilensin. Verin eline
E gece de yapabilir. Şu an işe gidiyot muOnuda yapiyor tabi gun icinde.ben islenirken.ben gece ve sabahtan bahsettim
Hayir.raporlu.gece uyuyor yani haliyleE gece de yapabilir. Şu an işe gidiyot mu
Ya aynn bende boyle dusunuyorum da.ama bu yuzden de sarilmamak olmaz ki yaa.yani zaten ramazan ayi.kendi evimizde deyiliz.o suan istese ben yok derim zaten olmaz.ama sarilip opulebilir yaniDört ay oldu ben korona olalı hala bı halsizlik oluyor aniden ki eşiniz yeni atlatmış tabi ki vardır
Bence eşiniz de izlemiştir de şimdi sarılsa daha fazla istersiniz onu da yapacak gücüm yok diye uzak duruyor olabilir çünkü sizin libidonuzun farkında adam
Eşiniz istese bile yorulursun boşver falan deyiverin adamın gözü korkmasın