Kocam virusu atlatti ama bi haller oldu ona

Kendinizi cips kola ile mi kiyasliyorsunuz su anda :KK70:
Hayir erkek kardesiyle gecirdigi eglenceli vakitle olabilir.yani dedigim gibi zor gecirdim10 gunde 10 kilo verdi.ama 2 3 gundur cok iyi.ve bende cok ozledigim icin bi ozlem gormek istiyorum.gece uyutmuyor cocuk.sabahta erken uyaniyor.o kadar yoruldum ki.iftar haizrligi yapiyorum vs. Hamileligimin verdigi mide bozukluklari gercekten cok kotuyum ya.bu sabah annelik yapamayacagimi dusunerek uyandim.suan bile uyumamamin sebebi yarim saate bir mizmizlaniyor yanina gidiyorum

Hayir erkek kardesiyle gecirdigi eglenceli vakitle olabilir.yani dedigim gibi zor gecirdim10 gunde 10 kilo verdi.ama 2 3 gundur cok iyi.ve bende cok ozledigim icin bi ozlem gormek istiyorum.gece uyutmuyor cocuk.sabahta erken uyaniyor.o kadar yoruldum ki.iftar haizrligi yapiyorum vs. Hamileligimin verdigi mide bozukluklari gercekten cok kotuyum ya.bu sabah annelik yapamayacagimi dusunerek uyandim.suan bile uyumamamin sebebi yarim saate bir mizmizlaniyor yanina gidiyorum
Bi salin su adamlari yaaaa 🤦🏼‍♀️ Adam az bi nefes alsin. Bir de azcik cocuk baksin

Dört ay oldu ben korona olalı hala bı halsizlik oluyor aniden ki eşiniz yeni atlatmış tabi ki vardır
Bence eşiniz de izlemiştir de şimdi sarılsa daha fazla istersiniz onu da yapacak gücüm yok diye uzak duruyor olabilir çünkü sizin libidonuzun farkında adam
Eşiniz istese bile yorulursun boşver falan deyiverin adamın gözü korkmasın

Dört ay oldu ben korona olalı hala bı halsizlik oluyor aniden ki eşiniz yeni atlatmış tabi ki vardır
Bence eşiniz de izlemiştir de şimdi sarılsa daha fazla istersiniz onu da yapacak gücüm yok diye uzak duruyor olabilir çünkü sizin libidonuzun farkında adam
Eşiniz istese bile yorulursun boşver falan deyiverin adamın gözü korkmasın
Ya aynn bende boyle dusunuyorum da.ama bu yuzden de sarilmamak olmaz ki yaa.yani zaten ramazan ayi.kendi evimizde deyiliz.o suan istese ben yok derim zaten olmaz.ama sarilip opulebilir yani

20 gün olmuş. Çok sabırsız davranış bence ben geçirdim 1 ay ayrı odada yattım tedbir almak zorundaydım çünkü. Bide hamilesiniz cinsellik daha önemli olmamalı hamileliğinizden.
20 gün çok kısa bir süre bu hastalığı atlattım demek için. 🤷

kocan açısından düşünürsek, bence onda geçirdiği hastalığından dolayı bir kaybetme korkusu ve kaygısı var. senin gebeliğinde onu üstüne koy. belki size hala bulaştırabileceği ve kendisinden dolayı sizin başınıza bir hal gelebileceğini düşünüyor olabilir. ki bu şekilde düşünmesi adam için gerçekten çok kötü bir durum. olası bir durumda ömür boyu vicdan azabı demek.
diğer taraftan senin içinde, eşinin senden uzaklaşıyor olduğunu düşünmen de, eşini sevdiğini onu kaybetmek istemediğini kaygılandığını gösteriyor tabi gebeliğin oluşturduğu streside ve ilişkiniz için gösterdiğin çabayı da üzerine ekle ki buda benzer bir durum bence.
literatürde virüsün cinselliğe bir etkisinin olup olmadığı hiç açıklanmadı veya ben okumadım !!!
aslında çözüm fizyolojik değil ilk başta iletişiminize ve dahi psikolog desteğine bağlı diyebilirim... sadece bi_fikir

Covid atlatan erkeklerin %85i boyle oluyormuş doktorum demişti banada cinsel performans düşüyormuş kötüsü şu ki covid cigerlere etki ettigi gibi cinsellik hormonlarinada etki ediyormus kalici hasar birakabiliyormuş. kocaniz eski performansina belki birdaha gelemeyebilir geçmiş olsun bu arada.

Fazla üstüne düşüyorsun ters tepiyor. İlgi istemene bişey demiyorum. İnsan özellikle hamileyken daha çok ilgi bekliyor anlıyorum ama adam daha hastalıktan yeni çıkmış kendini toparlama evresinde. Bunları düşünecek durumda olduğunu sanmıyorum. Ayrıca adama da sürekli ilgilenmiyosun, öpmüyosun, sarılmıyosun diye sitem de bulunuyorsan yapacağı varsa da yapmaz. Ve hamilesin, kocan ağır bir hastalık geçirmiş, küçük bebeğin var. Düşüneceğin son şey bunlar olmalı

X