Kocam Ve Tiki

Harbi_Delikanli_Kiz

Evli Mutlu İki Cocuklu :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
31
122
Ahhh kizlarrrrr siz bu yazdiklarimi okurken sizr komik gelecek ama bana yasarken zulummmmmm..... 8 yillik evliyim ve 8 yillir kocamin tikiyla savas veriyorum ama hala daha kazanamadim malesefffffffff.esimin tiki burun cekmek oyleki sabah aksam hic farketmiyor 7/24 evde iste arbada sokakda insanlarin icinde anlayacaginiz heryerde....herkesde farkinda cok asiri rahatsiz etmiyor ama insanlar fark ettiyorlar is arkadaslari ne cok burnunu cekiyorsun demisler mesele.bide basimidan gecen bi animi anlatayim.akrabalarimizla koye tatile gitmistik baya kalabaliktik neyse yolda kahvaltiya bi yerde durduk kadinlarla wcye gittik cikmak uzereyiz ellerimizi yikiyoruz yan tarafta erkek wcsinden burun cekme sesleri geliyor ayy dedim bu kesin benim kocam burnunu cekmesinden tanidim kadinlar nasil gulduler bana inanmadilar kizlar ciktik lavabodan o da o anda cikmissss ayyy nasil kiyamet koptu gul gul oldukkkk....o an icin komik bi durumdu ama benim canima tak dedi artik gunduz neyse bi sekilde tv sesi cocuklarin sesi derken arada kayniyor gidiyorrrr peki ya geceleriiiii Allahimmm yardim etttttttt.mesele dun gece delirdimmm tam tatli uykuya kaldimmm ki adam basladiiii burnunu cekmeye varya sanki kafamin icinde supurge makinesi varr surekli acip kapatip cekiyorlar...yeterrr artikkk dedimmm actim agzimi sanada senin burnunada tikinede diye basladim lafa ........ neler demedim ki +18 li laflar havada ucustu .hic bir sey soylemedi. Sadece yat uyu dedi...dursan uyuyacam dedim...sonra koca bi sessizlik ama arada yine cekiyor burnunu.neyse sonra diye dayanamadim bana kirildin mi dedim yok dedi sende haklisin falan filan .....simdi sizlere soruyorummm...nasil kurtula bilir esim bu durumdan????

Esine cok uzuldum keske oyle tepki vemeseydin.. Ama sende haklisin tabi rahatsiz olmamak elde degil.. Elalem ne derse desin onu hic takmayin.. burnunu cekmese bile bulurlar bir kilif..
Bildigim kadariyla tikleri birakmak mumkun tedaviyle arastidiniz mi?

Tik olduğundan eminmisin
belki sinüzlerde bir surun vardır
yada başka bir fizyolojik rahatsızlık...
önce onu sapmaya çalışın...
ikinize de yazık yani....

Eğer sokakta hiç tanımadığım bir adam olsa uyuşturucu kullanmış zamanında derdim onlar çok çeker burunlarını...madde bağımlısı olupta askere gelen çocuklardan anlardık sivilde uyuşturucu kullandıklarını..ama sen eşini biliyosun böyle bir durum değilse bugüne kadar hiç mi kbb ye gitmediniz?kbb den temiz çıktıysa hiç mi bir psikoloğa gitmediniz.?

N
Allah korusun yok bagimlilik falan.gitik canim kbbye sordu esim burun ameliyati olmus bekarken et varmis burnunda onunla hic alakasi yok demis

Psikolag ne yapabilir acaba adam burnunu cekiyor hapla tedavi olmaz galiba...senin elinde demis gittiginde doktor...bazen hic yapiyor cogunlukla akila geldiginde veya sinirli stresli bi ortamda yapiyor

Benim eşimde çok yapıyor bunu sürekli kendi de rahatsız ben de.. Ama sebebi belli alerji yüzünden ve deviasyon var ,yakında ameliyat olacak umarım geçer.Sizinkinin de elbette bir sebebi vardır.Neden rahatsız oluyormuş da çekiyormuş? Sekresyon akarken mi çekiyor yoksa burnu kuru olduğu halde mi çekiyor? Her halükarda kendi kendine geçecek birşey değil,illa ki fiziksel bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız bir psikiyatristten yardım alın.

Esinize cok uzuldum. Sizin ona hakaret etmeniz kim bilir ne kadar uzmustur onu.
Rahatsiz olabilirsiniz ama bu bir hastalik. Hasta bir insana hakaret etmeniz cok kotu.
Esiniz yardim almayi denemeli. Allah yardimcisi olsun.

Basligi okuyunca esinize bi tiki kiz musallat oldu sandim ne alakaysa
Esinizin bu tiki hep var miydi yoksa sonradan mi olustu, benim de ayagimi sallama tikim var kendimi bildim bileli hep böyle. Ailem özellikle de annem cok ugrasti ama bir türlü yenemedim

Soyle aatayim gorucu usulu evlendik ayri sehirlerdeydik ben hic fak etmedim.benden once ne zamandir var tiki bilimiyorum ama baslama sebebinin dayisinin oglu oldugunu biliyorum cunku oda cekiyormus burnunu benimki kocamda oyle baslamis yani o cekmis benimki cekmis bazen dalga gecerim dayi oglu kurbani diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…