- 5 Ağustos 2015
- 31
- 122
-
- Konu Sahibi Harbi_Delikanli_Kiz
profosyonel destek alması lazım doktora götürün
Bence de eşinizi Uzmanlaşmış doktora götürün Allah yar ve yardımcınız olsun canım aminprofosyonel destek alması lazım doktora götürün
Allah korusun yok bagimlilik falan.gitik canim kbbye sordu esim burun ameliyati olmus bekarken et varmis burnunda onunla hic alakasi yok demisEğer sokakta hiç tanımadığım bir adam olsa uyuşturucu kullanmış zamanında derdim onlar çok çeker burunlarını...madde bağımlısı olupta askere gelen çocuklardan anlardık sivilde uyuşturucu kullandıklarını..ama sen eşini biliyosun böyle bir durum değilse bugüne kadar hiç mi kbb ye gitmediniz?kbb den temiz çıktıysa hiç mi bir psikoloğa gitmediniz.?
O zaman bir psikolog şart.N
Allah korusun yok bagimlilik falan.gitik canim kbbye sordu esim burun ameliyati olmus bekarken et varmis burnunda onunla hic alakasi yok demis
Soyle aatayim gorucu usulu evlendik ayri sehirlerdeydik ben hic fak etmedim.benden once ne zamandir var tiki bilimiyorum ama baslama sebebinin dayisinin oglu oldugunu biliyorum cunku oda cekiyormus burnunu benimki kocamda oyle baslamis yani o cekmis benimki cekmis bazen dalga gecerim dayi oglu kurbani diye :)))Basligi okuyunca esinize bi tiki kiz musallat oldu sandim ne alakaysa
Esinizin bu tiki hep var miydi yoksa sonradan mi olustu, benim de ayagimi sallama tikim var kendimi bildim bileli hep böyle. Ailem özellikle de annem cok ugrasti ama bir türlü yenemedim