- 5 Ağustos 2015
- 31
- 122
-
- Konu Sahibi Harbi_Delikanli_Kiz
Oyle hakaret olarak algilamayin lutfen biz esimle birbirimiz huyunu suyunu bildigimiz icin o benim soyledigim sozleri hakaret olarak algilamaz buna adim kadar eminim..hani espirili bi sekilde argo konusmusumdur hepsi buuuEsinize cok uzuldum. Sizin ona hakaret etmeniz kim bilir ne kadar uzmustur onu.
Rahatsiz olabilirsiniz ama bu bir hastalik. Hasta bir insana hakaret etmeniz cok kotu.
Esiniz yardim almayi denemeli. Allah yardimcisi olsun.
Kuru kuruya cekiyor canim herhalukarda fiziksel hic bi sikintisi yok mesela sigara iciyordu on yildir birakti ama tiki hala devam ediyirBenim eşimde çok yapıyor bunu sürekli kendi de rahatsız ben de.. Ama sebebi belli alerji yüzünden ve deviasyon var ,yakında ameliyat olacak umarım geçer.Sizinkinin de elbette bir sebebi vardır.Neden rahatsız oluyormuş da çekiyormuş? Sekresyon akarken mi çekiyor yoksa burnu kuru olduğu halde mi çekiyor? Her halükarda kendi kendine geçecek birşey değil,illa ki fiziksel bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız bir psikiyatristten yardım alın.
Inan ben onun bu duruma uzulmesine daha cok uzuluyorum cunku kocami cok seviyorum.Yazınızı gülümseyerek okudum :)
eşiniz psikolojik olarak destek alabilir.o bu duruma sizden daha çok üzülüyordur.
Ow bu çok tehlikeliymiş.Benimde kocamin tiki var her iki kelimenin arasinda aq diyo her ortamda..annemle babamla yasli biriyle kimle konusursa konussun dil aliskanligi diyo cok uyardik degismiyo allahtan cok hizli soyluyoda kufur oldugu anlasilmiyo yillardir her sefer uyardim ama elimde deil diyo pes ettim napiyimmm
Aq ne demekBenimde kocamin tiki var her iki kelimenin arasinda aq diyo her ortamda..annemle babamla yasli biriyle kimle konusursa konussun dil aliskanligi diyo cok uyardik degismiyo allahtan cok hizli soyluyoda kufur oldugu anlasilmiyo yillardir her sefer uyardim ama elimde deil diyo pes ettim napiyimmm
Sahiden bilmiyor musunuz ne demek olduğunu.Aq ne demek
hahahahhahhhh:) kufur demekte soyleyemem ban istemem