Kocam Ve Tiki

Esinize cok uzuldum. Sizin ona hakaret etmeniz kim bilir ne kadar uzmustur onu.
Rahatsiz olabilirsiniz ama bu bir hastalik. Hasta bir insana hakaret etmeniz cok kotu.
Esiniz yardim almayi denemeli. Allah yardimcisi olsun.
Oyle hakaret olarak algilamayin lutfen biz esimle birbirimiz huyunu suyunu bildigimiz icin o benim soyledigim sozleri hakaret olarak algilamaz buna adim kadar eminim..hani espirili bi sekilde argo konusmusumdur hepsi buuu

Benim eşimde çok yapıyor bunu sürekli kendi de rahatsız ben de.. Ama sebebi belli alerji yüzünden ve deviasyon var ,yakında ameliyat olacak umarım geçer.Sizinkinin de elbette bir sebebi vardır.Neden rahatsız oluyormuş da çekiyormuş? Sekresyon akarken mi çekiyor yoksa burnu kuru olduğu halde mi çekiyor? Her halükarda kendi kendine geçecek birşey değil,illa ki fiziksel bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız bir psikiyatristten yardım alın.
Kuru kuruya cekiyor canim herhalukarda fiziksel hic bi sikintisi yok mesela sigara iciyordu on yildir birakti ama tiki hala devam ediyir

Esin icinde senn icinde zor bir durum canim..belki psikolojiktr bi destek alsa faydasi olur belki.ama beterin beteri var ..bi tandigm vardi kasi gozu oynardi surekli..ozelliklede sinirlendiginde...adamin sinirlendgni ordan anlardik...buna bakinca esinin ki yine cok rahatsz edici degill..

Bazen müşteri geliyor 10 dakka içinde 40 kre burnunu çekende oluyor ggarip garip sesler çıkaranda ben 1 0dakka katlanamıyorum Allah yardımcınız olsun .
eşinize yazık demişler ama size daaha çok yazık :KK48:

benim eşimde ağzını öttürür hiç gelemiyorum öyle seslere uyar uyar anlamıyorlar malesef istem dışı oluyordur
ama bence siz ilk olarak kbb ye sonra da psikoloğa gidin

Duzenli olarak psikologa gitsin atlatir ya da sinirlendiginde baska seylerle atsin enerjisini.Ama kizmayin o da istemez sonucta boyle biseyi yaygin bir tik yani sadece esinizde yok ki

Benimde kocamin tiki var her iki kelimenin arasinda aq diyo her ortamda..annemle babamla yasli biriyle kimle konusursa konussun dil aliskanligi diyo cok uyardik degismiyo allahtan cok hizli soyluyoda kufur oldugu anlasilmiyo yillardir her sefer uyardim ama elimde deil diyo pes ettim napiyimmm

X