- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
- Konu Sahibi egemugla08
Kesinlikle böyle ben nisanliyken eş ailesinin süregelen gelin baskısı olmuştu. Amac onlari eylemem. Laf sokup, trip atacaklar. Ama gelinim diye surekli yutacagim. Surekli kaos ortami olacak. Vasat hayatlarına renk gelecek. Gitmedim. Daha dogrusu kendi istedigim siklikta gittim. Sordular kişilik yapım böyle. Kimseye sürekli gidip gelemem, zamanla aramızda samimiyet oluşursa oluşur dedim. Delirdiler. En son 2 ay kala 20 kişinin ortasında eşimin haberi yokken nisan bozulsun diye olay çıkardılar. Gerçek yüzlerini herkes gördü.Cagirdiklarinda gitmemek icin bahane uudurmayip dogrudan gelmeyecegim diyip aciklama yapmayacaksiniz. Esiniz giderse gitsin. Siz birkac gitmediginizde gercek yuzlerini de gormusnolacaksiniz. Keza esinizin de. Bu yuzlero gorup de hala bu evlilige devam etmek istiyorsaniz buyurursunuz. Yok onca tavri kaprisi cileyi cekmeye gelmedim ben bu dunyaya diyorsaniz bosanin. Bu surecte iyi korunun. Bir de bosanma blofu yapmayin. Oyle bir dusunceniz varsa da pusuya yatip iyice olcup bicmeden ortaliga dokulmeyin. Baktiniz kurtulusu yok, o zaman bir kere soyleyin ve bitirin. Bu tip ailelere bosanma blofu ise yaramaz. Kocaniz iki ozur diler gibi yapar ucuncu gun anam anam canim anam gul yuzlu babama hasretime baglar. Bu erkekler degismez. Onlar kendilerine es aramiyor ailelerine gonul eyleme araci pesindeler. Sakin ola alttan alayim taviz vereyim kafasi yasamayin. Cocuk sahibi oldugunuzda kendinizi iyice dis kapi mandali halinde bulursunuz. Yol yakinken duzeninizi kurun baska caresi yok.
Sonrası uzun hikaye. Ama yaptığım en iyi şey gidip gidip söylenmek yerine benim için bu uygun, ben sizin istediğiniz gibi yaşayamam demek oldu.
En azından içlerindeki pislik döküldü. 4 yıl sonra olacak şey o zaman oldu. Hiç açıklama yapmayın, gitmeyin zaten kavga çıkaracaklar. O zaman esinizin tutumuna göre evliliginize karar verirsiniz.