Kocam vajinismusumu ailesine anlattı.

kv ,yanık oğluna vajinusmussuz bir gelin bulsaymis keşke ..madem aileni cagardi söylediler ..terbiyesizler..eşin başta olmak üzere ...çok ayıp çok...böyle adamları boşamak lazım ...benim kuzenin kocasi da kuzenimin vajinal iltihabının koku yaptığını rahatsız olduğunu söylemişti teyzeme ..annesi falan da duymuştu ...boyle adamlar gerçekten kadın varlığını haketmiyor..konu sahibi Allah yardımcın olsun

Bosandı mı kuzenin?

Hayatın boyunca kocan çalışacak aılesını mı zengın edeceksınız?Neden senın evin yok mu ?Neyını sevıyosun senı yuvaolaram benımsemeyısınımı ?Bence yanlıl yapıyorsun.

A aa aaaa o neymiş öyle be ?

Kuzum sen biraz saf mısın ?
Hem her dakika kredilerle kv ve kpyi coşturuyorsunuz , kocan sayesinde .
Bu uğurda altınlarına kadar veriyorsun.
Hem koca kişisi işsiz kalıyo hadi kriz var kaldı diyelim bu kredileri sana ödetmeye devam ediyor hahaha
Ben şok .

Bunun üstüne kocanın bildiği ama tedaviye yanaşmadığı rahatsızlığın için o kv nasıl anneni ayağına çağırabiliyor ?
Nasıl hala seviyorum vs diyebilmeni geçtim de ;
Sen nasıl hoplatmadın bunları bir temiz yerinden ?

Hakkını savunmanın terbiyesizlik olduğunu düşünmüyorum .

Kv anneni arayip işin içinde iş var dedi oyle mi? Oyle olmaz kaynanatör. eline mikrofon alip sokak sokak gezip soylemeliydin.

Onun ailesi anne baba , onlar mükemmel çekirdek aile seninkiler ördek ailesi mi ?

Çok çok terbiyesizce, çok çok bencilce .

Yapıştırsaydın ya bi güzel kredi ödemekten oralara anca geldik diye . Morarırlardı biraz belki .

Minimum 30 yasindaki adama konuşa konuşa insanlığı, özel hayati, aile olmayi ogretmeyi mümkün sanmaniz çok komik.

Minimum 30 yasindaki adama konuşa konuşa insanlığı, özel hayati, aile olmayi ogretmeyi mümkün sanmaniz çok komik.
Buyuk olasılıkla adam iktidarsız. Ustune bi de kadını vajınusmussun dıye kandırmış.
Kadın calısıyor ama adamın babasına cekılen krediyi ödüyor. Yıllardır evliler ustelık.
Zaten konu sahıbı konuyu acıp gıtmıs.

En çok kendi ailelerini bu basiretsiz heriflerin ailelerine ezdirmelerine bi üzülüyorum ya gerçekten .

En çok kendi ailelerini bu basiretsiz heriflerin ailelerine ezdirmelerine bi üzülüyorum ya gerçekten .
Kesinlikle katılıyorum.
Sen hur iradenle maruz kaldıgın sevgisizlige saygısızlığa goz yumabılırsın, zerre de uzulmem cunku kısının kendı secimi. Bıze ne?
Ama aileleri boyle durumlara dusuyor ya o anne baba, onlara bende cok uzuluyorum.

Vajinismus olabilir doktor muayene etmis çünkü. Vajinusmus gecmisim var benim de. Insan ilk baslarda kendine bile itiraf edemiyor vajinismus olduğunu. Bu kadar özel bir seyin cümle aleme yayilmasi korkunç.

Vajinismus olabilir doktor muayene etmis çünkü. Vajinusmus gecmisim var benim de. Insan ilk baslarda kendine bile itiraf edemiyor vajinismus olduğunu. Bu kadar özel bir seyin cümle aleme yayilmasi korkunç.
Benimle 4 yıl Boyunca bırkere doktora gelmeyen kocam varsa vajınusmusu kabul etmem ve ona sen iktidarsızsın derım.
O da gelip muayane olacak bir zahmet millete yayarsa ozelimi.
Kadına Dr vajınusmussun demıs ok?
Adama sende sorun yok dememıs doktor cunku, adam hıc doktora gitmemis.
İktidarsızlık hosuna gitmezse Dr.a gider rapor alir anlasırız ozaman. Yoksa gozumde ben vajınusmus degılım adam iktidarsız olur.

Tabi ben kendi evliligim ozelinde düşünerek yorum yapiyorum. Kendimi dusunerek yapıyorum. Bu hastalik kadinin degil çiftin hastalığı. Kadini iyilestirirsin ama erkek vajinanin nerede olduğunu ne sekilde oldugunu bilmedigi surece kadin aci çekmeye devam eder. Bu adam da iliskiye girmeyi beceremedi demesinler korkusuyla muayene olmamiş. Dedigun gibi bir sorun daha varmis ki bunu bastirmak icin BAKIN BENIM YUZUMDEN DEGIL TAMAMEN ONUN YÜZÜNDEN diye özellerini yaymiş. Ne diyim kiz insallah bosanmis hastaligi da yenmistir. O ahlaksizin da ömür billah kalkmaz insallah şeyi.

Aynen oyle. Senın basından gecmıstır ama bak gectı dıyosun el bırlıgı ile esinle atlatmıssınız. Bunlar yıllardır evlı adam bir kez Dr a gormemıs, normal degıl kı bu.

Aynen oyle. Senın basından gecmıstır ama bak gectı dıyosun el bırlıgı ile esinle atlatmıssınız. Bunlar yıllardır evlı adam bir kez Dr a gormemıs, normal degıl kı bu.
Biz tam tedavi olacakken kendiliginden geçti. Benim esim tedaviye acikti. Her buldugumuzu okuduk her doktoru terapisti arastirdik. Sehir disina tedaviye gitmeyi planladık. Dilator gibi farkli egzersizler bulduk yaptik. Buradaki onerilerin çoğunu uyguladik. Sorun cikarmadi hicbirine. Burada gördüm bazi eşler dilatör satin almaya karşı çıkıyorlarmis. Vajinana bir sey girecekse penis girsin diyorlarmis. Cehalete bak sanki zevk alalim diye zorluyoruz vajinismus halimizle. Ayni kocalardan biri de bu adam iste.

Masallah es konusunda sanslısın, Rabbım sana hayırlı guzel bir evlatta nasıp etsin ınsallah.
Bırak o girecekse penıs gırsın diyenleri, girse heralde senınle su çiğ muhabbetı yapmazdım girerdi zaten dıyıp basacaksın tekmeyi.

Amin cok amin. allah Esiyle sorunlu herkese, senin kadar dik durabilmeyi nasip etsin. Zulme boyun bükmesinler. Gerektiginde tekmeyi basabilsinler.

Afedersin ama saflıktan çıkmış konu baya baya salaklık eşin ayrı salak sen ayrı. Bide kalbim ağır basıyo demişsin. Bir insan bi salağı nasıl sevebilir ki kayınpeder borcunu ödeyecek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…