Kocam vajinismusumu ailesine anlattı.

kv ,yanık oğluna vajinusmussuz bir gelin bulsaymis keşke ..madem aileni cagardi söylediler ..terbiyesizler..eşin başta olmak üzere ...çok ayıp çok...böyle adamları boşamak lazım ...benim kuzenin kocasi da kuzenimin vajinal iltihabının koku yaptığını rahatsız olduğunu söylemişti teyzeme ..annesi falan da duymuştu ...boyle adamlar gerçekten kadın varlığını haketmiyor..konu sahibi Allah yardımcın olsun

kv ,yanık oğluna vajinusmussuz bir gelin bulsaymis keşke ..madem aileni cagardi söylediler ..terbiyesizler..eşin başta olmak üzere ...çok ayıp çok...böyle adamları boşamak lazım ...benim kuzenin kocasi da kuzenimin vajinal iltihabının koku yaptığını rahatsız olduğunu söylemişti teyzeme ..annesi falan da duymuştu ...boyle adamlar gerçekten kadın varlığını haketmiyor..konu sahibi Allah yardımcın olsun
Bosandı mı kuzenin?

Merhaba,
4 yıllık evliyim ve vajinismusum vardi. Bu sorunu 3 ay önce aştık. Eşim doktora gitmeyi hiç istemedi. Tedavi olmak için doktora gittim beni psikolojik olduğu için psikologa yönlendirdi ve psikolok eşimle beraber gitmem gerektiğini soyledi. Eşim utandığı için benimle doktora gelmeyi kabul etmedi ve hep utanması yüzünden erteledik. Aslında eşimi bu zamana kadar tanıdığımı saniyordum fakat taniyamamisim kör gibi davranmisim. Evlendigimizden 3 ay sonra babasına kredi çekti onu bitirdi yenisini çekti ve benim altınlarımı verdi en son yine kredi çekeceğim dediğinde yeter artık dedim ve bana ailemle aramı mı bozacaksın dedi. Bu cümlesi beni uynadirdi... beni ailesi olarak görmüyor diye düşündüm. Babasinin durumu cok iyi senede 5 kez 6 kez tatile giderler. Bende evlendiğinden beri 2 kez sadece gidebildim. Esimin yaptigi resmen su ben calisip kazaniyorum ama bu parayi harcamayi bilmiyorum baba al sen harca der gibi.....esime surekli bu konuyu acmaya basladim en azindan altinlarimi iste versin dedim oda dayanamdi bana benden uzak dur biktim vs. Gibi cumleler kullandi. En sonunda bosanmaya karar verdik anlaşmalı olarak bosanacaktik. Ama o kadar cok seviyorum ki yapamadim o da yapamadi ikimizde agladik ve acele karar verdigimjzj soyledi esim yapmayalim dedi. Bosanmaya karar verdigimiz gun ailesne benim vajinismus oldugumu anlatmis. Annesi benim annemi arayip isin icinde is var gelin diyerek aglayarak ailemo yasadigimiz sehire cagirdi. Benim ozelim di oysa bu konu beni cok yipratti fakat esim ne var ailemiz onlar diyerek umursamiyor. Oysa bu hak sadece ona ait degil di ve tedaviyi kabul etmeyen oydu. Bir turlu hazmedemiyorum suan bosnamadik ama gecmisten cikamiyorum. Surekli onlara para vermesini ve ozekimi bu sekilde ortaya dokmesini ailedi hala onu cocuk gibi goruyor ve para vermem dediginde kusmekle tehtid ediyorlar. Esimin odu kopuyor kuserler diye boyle birsey olabilir mi ya. Esimin annesi ile hic bir sekilde konusmuyorum gorusmuyorum. Eşim şuan işsiz ve babasına çektigi o krediyi ödeyemediği için bankalarla sorunu var. ailesi 1 kez bile arayio birseye ihtiyacibiz var mi demedi.Evlendigimizden beri kendimiz icin calismiyoruz En son bana söz vermişti bir daha kimse için borca girmeyeceğine ama inanasim gelmiyor geçmişten çıkamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum.
Hayatın boyunca kocan çalışacak aılesını mı zengın edeceksınız?Neden senın evin yok mu ?Neyını sevıyosun senı yuvaolaram benımsemeyısınımı ?Bence yanlıl yapıyorsun.

A aa aaaa o neymiş öyle be ?

Kuzum sen biraz saf mısın ?
Hem her dakika kredilerle kv ve kpyi coşturuyorsunuz , kocan sayesinde .
Bu uğurda altınlarına kadar veriyorsun.
Hem koca kişisi işsiz kalıyo hadi kriz var kaldı diyelim bu kredileri sana ödetmeye devam ediyor hahaha
Ben şok .

Bunun üstüne kocanın bildiği ama tedaviye yanaşmadığı rahatsızlığın için o kv nasıl anneni ayağına çağırabiliyor ?
Nasıl hala seviyorum vs diyebilmeni geçtim de ;
Sen nasıl hoplatmadın bunları bir temiz yerinden ?

Hakkını savunmanın terbiyesizlik olduğunu düşünmüyorum .

Kv anneni arayip işin içinde iş var dedi oyle mi? Oyle olmaz kaynanatör. eline mikrofon alip sokak sokak gezip soylemeliydin.

Onun ailesi anne baba , onlar mükemmel çekirdek aile seninkiler ördek ailesi mi ?

Çok çok terbiyesizce, çok çok bencilce .

Yapıştırsaydın ya bi güzel kredi ödemekten oralara anca geldik diye . Morarırlardı biraz belki .

Senin adina cok uzuldum , eşinle guzelce konuş yapılan yanlişlari tekrarliyomu biraz zaman ver seviyosan zaman göstericektir gercekleri vajinismus tam olarak nasil bi sorun bilmiyorum genel olarak bilgim var ve psikolok gerekiyosa kendin icin gitmen gerekiyo belkide senin icin ne kadar önemli oldugunu bilemiyodur,
biliyorum sacma gelicek ve ewet yapilan yanlis ama empati kurmalisin ve bunu onada ögretmelisin erkekler cok duz duşunuyo ne yazıkki bizim kadar incee degiller .
Ailesine anlatmasinin sebebini boşanma kararini aldiginizda yaptigini söylemissin belkide kizginlikla yapti kesinlikle kotu bisey ne olursa olsun anlatmamaliydi. Belki pismandir bence guzelce konus ve biraz zaman ver baktin tekrarliyo iste o zaman birak kendinide uzme zamaninida harcama unutma hayat cok kisa.
Minimum 30 yasindaki adama konuşa konuşa insanlığı, özel hayati, aile olmayi ogretmeyi mümkün sanmaniz çok komik.

Minimum 30 yasindaki adama konuşa konuşa insanlığı, özel hayati, aile olmayi ogretmeyi mümkün sanmaniz çok komik.
Buyuk olasılıkla adam iktidarsız. Ustune bi de kadını vajınusmussun dıye kandırmış.
Kadın calısıyor ama adamın babasına cekılen krediyi ödüyor. Yıllardır evliler ustelık.
Zaten konu sahıbı konuyu acıp gıtmıs.

Buyuk olasılıkla adam iktidarsız. Ustune bi de kadını vajınusmussun dıye kandırmış.
Kadın calısıyor ama adamın babasına cekılen krediyi ödüyor. Yıllardır evliler ustelık.
En çok kendi ailelerini bu basiretsiz heriflerin ailelerine ezdirmelerine bi üzülüyorum ya gerçekten .

En çok kendi ailelerini bu basiretsiz heriflerin ailelerine ezdirmelerine bi üzülüyorum ya gerçekten .
Kesinlikle katılıyorum.
Sen hur iradenle maruz kaldıgın sevgisizlige saygısızlığa goz yumabılırsın, zerre de uzulmem cunku kısının kendı secimi. Bıze ne?
Ama aileleri boyle durumlara dusuyor ya o anne baba, onlara bende cok uzuluyorum.

Vajinismus olabilir doktor muayene etmis çünkü. Vajinusmus gecmisim var benim de. Insan ilk baslarda kendine bile itiraf edemiyor vajinismus olduğunu. Bu kadar özel bir seyin cümle aleme yayilmasi korkunç.

Vajinismus olabilir doktor muayene etmis çünkü. Vajinusmus gecmisim var benim de. Insan ilk baslarda kendine bile itiraf edemiyor vajinismus olduğunu. Bu kadar özel bir seyin cümle aleme yayilmasi korkunç.
Benimle 4 yıl Boyunca bırkere doktora gelmeyen kocam varsa vajınusmusu kabul etmem ve ona sen iktidarsızsın derım.
O da gelip muayane olacak bir zahmet millete yayarsa ozelimi.
Kadına Dr vajınusmussun demıs ok?
Adama sende sorun yok dememıs doktor cunku, adam hıc doktora gitmemis.
İktidarsızlık hosuna gitmezse Dr.a gider rapor alir anlasırız ozaman. Yoksa gozumde ben vajınusmus degılım adam iktidarsız olur.

Benimle 4 yıl Boyunca bırkere doktora gelmeyen kocam varsa vajınusmusu kabul etmem ve ona sen iktidarsızsın derım.
O da gelip muayane olacak bir zahmet millete yayarsa ozelimi.
Kadına Dr vajınusmussun demıs ok?
Adama sende sorun yok dememıs doktor cunku, adam hıc doktora gitmemis.
İktidarsızlık hosuna gitmezse Dr.a gider rapor alir anlasırız ozaman. Yoksa gozumde ben vajınusmus degılım adam iktidarsız olur.
Tabi ben kendi evliligim ozelinde düşünerek yorum yapiyorum. Kendimi dusunerek yapıyorum. Bu hastalik kadinin degil çiftin hastalığı. Kadini iyilestirirsin ama erkek vajinanin nerede olduğunu ne sekilde oldugunu bilmedigi surece kadin aci çekmeye devam eder. Bu adam da iliskiye girmeyi beceremedi demesinler korkusuyla muayene olmamiş. Dedigun gibi bir sorun daha varmis ki bunu bastirmak icin BAKIN BENIM YUZUMDEN DEGIL TAMAMEN ONUN YÜZÜNDEN diye özellerini yaymiş. Ne diyim kiz insallah bosanmis hastaligi da yenmistir. O ahlaksizin da ömür billah kalkmaz insallah şeyi.

Tabi ben kendi evliligim ozelinde düşünerek yorum yapiyorum. Kendimi dusunerek yapıyorum. Bu hastalik kadinin degil çiftin hastalığı. Kadini iyilestirirsin ama erkek vajinanin nerede olduğunu ne sekilde oldugunu bilmedigi surece kadin aci çekmeye devam eder. Bu adam da iliskiye girmeyi beceremedi demesinler korkusuyla muayene olmamiş. Dedigun gibi bir sorun daha varmis ki bunu bastirmak icin BAKIN BENIM YUZUMDEN DEGIL TAMAMEN ONUN YÜZÜNDEN diye özellerini yaymiş. Ne diyim kiz insallah bosanmis hastaligi da yenmistir. O ahlaksizin da ömür billah kalkmaz insallah şeyi.
Aynen oyle. Senın basından gecmıstır ama bak gectı dıyosun el bırlıgı ile esinle atlatmıssınız. Bunlar yıllardır evlı adam bir kez Dr a gormemıs, normal degıl kı bu.

Aynen oyle. Senın basından gecmıstır ama bak gectı dıyosun el bırlıgı ile esinle atlatmıssınız. Bunlar yıllardır evlı adam bir kez Dr a gormemıs, normal degıl kı bu.
Biz tam tedavi olacakken kendiliginden geçti. Benim esim tedaviye acikti. Her buldugumuzu okuduk her doktoru terapisti arastirdik. Sehir disina tedaviye gitmeyi planladık. Dilator gibi farkli egzersizler bulduk yaptik. Buradaki onerilerin çoğunu uyguladik. Sorun cikarmadi hicbirine. Burada gördüm bazi eşler dilatör satin almaya karşı çıkıyorlarmis. Vajinana bir sey girecekse penis girsin diyorlarmis. Cehalete bak sanki zevk alalim diye zorluyoruz vajinismus halimizle. Ayni kocalardan biri de bu adam iste.

Biz tam tedavi olacakken kendiliginden geçti. Benim esim tedaviye acikti. Her buldugumuzu okuduk her doktoru terapisti arastirdik. Sehir disina tedaviye gitmeyi planladık. Dilator gibi farkli egzersizler bulduk yaptik. Buradaki onerilerin çoğunu uyguladik. Sorun cikarmadi hicbirine. Burada gördüm bazi eşler dilatör satin almaya karşı çıkıyorlarmis. Vajinana bir sey girecekse penis girsin diyorlarmis. Cehalete bak sanki zevk alalim diye zorluyoruz vajinismus halimizle. Ayni kocalardan biri de bu adam iste.
Masallah es konusunda sanslısın, Rabbım sana hayırlı guzel bir evlatta nasıp etsin ınsallah.
Bırak o girecekse penıs gırsın diyenleri, girse heralde senınle su çiğ muhabbetı yapmazdım girerdi zaten dıyıp basacaksın tekmeyi.

Masallah es konusunda sanslısın, Rabbım sana hayırlı guzel bir evlatta nasıp etsin ınsallah.
Bırak o girecekse penıs gırsın diyenleri, girse heralde senınle su çiğ muhabbetı yapmazdım girerdi zaten dıyıp basacaksın tekmeyi.
Amin cok amin. 🥰 allah Esiyle sorunlu herkese, senin kadar dik durabilmeyi nasip etsin. Zulme boyun bükmesinler. Gerektiginde tekmeyi basabilsinler.

Afedersin ama saflıktan çıkmış konu baya baya salaklık eşin ayrı salak sen ayrı. Bide kalbim ağır basıyo demişsin. Bir insan bi salağı nasıl sevebilir ki kayınpeder borcunu ödeyecek kadar.

Back
X