Kocam vajinismusumu ailesine anlattı.

Turyas

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
2
1
16
27
Merhaba,
4 yıllık evliyim ve vajinismusum vardi. Bu sorunu 3 ay önce aştık. Eşim doktora gitmeyi hiç istemedi. Tedavi olmak için doktora gittim beni psikolojik olduğu için psikologa yönlendirdi ve psikolok eşimle beraber gitmem gerektiğini soyledi. Eşim utandığı için benimle doktora gelmeyi kabul etmedi ve hep utanması yüzünden erteledik. Aslında eşimi bu zamana kadar tanıdığımı saniyordum fakat taniyamamisim kör gibi davranmisim. Evlendigimizden 3 ay sonra babasına kredi çekti onu bitirdi yenisini çekti ve benim altınlarımı verdi en son yine kredi çekeceğim dediğinde yeter artık dedim ve bana ailemle aramı mı bozacaksın dedi. Bu cümlesi beni uynadirdi... beni ailesi olarak görmüyor diye düşündüm. Babasinin durumu cok iyi senede 5 kez 6 kez tatile giderler. Bende evlendiğinden beri 2 kez sadece gidebildim. Esimin yaptigi resmen su ben calisip kazaniyorum ama bu parayi harcamayi bilmiyorum baba al sen harca der gibi.....esime surekli bu konuyu acmaya basladim en azindan altinlarimi iste versin dedim oda dayanamdi bana benden uzak dur biktim vs. Gibi cumleler kullandi. En sonunda bosanmaya karar verdik anlaşmalı olarak bosanacaktik. Ama o kadar cok seviyorum ki yapamadim o da yapamadi ikimizde agladik ve acele karar verdigimjzj soyledi esim yapmayalim dedi. Bosanmaya karar verdigimiz gun ailesne benim vajinismus oldugumu anlatmis. Annesi benim annemi arayip isin icinde is var gelin diyerek aglayarak ailemo yasadigimiz sehire cagirdi. Benim ozelim di oysa bu konu beni cok yipratti fakat esim ne var ailemiz onlar diyerek umursamiyor. Oysa bu hak sadece ona ait degil di ve tedaviyi kabul etmeyen oydu. Bir turlu hazmedemiyorum suan bosnamadik ama gecmisten cikamiyorum. Surekli onlara para vermesini ve ozekimi bu sekilde ortaya dokmesini ailedi hala onu cocuk gibi goruyor ve para vermem dediginde kusmekle tehtid ediyorlar. Esimin odu kopuyor kuserler diye boyle birsey olabilir mi ya. Esimin annesi ile hic bir sekilde konusmuyorum gorusmuyorum. Eşim şuan işsiz ve babasına çektigi o krediyi ödeyemediği için bankalarla sorunu var. ailesi 1 kez bile arayio birseye ihtiyacibiz var mi demedi.Evlendigimizden beri kendimiz icin calismiyoruz En son bana söz vermişti bir daha kimse için borca girmeyeceğine ama inanasim gelmiyor geçmişten çıkamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum.

Son düzenleme:
sizin psikoloğa değil boşanma avukatına ihtiyacınız var.en başından ne olduğu belliymiş adamın ne diye devam ettiniz ki? size zerre değer vermeyen garip bi adamın teki.ayrıca vajinusmus için çok fazla zaman kaybetmişsiniz.adam seni çok isteseydi (bi de yeni evlenmiş erkek olucak ) bunu aşman için çabalardı.neyse uzun lafın kısası umarım aklın başına gelir boşanırsın, mahkemede de altınlarını geri alırsın.

Merhaba,
4 yıllık evliyim ve vajinismusum vardi. Bu sorunu 3 ay önce aştık. Eşim doktora girmeyi hiç istemedi. Tedavi olmak için doktora gittim beni psikoloji olduğu için psikologa yönlendirdi ve psikolok eşimle beraber gitmem gerektiğini soyledi. Eşim utandığı için benimle doktora gelmeyi kabul etmedi ve hep utanması yüzünden erteledik. Aslında eşimi bu zamana kadar tanıdığımı sanıyordum maalesef son 6 ayda bambaşka bir yüzü ile karşı karşıyayım. Evlendigimizden 3 ay sonra babasına kredi çekti onu bitirdi yenisini çekti ve benim altınlarımı verdi en son yine kredi çekeceğim dediğinde yeter artık dedim ve bana ailemle aramı mı bozacaksın dedi. Bu cümlesi beni uynadirdi... beni ailesi olarak görmüyor diye düşündüm. Banasinin durumu cok iyu senede 5 kez 6 kez tatile giderler. Bende evlendiğinden beri 2 kez sadece gidebildim. Esimin yaptigi resmen su ben calisip kazaniyorum ama bu parayi harcamayi bilmiyorum baba al sen harca der gibi.....esime surekli bu konuyu acmaya basladim en azindan altinlarimi iste versin dedim oda dayanamdi bana benden uzak dur biktim vs. Gibi cumleler kullandi. En sonunda bosanmaya karar verdik anlaşmalı olarak bosanacaktik. Ama o kadar cok seviyorum ki yapamadim o da yapamadi ikimizde agladik ve acele karar verdigimjzj soyledi esim yapmayalim dedi. Bosanmaya karar verdigimiz gun ailesne benim vajinismus oldugumu anlatmis. Annesi benim annemi arayip isin icinde is var gelin diyerek aglayarak ailemo yasadigimiz sehire cagirdi. Benim ozelim di oysa bu konu beni cok yipratti fakat esim ne var ailemiz onlar diyerek umursamiyor. Oysa bu hak sadece ona ait degil di ve tedaviyi kabul etmeyen oydu. Bir turlu hazmedemiyorum suan bosnamadik ama gecmisten cikamiyorum. Surekli onlara para vermesini ve ozekimi bu sekilde ortaya dokmesini ailedi hala onu cocuk gibi goruyor ve para vermem dediginde kusmekle tehtid ediyorlar. Esimin odu kopuyor kuserler diye boyle birsey olabilir mi ya. Esimin annesi ile hic bir sekilde konusmuyorum gorusmuyorum. Eşim şuan ıssız ve babasına çektigi o krediyi ödeyemediği için bankalarla sorunu var. Sadece brn cslisiyorum ve ailesi 1 kez bile arayio birseye ihtiyacibiz var mi demedi.EvlendigimiDen beri kendimiz icin calismiyoruz. Bende calisiyorum ve eşime destek oluyorum. En son bana söz vermişti bir daha kimse için borca girmeyeceğine ama inanasim gelmiyor geçmişten çıkamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum önerebileceğiniz iyi bir psikolog var mi ?
Eşinizi karşınıza alıp konuşmanız ama vajinismus olayını kesinlikle anlatmamalıydı haklısınız unutmak da çok zor ama devam etmek istediğiniz için bir şekilde unutacaksınız

Merhaba,
4 yıllık evliyim ve vajinismusum vardi. Bu sorunu 3 ay önce aştık. Eşim doktora girmeyi hiç istemedi. Tedavi olmak için doktora gittim beni psikoloji olduğu için psikologa yönlendirdi ve psikolok eşimle beraber gitmem gerektiğini soyledi. Eşim utandığı için benimle doktora gelmeyi kabul etmedi ve hep utanması yüzünden erteledik. Aslında eşimi bu zamana kadar tanıdığımı sanıyordum maalesef son 6 ayda bambaşka bir yüzü ile karşı karşıyayım. Evlendigimizden 3 ay sonra babasına kredi çekti onu bitirdi yenisini çekti ve benim altınlarımı verdi en son yine kredi çekeceğim dediğinde yeter artık dedim ve bana ailemle aramı mı bozacaksın dedi. Bu cümlesi beni uynadirdi... beni ailesi olarak görmüyor diye düşündüm. Banasinin durumu cok iyu senede 5 kez 6 kez tatile giderler. Bende evlendiğinden beri 2 kez sadece gidebildim. Esimin yaptigi resmen su ben calisip kazaniyorum ama bu parayi harcamayi bilmiyorum baba al sen harca der gibi.....esime surekli bu konuyu acmaya basladim en azindan altinlarimi iste versin dedim oda dayanamdi bana benden uzak dur biktim vs. Gibi cumleler kullandi. En sonunda bosanmaya karar verdik anlaşmalı olarak bosanacaktik. Ama o kadar cok seviyorum ki yapamadim o da yapamadi ikimizde agladik ve acele karar verdigimjzj soyledi esim yapmayalim dedi. Bosanmaya karar verdigimiz gun ailesne benim vajinismus oldugumu anlatmis. Annesi benim annemi arayip isin icinde is var gelin diyerek aglayarak ailemo yasadigimiz sehire cagirdi. Benim ozelim di oysa bu konu beni cok yipratti fakat esim ne var ailemiz onlar diyerek umursamiyor. Oysa bu hak sadece ona ait degil di ve tedaviyi kabul etmeyen oydu. Bir turlu hazmedemiyorum suan bosnamadik ama gecmisten cikamiyorum. Surekli onlara para vermesini ve ozekimi bu sekilde ortaya dokmesini ailedi hala onu cocuk gibi goruyor ve para vermem dediginde kusmekle tehtid ediyorlar. Esimin odu kopuyor kuserler diye boyle birsey olabilir mi ya. Esimin annesi ile hic bir sekilde konusmuyorum gorusmuyorum. Eşim şuan ıssız ve babasına çektigi o krediyi ödeyemediği için bankalarla sorunu var. Sadece brn cslisiyorum ve ailesi 1 kez bile arayio birseye ihtiyacibiz var mi demedi.EvlendigimiDen beri kendimiz icin calismiyoruz. Bende calisiyorum ve eşime destek oluyorum. En son bana söz vermişti bir daha kimse için borca girmeyeceğine ama inanasim gelmiyor geçmişten çıkamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum önerebileceğiniz iyi bir psikolog var mi ?
Bu ne ya ne okuyoruz biz gerçekten hiçmi kendinize saygınız yok bunun gereği bellidir yapılması gereken bellidir seviyorum diyorsun ama mutsuzsun olmaz olsun böyle sevgi özelimi kime anlatıyorsun sen diyemedinmi kusura bakma eşin tam olarak bir mal

Çok özel bir konuyu böyle ailelere açması sizi ve evliliginizi temelinden sarsmış. Ayrıca pek cok erkekte aileden kopamama durumu mevcut. Dengeler epey sarsilmis . Ekonomik ozgurlugunuz varsa cocuk yoksa buna katlanmak zorunda degilsiniz

sen çalışıp kocama destek oluyorum diyorsun ya aslında borçları sen ödüyorsun farkında değilsin tabii ki boşanmayalım diye ağlar elinde altın yumurtlayan tavuk varken neden kaçırmak istesin ki... yaptığı terbiyesizlikte cabası zaten eşiniz namahrem olaylarından da bihaber sanırım...

Merhaba,
bende evlendiğimde vajinismus belasıyla uğraştım.ben vajinismus olduğumu bile bilmezken eşim araştırıp bu sonuca ulaşmış.ist bakırköyde dr burcu muşdal dan randevu almıştı.6 seansta çözmüştük olayı.ikimiz gittik benden çok o çabaladı.dr ne dediyse destek oldu bana yaptık.aştık.eşin istememiş demekki

Merhaba,
Sana ailemle arama girme demis ve seni ailesinin disinda tutmus denecek baska bir soz benim param diyorsa ve su an calismayip krediyi babasina odetecegine sana odetiyorsa mal deil anca asalak olur baskasinin akli ile calisiyor kendi babasina yok deyip trip atacagina aileden kendi yiyor
Kusura bakma da bu zamana kadar bir asalakla yasamak nasil bir duygu
Daha seni özümsememis bile
Allah akil versin
Iyi ki kocam vaktinde akillanmis 1 kazikla seninki afedersin d.malacak nerdeyse
Senin özelini anlatmakla kocalık görevini bitirmiş zaten ikincisi anasida az değilmiş aileni arayıp niye çağırıyor ben olsam yüzüklerini yüzlerine çarpıp çıkardım sen daha adam olamamissin derdim boşardim
Zaten konu sahibi annesine soylemek istese soylerdi bunu ama konu sahibiinin ailesi de bu durum yasaninca kizimin kolundan tutar gotururum diyememis
Yapmanız gereken şey belli de, sizin seçenekleriniz arasında yok galiba. Psikolog arayışınızda ve borç ödemede başarılar.
Alismis kudurmustan beterdir canim borc odemeye alistirmis kocasi
Senin bu evlilikteki rolün ne Allah aşkına?
Oh Beyefendi kredi çeksin sen de çalış öde
Hâlâ psikolog ariyosun pes.
Olsa olsa para kazanan köle

Back
X