kocam tuvalete benimle girmek istiyor kızlar acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız o ne öyle tövbe yarabbim millet eşinden sonra tuvaleti kullanmıyor soğumamak için izlemekte nasıl bişey

Paxera 50 mg kulannsin sabahları 1 tane birde psikoteknik aşamalardan geçsin sapık bildigin sende git dr a çünkü sende normal degilsin kardeşim.....
Tebrikler konuyu hortlatarak altın madalya kazandınız

ben pırlanta gibi adamı lafın gelişi kullandım sizin bu sorunuzdaki ima çok belli değil mi çocuk mu kandırıyorsunuz lale hanım
İroni yapıyor anlamamışsınız.

Çok fena ya , arkadaş ortamınla gidiyorsun , kim daha uzun süre çiş yapıyor rekoru tutuyorsun falan En yüksek sesle pırt yapan kazanıyor,çay ısmarlıyorsun falan
‘Süleyman abi amma kokuttun bea, motoru bozmuşsun sen, benim işim biraz daha sürer ya çıkışta bi ıhlamur içirem sana?’

Ay Allah iyiliğinizi versin ne güldüm

Bi şovmen vardı ismini vermiyeyim sevgililerini wc de izlemeyi seviyormuş ilk duyduğumda şok olmuştum Bence bu bir hastalık bi dr mı danışsanız
Tatlım konu açılalı 4 yıl olmuş ya kadında alışmış gel WC ye gidelim diyordur yada manyak bu diyip boşanmıştır

Ya akşam akşam ne güldüm ya kim hortlattı bu konuyu her okuduğumda krize giriyom gülmekten hayranım kk kadınlarının zekasına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…