- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi muge cakir
-
Kız o ne öyle tövbe yarabbim millet eşinden sonra tuvaleti kullanmıyor soğumamak için izlemekte nasıl bişeymerhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Pardon?
Eşinizin hangi ruh hali ile yaptığı belli olmayan hareketleri var,sizi s.çarken izlerken aşka geliyor galiba... Kendisi pırlanta kategorisine giriyor.
Ben adamın hareketlerine normal değil derken terbiyesiz mi oluyorum?
Karı koca beraber gidin siz doktora bence!!!!!
Böyle bir adamı sevmek de pek iyi bir psikoloji olmasa gerek?!?
lale hanım eşimin parası için yanında olduğumu söyleyerek gerçekten çok büyük bir terbiyesizlik yapıyorsunuz zengin miyiz fakir miyiz bişey bilmiyosunuz ama böyle konuşma hakkını kendinizde buluyorsunuz yazık çamur at izi kalsın mantığıdır bu böyle şey olur mu
İroni yapıyor anlamamışsınız.ben pırlanta gibi adamı lafın gelişi kullandım sizin bu sorunuzdaki ima çok belli değil mi çocuk mu kandırıyorsunuz lale hanım
‘Süleyman abi amma kokuttun bea, motoru bozmuşsun sen, benim işim biraz daha sürer ya çıkışta bi ıhlamur içirem sana?’Çok fena ya , arkadaş ortamınla gidiyorsun , kim daha uzun süre çiş yapıyor rekoru tutuyorsun falanEn yüksek sesle pırt yapan kazanıyor,çay ısmarlıyorsun falan
Ay Allah iyiliğinizi versin ne güldümDaha ne kadar ileri gidecek ki? Kolonoskopi mi yapsın adam napsın daha? Geliyor ya da sesi dinliyor nedir ya? Bir de çişinizi yaparken geliyormuş diğerini yapacağınızda haber mi veriyorsunuz kocacım çiş değil gelme diye? Her tarafından sakat yani konu saçma sapan şeyler.
Tatlım konu açılalı 4 yıl olmuş ya kadında alışmış gel WC ye gidelim diyordur yada manyak bu diyip boşanmıştırBi şovmen vardı ismini vermiyeyim sevgililerini wc de izlemeyi seviyormuş ilk duyduğumda şok olmuştum Bence bu bir hastalık bi dr mı danışsanız
o kadar da küçük değilim gıııSen bu dünya için çok ponçiksin küçüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?