- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
- Konu Sahibi muge cakir
-
Allah'ım yarrabimmerhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
İğrenç bi durum yahumerhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Daha ne kadar ileri gidecek ki? Kolonoskopi mi yapsın adam napsın daha? Geliyor ya da sesi dinliyor nedir ya? Bir de çişinizi yaparken geliyormuş diğerini yapacağınızda haber mi veriyorsunuz kocacım çiş değil gelme diye? Her tarafından sakat yani konu saçma sapan şeyler.sadece kusura bakmayın bu ifadeyide kullanıcam ama çişimi yaparken geliyor evet sapık falan değil ama bi fantazi galiba bu gelip beni izliyor yada kapıdan sesi dinliyor tamamen bu ileri gitmedi hiç zaten
Kediler doğada birbirlerini kollar en savunmasız oldukları an tuvalet yaparken. Sizi domine büyük kedi olarak görüyo o yüzden kolluyor.
Sakın izin vermeyin pıskolojık rahatsızlık bu hemen doktora gitsinmerhaba 4 aylık evliyim kocamla severek evlendik herşey de çok güzel ama yani bir huyu var birkaç haftadır da sıklaştırdı sürekli ne zaman tuvalete gideyim desem bende gelicem diyor peşimden tuvalete geliyor ben hayır deyince küsüyor içeri girince de öyle bakıp beni izliyor ne yaptıysam bıraktıramadım kendimi rahatsız hissediyorum öyle bakmasından hoşlanmıyorum ama kızmasın diye bişey de diyemiyorum kocamı çok seviyorum ama bu huyunu bıraktıramadım bir türlü neden böyle yapıyor sizinde böyle sorunlarınız oldumu hiç utancımdan kimseyede soramıyorum kızlar acil cevap çok bunaldım artık sağolun
Çok fena ya , arkadaş ortamınla gidiyorsun , kim daha uzun süre çiş yapıyor rekoru tutuyorsun falanRomada tuvaletler public ve cinsiyetsizmiş. Ayıran duvarlar da yokmuş. Cafeye gider gibi tuvalete gidip afedersiniz ihtiyaç giderirken sohbet ediyorsunuz.
belki kocası romalı biridir zamanlar arasında seyahat etmiştir kim bilir
Helal olsun valla bacım sanki dünden razı tuvalte girmesine ben olsam derim sen girdiğinde bnde gelcemIstedigi kadar pirlanta olsun böyle bir takinti beni soguturdu. Istemiyorum rahatsiz oluyorum diyemiyormusunuz küserse küssün. Ikinizde tuhafsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?