kocam tuvalete benimle girmek istiyor kızlar acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'ım yarrabim kız ne zoru varda tuvalette seni izliyo her halinle seviyo anladık bacim

İğrenç bi durum yahu

sadece kusura bakmayın bu ifadeyide kullanıcam ama çişimi yaparken geliyor evet sapık falan değil ama bi fantazi galiba bu gelip beni izliyor yada kapıdan sesi dinliyor tamamen bu ileri gitmedi hiç zaten
Daha ne kadar ileri gidecek ki? Kolonoskopi mi yapsın adam napsın daha? Geliyor ya da sesi dinliyor nedir ya? Bir de çişinizi yaparken geliyormuş diğerini yapacağınızda haber mi veriyorsunuz kocacım çiş değil gelme diye? Her tarafından sakat yani konu saçma sapan şeyler.

Kediler doğada birbirlerini kollar en savunmasız oldukları an tuvalet yaparken. Sizi domine büyük kedi olarak görüyo o yüzden kolluyor.

Mamasının üzerini de bu sebeple örtmeye çalışıyor sanırım. Yiyeceğimi düşünüyor eşşek sıpası =))

Bu Konuyu nasil buldun bu kadar zaman sonra cok merak ediyorum ya konuyu acan sensin yada sende sapiksin

Sakın izin vermeyin pıskolojık rahatsızlık bu hemen doktora gitsin

Çok fena ya , arkadaş ortamınla gidiyorsun , kim daha uzun süre çiş yapıyor rekoru tutuyorsun falan En yüksek sesle pırt yapan kazanıyor,çay ısmarlıyorsun falan

Bu konu nerden hortladı
Gördüğüm en ilginç konu bu arada

Bu nasıl bir konu ya
Konu sahibesi acaba bir şeyler yerken kıymetli bir şey mi yuttunuz ki. Kalbinizi kırmadan hop havada yakalayacak Acaba onu mu gözetlemek istiyor ki bilemedim. küsmesi triplere girmesi hiç normal değil çünkü. Alt üstü tezek ne var bunda darılacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…