- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.871
- 598
- Konu Sahibi muge cakir
-
umarım artık çocuklarıyla beraber salonun ortasına koydukları leğene mıçmıyolardır
Hiç tarihe bakmamışım. Sazan gibi atlamışım. Ama hak verin değişik bir konu. Acep dört yılda neler değişti
Cinsel olarak zevk alıyordur. Orası kesin dekızlar rahatsız olmuyor anlamadım neden seviyorum diyor başkada bişey demiyor yani bir cinsel zevk mi alıyor diye düşünmeden edemiyorum ama korkutucu geliyor sorunca da saçmalama diyor zaten bilemiyorum
B*k fetişiEşim banyodayken çişimi yaparım ama ötekisiyse sıkıntı büyük ihtimalle fetişi vardır kocanızın tabi konu gerçekse bide
Pirlanta gibi kocan sen tuvallette pirtlatirken seni izlemekten zevk aliyo konunun farkindamisin edebden bahsede bakin teyy allahimlaale hanım edebinizi takının kocamı seviyorum pırlanta ne karat ne ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim hiç mi saygınız yok allah aşkına ben burada samimice içimden geldiği şekilde derdimi açtım insanlardan yardım bekliyorum sizin aldığınız bu tavır hiç hoş değil gerçekten yakıştıramıyorum kadınlar kulübü böyle bir yer mi yakıştıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?