Merhaba kızlar lütfen okuyun
çok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
diyordum Allah Allah skaype kullanmıyo ki nasıl mesaj geliyo. Her gün kızlardan mesaj geliyordu ve ben bunu araştırdım çoo kişi dedi evet kullaniyo bı kişi de hayır kullanmadan da öyle Gmaile mesaj geliyo merak Edib bakarsın diye.
Ama içimdeki kuşku gitmedi çünkü önceden de Instagram başka sitelerde yakalamıştm bı kaç kez. Ama affetim sevdiğim için. Ne kadar yanlış yapmışım ben yaaa
bı kaç gün sonra tekrar girdim gmaline aslında önce de gire bilirdim ben bilmiyorummusum neyse. Bütün mesajlarını okudum o kadar çirkin söyler sevişmeden buluşmadan konuşmalar neler neler okudum Sabaha kadar ağladım o kadar sinirlendim ki geceyle evi terk etmek isterdim kıza diyo hayalimdeki kadın keşke senin gibi karım olsaydın.
Biz 3 sene oldu evleneli kızlar üç sene boyunca beni aldatmış 2021 2022 2023 hep aldatmış..o kadar Mesaj vardı ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Zaten telefonu saklıyo elinden birakmiyo o yüzden gece almıştım telefonunu
Kocam ne kadar seks hevesli birisiymiş benim haberim Yokmuş kıza yazdıklarını şoka girdim çünkü bana gelince yorgunum şu bu kaçıyordu çok şey var anlatilacak benim 3 senede neler çektiğimi bi tek Allah'a biliyo
şunu da söyleyim başlarda bı kaz kez tuttum affettim sevdiğim için sonra dedim bı daha yaparsan her şey biter artık o mesajlardan sonra tamamen soğudum Boşanmak istiyorum ne diyorsunuz kızlar,
çok berbat durumdayım piskolojim mahv oldu... keşke hiç evlenmeseydim