Kocam tarafından Aldatıldım..😞

Ama nereye kadar yapa bilirsin ki bunu o kendi keyfi yerinde istedigiyle konuşuyo sende ona inat böyle şeyler yap nolucak sonunda barisicamiyiz?😏
Ne gerek var elin herifi için istemediğiniz şeyler yapmaya. Bu ona daha çok değer verdiğinizi gösterir. Boşanmak ve yeni temiz bir evlilik yapmak mutlu olmak en iyi intikam

Her ilişkinin dinamiği farklıdır ben boşanmam benden adam olmaz diyosan yüz göz olma görmemis gibi yap hayatına devam et ama ömür boyu seni aldatacak. Ama yok bosancam diyosan da delil toplaki en azindan yaptıklarının bedelini maddi olarak ödesin

aldatmasın hakli bulmuyorum kesinlikle ama bana göre evlilik yasal seks yuvası. aile vs evrt ama %70 cinsellik oluşturuyor git kocana kur yap demiyorum ama neden cinsellik yok adam bakın sevgi aramamıs cinsellik belki hafta da 1 olsa gitmeyecek ti yada karakteri bu heyecan arayan biri.

ekran al ve boşanma davası aç.
Ne diyon sen Muhittin

Ay toplayabildiğn kadar delil topla donuna kadar al. Bu basit bi hata değl ki affedesin, ilkinde affetmişsin yine yapmış. Şimdi affetsen duracak mı? O istediğyle gönül eğleyip istediğiyle mesajlaşıp yakınlaşırken sen evde kocanın sana yaklaşacağı günü bekleyeceksin. Üstelik senin bildiğini de biliyor, o başkalarına,"hayalimdeki kadın sensin, keşke karım sen olsaydın." derken sen onun gözünde ondan vazgeçemeyen gurursuz birinden ibaret olacaksın sadece. Bir kereden sonra yapılan her şey tercihtir. (Bana kalsa rahatsızlıkları olmayan her sağlıklı bireyin, aldatmaya hata diyeceğini düşünmiyorum ama hadi hata diye misal verelim onlar öyle savunuyorlar kendilerini) Dışarıyı sana tercih etmiş o çoktan lütfen senin de tercihin boşanmak olsun. Böyle insanla yaşamak seni grrçekten hasta eder. Çürük her şeyden kurtulmalı.

Sanırım erkeklerde daha evcil daha uysal olanlarla evlenip onları anne rolünde görüp dışardaki kadınlara ilgi kayıyor. O konumu elde ettikten sonra dışarıya gözleri kayıyor
Biliyor ki evde kendisinin esiri var
Evinde namusuyla duran kadına, anne rolü, evcil, esir gibi küçümseyeci kelimeleri çok mu düşündünüz merak ettim?

Tam tersi namusuyla evliliği sürdüren kadınlarla evlenmek ister erkekler. Ama dışarıdaki fingirdekleri de kaçırmak istemezler. Onlarla da günü birlik işte. Bilirler çünkü onlarla evlilik olmayacağını. Tabi bunu bütün erkekler yapmaz namus yoksunu erkecikler yapar.

Merhaba kızlar lütfen okuyun😞 çok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
diyordum Allah Allah skaype kullanmıyo ki nasıl mesaj geliyo. Her gün kızlardan mesaj geliyordu ve ben bunu araştırdım çoo kişi dedi evet kullaniyo bı kişi de hayır kullanmadan da öyle Gmaile mesaj geliyo merak Edib bakarsın diye.
Ama içimdeki kuşku gitmedi çünkü önceden de Instagram başka sitelerde yakalamıştm bı kaç kez. Ama affetim sevdiğim için. Ne kadar yanlış yapmışım ben yaaa😪 bı kaç gün sonra tekrar girdim gmaline aslında önce de gire bilirdim ben bilmiyorummusum neyse. Bütün mesajlarını okudum o kadar çirkin söyler sevişmeden buluşmadan konuşmalar neler neler okudum Sabaha kadar ağladım o kadar sinirlendim ki geceyle evi terk etmek isterdim kıza diyo hayalimdeki kadın keşke senin gibi karım olsaydın.
Biz 3 sene oldu evleneli kızlar üç sene boyunca beni aldatmış 2021 2022 2023 hep aldatmış..o kadar Mesaj vardı ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Zaten telefonu saklıyo elinden birakmiyo o yüzden gece almıştım telefonunu
Kocam ne kadar seks hevesli birisiymiş benim haberim Yokmuş kıza yazdıklarını şoka girdim çünkü bana gelince yorgunum şu bu kaçıyordu çok şey var anlatilacak benim 3 senede neler çektiğimi bi tek Allah'a biliyo 😞 şunu da söyleyim başlarda bı kaz kez tuttum affettim sevdiğim için sonra dedim bı daha yaparsan her şey biter artık o mesajlardan sonra tamamen soğudum Boşanmak istiyorum ne diyorsunuz kızlar, 😞😞😪 çok berbat durumdayım piskolojim mahv oldu... keşke hiç evlenmeseydim
Boşanmanız en sağlıklı olacaktır sizi sevmeyen istemeyen birini sizde istemeyin kızınızla yeni bir hayat kurun inşallah arkanızda duran bir aileniz vardır

Adamın cinsel sorunları var bence, böyle kendini tatmin ediyor. İktidarsız. Yaptığı çok iğrenç. Elinizde delil varken boşanın.

Evinde namusuyla duran kadına, anne rolü, evcil, esir gibi küçümseyeci kelimeleri çok mu düşündünüz merak ettim?

Tam tersi namusuyla evliliği sürdüren kadınlarla evlenmek ister erkekler. Ama dışarıdaki fingirdekleri de kaçırmak istemezler. Onlarla da günü birlik işte. Bilirler çünkü onlarla evlilik olmayacağını. Tabi bunu bütün erkekler yapmaz namus yoksunu erkecikler yapar.
Ee siz de tam tersini fingirdek diyerek yapmışsınız ama sonuna erkekleri de kötüleyen bir şey koymuşsunuz ya dediğiniz şey daha mı az küçümseyici oluyor kadınlar hakkında.
Tam tersi namusuyla evliliğini sürdüren kadın ister erkek demek de saçma yani tüm evlenen insan öyle ister kadın veya erkek.
Ama evlilik sonrasını geçtim öncesinde namusu hangi taraf için isteyenler belli.Fingirdek lafını tek bir tarafa indirgeyen zihniyeti hoş karşılamıyorum onun için.
Aldatan insan fingirdektir bence karşısındaki değil.

Merhaba kızlar lütfen okuyun😞 çok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
diyordum Allah Allah skaype kullanmıyo ki nasıl mesaj geliyo. Her gün kızlardan mesaj geliyordu ve ben bunu araştırdım çoo kişi dedi evet kullaniyo bı kişi de hayır kullanmadan da öyle Gmaile mesaj geliyo merak Edib bakarsın diye.
Ama içimdeki kuşku gitmedi çünkü önceden de Instagram başka sitelerde yakalamıştm bı kaç kez. Ama affetim sevdiğim için. Ne kadar yanlış yapmışım ben yaaa😪 bı kaç gün sonra tekrar girdim gmaline aslında önce de gire bilirdim ben bilmiyorummusum neyse. Bütün mesajlarını okudum o kadar çirkin söyler sevişmeden buluşmadan konuşmalar neler neler okudum Sabaha kadar ağladım o kadar sinirlendim ki geceyle evi terk etmek isterdim kıza diyo hayalimdeki kadın keşke senin gibi karım olsaydın.
Biz 3 sene oldu evleneli kızlar üç sene boyunca beni aldatmış 2021 2022 2023 hep aldatmış..o kadar Mesaj vardı ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Zaten telefonu saklıyo elinden birakmiyo o yüzden gece almıştım telefonunu
Kocam ne kadar seks hevesli birisiymiş benim haberim Yokmuş kıza yazdıklarını şoka girdim çünkü bana gelince yorgunum şu bu kaçıyordu çok şey var anlatilacak benim 3 senede neler çektiğimi bi tek Allah'a biliyo 😞 şunu da söyleyim başlarda bı kaz kez tuttum affettim sevdiğim için sonra dedim bı daha yaparsan her şey biter artık o mesajlardan sonra tamamen soğudum Boşanmak istiyorum ne diyorsunuz kızlar, 😞😞😪 çok berbat durumdayım piskolojim mahv oldu... keşke hiç evlenmeseydim
Son durum nedir Ne yaptınız eşinizle merak ettim sizi

Her zaman söylerim hepte söyleyeceğim. İsteksiz adam yoktur! Sizinle teni tutmadıgı icin sizinke zoraki görev icabı yapan adam vardır. Ztn bi insan bi konuds eminse baskasına sormaz hemen uygulamaya geçer..
Aha buraya da yazıyorum screenshot alın. “ max 2 aya barısacaksın” …
Kociskom cok pisman oldu barıstım kızzlaaaqqqqrrrrr

X