Kocam tarafından Aldatıldım..😞

Ben onun telefonundan aldım ekran görüntüleri mi vacapiyla kendime attım. Bı tane kız değil 3 4 tane di hepsiyle konuşuyo şoka girdim resmen daha çok varda ben çekemedim 2019 dan yazisdiklari bile duruyo.
O zaman bunun benden önceden varmış yazisiyormuş haberim Yokmuş

Kötü bir alışkanlığı yok işten eve evden şimdiye kadar hiç el kaldırmadı bana öyle Bir durum da yaşamadık zaten çocukla iygileniyo alem de çok sever kocamı tek bı sorun var beni baştan begenmiyordu hatta kaç defa söyledim dedi hayır ama. Her şey ortadaydı evde olduğunda bile yokmuş gibi telefonla zaman geciriyo sakin her şeye karışmıyo iyi insan.
Ben kendime çok kızıyorum niye effettim ben niyə baştan bitirmedim bu kadar acıyı çektim ben ona güvendim gerçekten piskolojim çok kötü 😔 annemler de baya uzaklar yabancı ülkede yaşıyorlar burda kimsem yok o kadar yanlızım ki..beni anlayacak kimse yok😞 kimseye güven yok şu hayatta
Mesajlarında kıza diyo hayalimdeki kadın seni çok beğeniyorum
Bide bekarım diyo yaaa senin gibi karım olsun diyo Kızlar cirkin biri de değilim inanın yüzünü bile görmek istemiyorum onun gitsinnn😪
Şu an sizinle aynı şeyleri yaşıyorum:KK43: ben de ekran görüntülerini aldım.. olabildigince fevri davranmamaya calisiyorum ama sakın kalmak çok zor sürekli aglama krizleri simdi ne yapcam diye dusunmeler çok zor çok..

Ben onun telefonundan aldım ekran görüntüleri mi vacapiyla kendime attım. Bı tane kız değil 3 4 tane di hepsiyle konuşuyo şoka girdim resmen daha çok varda ben çekemedim 2019 dan yazisdiklari bile duruyo.
O zaman bunun benden önceden varmış yazisiyormuş haberim Yokmuş

Kötü bir alışkanlığı yok işten eve evden şimdiye kadar hiç el kaldırmadı bana öyle Bir durum da yaşamadık zaten çocukla iygileniyo alem de çok sever kocamı tek bı sorun var beni baştan begenmiyordu hatta kaç defa söyledim dedi hayır ama. Her şey ortadaydı evde olduğunda bile yokmuş gibi telefonla zaman geciriyo sakin her şeye karışmıyo iyi insan.
Ben kendime çok kızıyorum niye effettim ben niyə baştan bitirmedim bu kadar acıyı çektim ben ona güvendim gerçekten piskolojim çok kötü 😔 annemler de baya uzaklar yabancı ülkede yaşıyorlar burda kimsem yok o kadar yanlızım ki..beni anlayacak kimse yok😞 kimseye güven yok şu hayatta
Mesajlarında kıza diyo hayalimdeki kadın seni çok beğeniyorum
Bide bekarım diyo yaaa senin gibi karım olsun diyo Kızlar cirkin biri de değilim inanın yüzünü bile görmek istemiyorum onun gitsinnn😪
Baştan beri beğenmedini anlamışsınız nasıl evlenip çocuk doğurduğunuzu merak ediyorum
Çocuk asla eve bağlamaz, hatta sen ilgini çocuğa verince daha çok kaçacak yeri olur bence.

Konuyu okuyunca bire bir aynı şeyleri yeniden yaşadım. Her şey aynı. Tek farkımız benim çocuğum yok yapmak üzereydik🥺
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ama dayanamiyorum bosanicam ben. Cekismeliye dönmez daha çok cirkinlesmez umarim.

Kendinizi asla suç bulmayın. Eğer onu memnun edemiyosunuz karakterli bir adam aldatmak yerine ayrılmak isterdi. Yani sıkıntı eşinizin karakterinde.
İnanın öyle karakterli bir adam ne gördüm ne duydum ne okudum. Çoğu iyi erkek bile aldatmayı seçiyor.Ama iyi karakterli kadınlar ayrılmayi tercih ediyor şeytan erkekler cepte tutmayı.

Gidecek yerin var mı ?
Çalışma hayatın oldu mu hiç
Daha dogrusu çekip gittiğinde ayaklarının üzerinde durabilecek misin ?
Ailen destekçin olur mu bunlar önemli
Baştan beri beğenmedini anlamışsınız nasıl evlenip çocuk doğurduğunuzu merak ediyorum
Çocuk asla eve bağlamaz, hatta sen ilgini çocuğa verince daha çok kaçacak yeri olur bence.
Ben kaçtım burda evlendik dediğim gibi ailem yurt dışında yasiyo Azerbaycan da
Ben ordan geldim eşim sık sık gelirdi bakuye gezme için öyle görmüştük bir birimizi ve sonra eşim döndü 3 ay konuştuk sonra gelib Azerbaycan da düğün yapalım seni de götüreyim gidelim her şeyi baştan konuşmuştuk ailemin de iznini almıştı.
O zaman da savaş vardı bakü ermeni savaşı ondan dolayı yollar kapanmıştı eşimi burakmadilar bide pandemi dönemi vardı hava alanından dönmek zorunda kaldı ama ben gide biliyordum nurdan oraya izin vardı neyse.
Sonra eşim dedi kaciriyim seni böyle çok bekleriz ben beklemek istemiyorum tamam dedim kaçtım ben gittim her kes de eşim gelicek diye biliyoo işte geldik ilk gece Birlikte olduk ama bı kez olduk eşim dedi çok yorgunum uyudu çok şaşırdım yanı böylemi oluyo nebiliyim işte ilk gece ya neyse o günden itibaren cinsel sorun yaşadık bana karşı soğuk ilgiliz kaçıyordu bende dedim eyer begenmediysen beni bitsin açık açık söyle. Yok dedi zaman ver bana ilk defa evlenmisim ya alışmam lazım yıllardır tek yaşıyorum tamam dedim sonra her ilişkimizde ben istiyordum hep o kadar izteksiz oluyordu sordum. Diyo ten uyumsuzluğu ola bilir zamanla geçer işte öyle öyle ta 3 sene geçti hiç bı şey de değişmedi hatta daha da uzaklaştı kardeşim bu insan beni beğenmiyor mu düşüncesi beni yedi bitirdi ben makyaj yapiyordum saçımı boyatiyordum hiç bı şey değişmemiş gibi hiç umrunda değildi ne yapsam dikkatink cekemiyordum 2 3 gün sonra dini nigah sonra diğer nikah kıydık işte böyle kızlar bu 3 senede çocukluğumda ağladığim kadarı dan çok ağladım be gece gündüz düşün düşün bide üstüne başkasıyla yazışmalarını tuttum affetim sevdiğim için kaç kez ama artık boşanmak istiyorum affetmek bı işe yaramamış gördüm hayat işte ne hayaller kurdum ne umutlarla geldim şimdi Halime bak Allah'tan kızım var o benim herşeyim😞😞 kimseye güven kalmadı su hayatta..

İlk önce durumu ailene anlat, elindeki delilleri mutlaka yakın bir arkadaşına veya mailine at dursun, gidip kalacağın yeri ayarla öyle kavga edipte ortada kalma önceden planlarını yap bilet alıyorsan al sonra her şeyi yüzüne vur terk edip git. Kalacak yerim yok diye evde kalmaya devam edersen yumuşarsın belki de buna izin verme.

İlk önce durumu ailene anlat, elindeki delilleri mutlaka yakın bir arkadaşına veya mailine at dursun, gidip kalacağın yeri ayarla öyle kavga edipte ortada kalma önceden planlarını yap bilet alıyorsan al sonra her şeyi yüzüne vur terk edip git. Kalacak yerim yok diye evde kalmaya devam edersen yumuşarsın belki de buna izin verme.
Doğru söylüyorsun canım ama nereye gidiyim ki ailem uzakta
Konuyu okuyunca bire bir aynı şeyleri yeniden yaşadım. Her şey aynı. Tek farkımız benim çocuğum yok yapmak üzereydik🥺
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ama dayanamiyorum bosanicam ben. Cekismeliye dönmez daha çok cirkinlesmez umarim.

Doğru söylüyorsun canım ama nereye gidiyim ki ailem uzakta
Çocuk oldumu daha da zorlaşıyo durum
Ben artık düşünmekten gece uyuyamıyorum tek başıma düşünüyorum napicam napicam diye tabi bosanmakta kararlıyım ama şimdi çalışmıyorum ihtiyacım yok ev kendi evimiz boşandıktan sonra napicam bilmiyorum yani anne Baba kendine bana bakmak zorunda değiller ki bende tabiki asla söylemem bana bakın diye ALLAH BÜYÜK SÜBHANALLAH İNŞALLAH bu günleri atlatirim çok yaralandim çok yıprandım ama kızım için ayakta durmam lazım çünkü affetmeyin bı manası yok kaç defa affettim noldu hiç bı şey sadece kendimi kandırdım o mesajlar gözümün önünden gitmiyo o lafların birini bana etmedi 3 senede😞😪

Merhaba kızlar lütfen okuyun😞 çok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
diyordum Allah Allah skaype kullanmıyo ki nasıl mesaj geliyo. Her gün kızlardan mesaj geliyordu ve ben bunu araştırdım çoo kişi dedi evet kullaniyo bı kişi de hayır kullanmadan da öyle Gmaile mesaj geliyo merak Edib bakarsın diye.
Ama içimdeki kuşku gitmedi çünkü önceden de Instagram başka sitelerde yakalamıştm bı kaç kez. Ama affetim sevdiğim için. Ne kadar yanlış yapmışım ben yaaa😪 bı kaç gün sonra tekrar girdim gmaline aslında önce de gire bilirdim ben bilmiyorummusum neyse. Bütün mesajlarını okudum o kadar çirkin söyler sevişmeden buluşmadan konuşmalar neler neler okudum Sabaha kadar ağladım o kadar sinirlendim ki geceyle evi terk etmek isterdim kıza diyo hayalimdeki kadın keşke senin gibi karım olsaydın.
Biz 3 sene oldu evleneli kızlar üç sene boyunca beni aldatmış 2021 2022 2023 hep aldatmış..o kadar Mesaj vardı ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Zaten telefonu saklıyo elinden birakmiyo o yüzden gece almıştım telefonunu
Kocam ne kadar seks hevesli birisiymiş benim haberim Yokmuş kıza yazdıklarını şoka girdim çünkü bana gelince yorgunum şu bu kaçıyordu çok şey var anlatilacak benim 3 senede neler çektiğimi bi tek Allah'a biliyo 😞 şunu da söyleyim başlarda bı kaz kez tuttum affettim sevdiğim için sonra dedim bı daha yaparsan her şey biter artık o mesajlardan sonra tamamen soğudum Boşanmak istiyorum ne diyorsunuz kızlar, 😞😞😪 çok berbat durumdayım piskolojim mahv oldu... keşke hiç evlenmeseydim
Çok kötü birşey yaşamışsın eğer düzelmeyecekse hayatını öyle ahlaksız biriyle geçirme

Sakin soğukkanlı davran burada seni yönlendirsinler ben tam bilmiyorum delilleri topla bi anlık sinirle haksız çıkararak gitme evden
Bide kızlar boşanma dilekçesi vermek istiyorum boşanıyorum ama nasıl veriyorlar dilekçeyi o konuda hiç bı bilgim yok ilk. Benim mi açmam gerekiyo dava ?
Ne kadar ücreti var?
Nereye gitmek lazım avukatla görüşmem gerekiyomu bileniniz varsa yazın kızlar yardiminza ihtiyaçim var🥺

aldatmasın hakli bulmuyorum kesinlikle ama bana göre evlilik yasal seks yuvası. aile vs evrt ama %70 cinsellik oluşturuyor git kocana kur yap demiyorum ama neden cinsellik yok adam bakın sevgi aramamıs cinsellik belki hafta da 1 olsa gitmeyecek ti yada karakteri bu heyecan arayan biri.

ekran al ve boşanma davası aç.
O öyle olmuyor. Bizim cinsel hayaatımız gayet iyiyken yıllarca aldattı benim. Erkeklerin bir çoğu aynı.

Bide kızlar boşanma dilekçesi vermek istiyorum boşanıyorum ama nasıl veriyorlar dilekçeyi o konuda hiç bı bilgim yok ilk. Benim mi açmam gerekiyo dava ?
Ne kadar ücreti var?
Nereye gitmek lazım avukatla görüşmem gerekiyomu bileniniz varsa yazın kızlar yardiminza ihtiyaçim var🥺
Çalışmıyorsanız barodan avukat talep edin. O sizi yönlendirir.

Şu an sizinle aynı şeyleri yaşıyorum:KK43: ben de ekran görüntülerini aldım.. olabildigince fevri davranmamaya calisiyorum ama sakın kalmak çok zor sürekli aglama krizleri simdi ne yapcam diye dusunmeler çok zor çok..
Ah çok zor çok bunları yıllarca yaşamış biri olarak ben kurtuldum Allah yardımcınız olsun.

Mail adresinize falan gönderin görüntüleri bir yerde kayıtlı kalsın, telefondan silse bile elinizde olur yine. Tek başınıza konuşmaktan korkuyorsanız başka bir şey yapar diye ilk önce ailenizle paylaşın, onlar varken konuşun. Tabi gerçekten ayrılmaya karar verdiyseniz. Ikna olmaya açık gibisiniz gibi duruyor buradan.
Konuştum delileri gösterdim inkar etti mesajın tarixini saatini mesajı gözüne soktum diyo eski mesajlar guncenlenme o. Gerçekten beni bu kadar aptal yerine koyması çok kötü 😏 ne güncellenmesi be mesajın saatini takvimi var. Ne yaptım inkar etti çildircam yaa
Dedim yarın dilekçe vericem boşanmak için hayır diyo mesajları gösterdiğimde nasıl şok oldu inanamadi bana diyo nereden buldun bunları boşanmakta kararlıyım ama yanlızım bu yolda kimse beni anlamıyo annem diyo sabırli ol düzelir hemen bitirme.
Yanlız karar vermek ve seni kimse anlamıyo ya çok berbat bı durum...

Bu tipler cinsellik yaşayamaz reelde bunların olayı sanal takılmak .
Bir erkek istekliyse isteklidir onu sana söyleyeyim de konu bu değil.
Ekran görüntülerini alıp davayı açarsan tazminatla boşanırsın

Bu tipler cinsellik yaşayamaz reelde bunların olayı sanal takılmak .
Bir erkek istekliyse isteklidir onu sana söyleyeyim de konu bu değil.
Ekran görüntülerini alıp davayı açarsan tazminatla boşanırsın
Tesminat açmak istemiyorum nede olsa çocuğumun babası hem kötü. Bana da kötü olmadı hiç bı zaman.
Tek sorunumuz var beni umursamıyor iygilenmiyo ve beni evlendigimiz günden beri aldatıyo yani hayatında hep birileri olmuş boşanmak istiyorum gidicek yerim yok. Diye hayla evden ayrılamadım yüzünü bile görmek istemiyorum tamamen çıksın hayatımdan istiyorum her onun yüzüne baktığımda o mesajları kıza yazdıklarını hatırlıyorum hayalimdeki kadın kadınım yazmış kıza ben bunu asla affetmem ve onunla aynı yatağa girmem tükendim artık

X