- 18 Şubat 2023
- 2.655
- 2.554
- 34
- Konu Sahibi qafvvhmifyjbo
Donsuzmu geziyor diyorsunDonu var mı ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donsuzmu geziyor diyorsunDonu var mı ki ?
Tabiki boşan.
mesajların ekran görüntülerini aldınız mı ?
Dur ben diyeyim tabiki almadınız
Boşanmanız en doğrusu böyle bir durumda. Ailenizle konuşun umarım arkanızda duran bir aileniz vardır
Ekran görüntüleri aldım ama nasıl söylüycem onu bilmiyorum ya alib telefonu silerse görüntüleri sonra her kese inkar eder diye korkuyorum sonuçta delil olması daha sağlıklı nasıl yapayım kızlar bana bı akıl verin akıl akıldan üstündürTabiki boşan.
Dur ben diyeyim tabiki almadınız.
Mail adresinize falan gönderin görüntüleri bir yerde kayıtlı kalsın, telefondan silse bile elinizde olur yine. Tek başınıza konuşmaktan korkuyorsanız başka bir şey yapar diye ilk önce ailenizle paylaşın, onlar varken konuşun. Tabi gerçekten ayrılmaya karar verdiyseniz. Ikna olmaya açık gibisiniz gibi duruyor buradan.Ekran görüntüleri aldım ama nasıl söylüycem onu bilmiyorum ya alib telefonu silerse görüntüleri sonra her kese inkar eder diye korkuyorum sonuçta delil olması daha sağlıklı nasıl yapayım kızlar bana bı akıl verin akıl akıldan üstündür
Bulutta depolayın görüntüleri. Ya da güvendiğiniz birine yollayın. Böyle durumlarda mahkemeler çıktı olarak da isteyebiliyor bazen gerekirse yazdırın. Ya da bir tane usbnin içine koyun ve muhafaza edin. Yeter ki panik olmayın. Gerektiği kadar delil biriktirdiğinizde -ki cinsel isteksizliği bile kusurlu boşanma sebebi- bir avukata danışın.Ekran görüntüleri aldım ama nasıl söylüycem onu bilmiyorum ya alib telefonu silerse görüntüleri sonra her kese inkar eder diye korkuyorum sonuçta delil olması daha sağlıklı nasıl yapayım kızlar bana bı akıl verin akıl akıldan üstündür
Kendi telefonundan mesajların fotoğrafını çek kendi mail adresine at.Ekran görüntüleri aldım ama nasıl söylüycem onu bilmiyorum ya alib telefonu silerse görüntüleri sonra her kese inkar eder diye korkuyorum sonuçta delil olması daha sağlıklı nasıl yapayım kızlar bana bı akıl verin akıl akıldan üstündür
Ayda 1 sevişmeyle çocuk nasıl olmuş
Kendi telefonundan mesajların fotoğrafını çek kendi mail adresine at.
Hatta başka bir mail adresi al ona at.
Telefonunu elinden alsa bile güvenli yerde olurlar.
Mesajların alabildigince ekran görüntülerini almayı ihmal etme
Okunabilir olsun.
Ben onun telefonundan aldım ekran görüntüleri mi vacapiyla kendime attım. Bı tane kız değil 3 4 tane di hepsiyle konuşuyo şoka girdim resmen daha çok varda ben çekemedim 2019 dan yazisdiklari bile duruyo.Ekran görüntülerinin saklamk için bin bir türlü yolu var sen yeterki iste kararlı ol. Telefonunada şifre yok giremesin
Kendi telefonundan mesajların fotoğrafını çek kendi mail adresine at.
Hatta başka bir mail adresi al ona at.
Telefonunu elinden alsa bile güvenli yerde olurlar.
Mesajların alabildigince ekran görüntülerini almayı ihmal etme
Okunabilir olsun.
Kötü bir alışkanlığı yok işten eve evden şimdiye kadar hiç el kaldırmadı bana öyle Bir durum da yaşamadık zaten çocukla iygileniyo alem de çok sever kocamı tek bı sorun var beni baştan begenmiyordu hatta kaç defa söyledim dedi hayır ama. Her şey ortadaydı evde olduğunda bile yokmuş gibi telefonla zaman geciriyo sakin her şeye karışmıyo iyi insan.Kıçlarında donları yok, çocuklarına eşlerine güleryüz göstermezler bir çikolata alıp sevindirmek istemezler. Elin kızlarına şelale. İçimden çok şey yazmak geliyor da ban loading.. Anlayan anladı.
Nasıl yapayım kızlar gelince mi söyleyim gösteriyim görüntüleri ? ben. O gelmeden gitmek istiyorum yüzünü görmek istemiyorumTabiki boşan.
Dur ben diyeyim tabiki almadınız.
Görücü usülü mü evlendınız?Merhaba kızlar lütfen okuyun çok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
diyordum Allah Allah skaype kullanmıyo ki nasıl mesaj geliyo. Her gün kızlardan mesaj geliyordu ve ben bunu araştırdım çoo kişi dedi evet kullaniyo bı kişi de hayır kullanmadan da öyle Gmaile mesaj geliyo merak Edib bakarsın diye.
Ama içimdeki kuşku gitmedi çünkü önceden de Instagram başka sitelerde yakalamıştm bı kaç kez. Ama affetim sevdiğim için. Ne kadar yanlış yapmışım ben yaaa bı kaç gün sonra tekrar girdim gmaline aslında önce de gire bilirdim ben bilmiyorummusum neyse. Bütün mesajlarını okudum o kadar çirkin söyler sevişmeden buluşmadan konuşmalar neler neler okudum Sabaha kadar ağladım o kadar sinirlendim ki geceyle evi terk etmek isterdim kıza diyo hayalimdeki kadın keşke senin gibi karım olsaydın.
Biz 3 sene oldu evleneli kızlar üç sene boyunca beni aldatmış 2021 2022 2023 hep aldatmış..o kadar Mesaj vardı ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Zaten telefonu saklıyo elinden birakmiyo o yüzden gece almıştım telefonunu
Kocam ne kadar seks hevesli birisiymiş benim haberim Yokmuş kıza yazdıklarını şoka girdim çünkü bana gelince yorgunum şu bu kaçıyordu çok şey var anlatilacak benim 3 senede neler çektiğimi bi tek Allah'a biliyo şunu da söyleyim başlarda bı kaz kez tuttum affettim sevdiğim için sonra dedim bı daha yaparsan her şey biter artık o mesajlardan sonra tamamen soğudum Boşanmak istiyorum ne diyorsunuz kızlar, çok berbat durumdayım piskolojim mahv oldu... keşke hiç evlenmeseydim
Affedip durmaya devam etmezsin inşallah ne diyelimMerhaba kızlar lütfen okuyun çok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
diyordum Allah Allah skaype kullanmıyo ki nasıl mesaj geliyo. Her gün kızlardan mesaj geliyordu ve ben bunu araştırdım çoo kişi dedi evet kullaniyo bı kişi de hayır kullanmadan da öyle Gmaile mesaj geliyo merak Edib bakarsın diye.
Ama içimdeki kuşku gitmedi çünkü önceden de Instagram başka sitelerde yakalamıştm bı kaç kez. Ama affetim sevdiğim için. Ne kadar yanlış yapmışım ben yaaa bı kaç gün sonra tekrar girdim gmaline aslında önce de gire bilirdim ben bilmiyorummusum neyse. Bütün mesajlarını okudum o kadar çirkin söyler sevişmeden buluşmadan konuşmalar neler neler okudum Sabaha kadar ağladım o kadar sinirlendim ki geceyle evi terk etmek isterdim kıza diyo hayalimdeki kadın keşke senin gibi karım olsaydın.
Biz 3 sene oldu evleneli kızlar üç sene boyunca beni aldatmış 2021 2022 2023 hep aldatmış..o kadar Mesaj vardı ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Zaten telefonu saklıyo elinden birakmiyo o yüzden gece almıştım telefonunu
Kocam ne kadar seks hevesli birisiymiş benim haberim Yokmuş kıza yazdıklarını şoka girdim çünkü bana gelince yorgunum şu bu kaçıyordu çok şey var anlatilacak benim 3 senede neler çektiğimi bi tek Allah'a biliyo şunu da söyleyim başlarda bı kaz kez tuttum affettim sevdiğim için sonra dedim bı daha yaparsan her şey biter artık o mesajlardan sonra tamamen soğudum Boşanmak istiyorum ne diyorsunuz kızlar, çok berbat durumdayım piskolojim mahv oldu... keşke hiç evlenmeseydim
HayırGörücü usülü mü evlendınız?
Boşan...Merhaba kızlar lütfen okuyun çok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
Bence bu iyi bir seçenek olabilir. Boşanır ailenin yanına gider yurt dışında yepyeni bir hayat kurarsın. Yaşının da genç olduğunu tahmin ediyorum.mler de baya uzaklar yabancı ülkede yaşıyorlar burda kimsem yok o kadar yanlızım ki..beni anlayacak kimse yok