Kocam tarafından Aldatıldım..😞

Canım ben 3 yıldı düzelir belki diye ama kendimi kandirmişim zaten kocam 3 senedi beni aldatıyormuş tamam başlarda bı kaç kez yakaladım ama 3 senede her gün hiç boş kalmayan böyle düşünmezdim neyse tek çare var o da boşanmak ,daha. 25 yaşındayım o keyfini sürücek sevgilileriyle bende her gün içime atıb atib ağlayimmi çok kötü günler geçirdim bosansam bile kolay kolay iyleşmiycem belki senelerimi Alicak ama bı kızım var ve ben onu düşünmek zorundayım hayat devam ediyor başına ne gelirse gelsin yaşamak güzel

Fikir almaya gerek yok tabi ki bosanmalisin. Telefona baktığını umarım belli etmemissindir. Tekrar bakabilirsen görüntü al elinde kanıt olsun. Yoksa kuruntu yaptı kıskançlık yapti diye seni günah keçisi yaparlar

Bosanmayi hak etmis.bence ondan sana koca olmaz.bosan uoluna bak.

Ah çok zor çok bunları yıllarca yaşamış biri olarak ben kurtuldum Allah yardımcınız olsun.bosandi

Ah çok zor çok bunları yıllarca yaşamış biri olarak ben kurtuldum Allah yardımcınız olsun.
Boşandınızmı? bende boşanmak istiyorum çok yoruldum affetmekle olmuyo yine yapıyo baktınız affetmekle hiç bı fayda yok. Ben kaç defa affetim boşamak istemedim ama beni aldatmış hepp eminim hayla aldatıyoo. Eminimmm skaype duruyo hayla ama yazışmaları silmiş Allah'tan oncekileri kaydettim. Yoksa kocam öyle inkar ederdi ki kimse bana inanamazdı

Evet ben boşandım 1 yıl oldu. Ama şartlarımız aynı değil o yüzden size boşanın diyemem. Ama düzelmiyor buna emin olabilirsiniz. Yani benim eşim o kadar şeyden sonra düzelmediyse bence kimse düzelmez.

Evde eşine yaklaşmayıp internette aranan adamla ne diyip evli kalacaksınız ki. Adam sizi hizmetçi olarak almış, eşi olarak görmüyor. Mesajları delil olarak gösterip boşanın. Nafaka tazminat bütün haklarınızı da alın mutlaka.

Kesinlikle boşanmayın ama sanki boşanmış gibi takılın hak ettigi de bu kocanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…