kocam son zamanlarda kaba davraniyor

Yurtidisi ile alakasi varmi bilmiyorum cunku onun icin fazla bir fark yok yakin arkadasimsaseverek evlendi iikimizde cok ssy yasadik mutluyuz sukur ediyoruz ama bu erkeklerin egodu deli ediyor beni.

Trden evlenen arkadaslarimsa var bi tanesi aci tecrube yasadi ama felaket geliyorum dedi goz gore goreydi ondan kiyaslayamiyorum onunki tam faciyaydi

Kusura bakmayin konudan konuya atliyorum gibi, yani esim kitap okumayi sevdigimi bilmesine ragmen oturup tv izlememden nem kapiyor bi dizi oynuyor diyelim izliyoeum of pof ne sacma zaten izledigim bi saatimi almiyor

Canim bende uzunca yazmisim kocam son zamanlarda bana hircin surekli elestiriyor haddinden fazla bunaliyorum cok

Yazdiklarini üsenmedim okudum ,kendini cok güzel ifade edebilen ,ne istediginin farkinda olan akilli bir bayansin :)

Esin bunun farkina varmis ,erkeklerin bir cogu eslerinin kendisinden akilli olmalarini kabul edemiyorlar.Ayni sorunu yasiyorsun.

bende evlendikten sonra esimin isi dolayisiyla yurtdisinda yasamaya basladim..cok zor..inanin cok zor..esiniz buyuk ihtimal sizin yasadiginiz yerde yasamaya alisamamis ve buyuzden elini kolunu nereye koyacagini sasiriyor..
bizde turkiye tatilillerine gittigimizde halim tavrim herseyim daha bi degisiyor engel olamiyorum,o ayri bi guven hissi..ki hele bi erkek icin inanin memleketinden ayri olmasi daha buyuk cikmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…