kocam son zamanlarda kaba davraniyor

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.236
36
Merhaba,

bazen kafama takılan konuları araştırmak üzere arama makinasına sorumu yazınca bu siter cokca rastlıyordum ve okudukca kendimdenbirseyler buluyordum.
arkadaşlarımlaözel hayatımı konuşmak iistemiyorum, anneme hele hic bahsetmek istemiyorum. Burada kendimi güvende hissedecegimi düsünerek zengin tecrübelerinizle sizinde desteğiniz ile canimi sıkan konunun insallah üstünden gelmeye calisicam, ne de olsa akil akildan üstündür.

Eşimle tüm engellere ragmen 9 ay önce evlendik. Esimi uzun suredir taniyorum, tabiiri caizse cigerini bilirim. Ama evlenince insan yanildigini fark ediyornus.

Esim cok duygusal, benim icin herseyi goze alan, isinde kariyer sahibi, egitimli bilgili, her konuda ölcülü bir insan. Bende öğrenciyim, elim yuzum gayet cok sukur duzgun, ortama girince dikkat cekiyormusum yani yuzune bakilmayacak bir insan kesinlikle degilim.
Kapaliyim ama yasima gore uyumlu usturuplu giyinip davraniyorum, esimin kizabilme ihtimali oldugunu dusundugum durumlara duşmemeye ozen gosteriyorum.
Yurtdisinda yasiyoruz, esim evlenince yanima geldi ama meslegi disinda bir isde calisiyor, hayata herseye ragmen positif bakan biri.

Esimle ailesine ziyarere gittigimizde fark ettim, beni kesinlikle kimseye ezdirmedi, abuksubuk sakalar kimsenin yaninda yapmadi kirmadi laf sokmadi vs.

Ama burada oyle degil. Baslarda baskasin yaninda saka anlaminda belkide bana deger veriyorum kiziniza/yigeninize babinda takiliyordu ama ben cok defa bu durumdan utandigimi hoslanmadigimi gerek olmadigini daha yeni oldugumuzu gereksiz sakalarla bana takilinca buyuklerin yaninda nasi bir cevap verecegimu bilmedigimi soyledim. Belkide ortam farkliligindan kaynaklaniyor neyse.
Bi sure bu durum durdu baya kavgalar ettik. Beni bi kalibin icine sokmaya calisiyosun fln dedi ki ben bubtarz seylere karsiyim.

Son zamanlarda ben tvde bir program izlesem, ne sacma program der oldu. Bugun bunu yiyelim mi istermisjn dedigimde sakayla karisik hergun yenilirmi ya dedi, halbuki dusunmuyor benim canim cekmis olabilir.
Moda yarismasi var malum tvde, nedense izlemesi hosuma giduyor genelde ktap okurum neyse cok acik sacik fln sacma sacma tvdekilere kiziyor bende sakince diyorumki dahaaciklari var senin cevrende yokmu ailende boyleleri nolacak ki neyse bazen aksamlari yapiyor bu talkshow izlerkende ne sacma fln bahane buluyor artik kaldiramiyorhmyuzune de dedim yanindan kaldirmayi basariyosun yataga girip kitap okuyorum bakiyorm arada yanima geliyor napion diye belli pisman. Sonra annemlerde konu olunca ha o elendi fln diyor sen nerden biliyosun diyorum gece izledim diyor yanluz kalinca soyledim sana o kadar sacma gereksiz geliyor ki, bana kendi hemcinslerimi izletmiyorshn benim zevklerimle dalga geciyorsun ama kendin gece izliyorsun sebebi nedir yaa laptopda oyun oynarken tvde bisey yok o kaliyor allah allah e bende de oyle olamazmi neden benim isteklerime karsi gelip kendin izleyebiliysohn diyorum kiskandigimdan degil ya yazinca komik gibi geliyor ama ben aglamaktan biktim usandim kac kere ilginc kizlar yanimizdan gecince bakiyor noldu diyorum ne noldu e baltin yoo diyo bende diyorhm ki kafani cevirdin gozumle gordum dalga mi geciyon ben normal sordum seni yargilamiyorum erkekler nereye baktigindan bihabermi normalmi?

En cok canimi sıkan bu konu, ben salakmisim, zevksizmisim, benim bi agirligim yokmus gibi konusuyoe, arkadaslarimin yaninda guya sakayla muhabbet ediyor bisey diyemiyom susuyorum gittiklerinde rahatsiz oluyom ya herseye mudahale etme milletin icinde sakalasma sana nasi cevap vermemi bekliyosun diyorum sabah gercekten cok kirildim
Esim su an is olmadigi icin mevsim sebebiyle calismiyor saat 12bucugu geciyor ev cok daginik degil neyse tv sesini actim evde yanki yapmaya musait ortaligi toplarken dinliyorum anam bu bi ofkeyle bagirdi kapiyi vurdu odum koptu baska biri gibi halbuki yavasdan uyandirdim bak saat boyle ogle namazi olacak fln ona ses etmedi wc gitti o ara sesi 15-16 kadar actim yani normal neden uyandi diye wvden cikti bi bagirdi sen dalga mi geciyon bende sana yapsam boyle nolur anlatmaya calisiyorum zaten esimin ozelligi soru soruyor cumle bitmeden sozumu kesiyor kac defa soyledim sabahda ayni dedim soruyon cevabinida dinle neden ofkelendin sesi simdi actim o kadar seslide degil neden bunu bana yapiyorshn kirdiguna degiyormu dedim tum gundur farkindayim cok pisman ama canima tak etti ya ben napim nasi davranim yazdiklarimi okuyunca komik geliyor ama gercekte degil vu bizde gündem olmus durumda

1. Birini sevgi yönünden ciğerini tanırım diyen kimseye inanmam, şimdiye kadar pişman olmadım.
2. Sizinle yurtsışına gelmek için evlenmiş olabilir mi? O engellemeler diyerek bahsettiğiniz şeyler boyunduruğunuz olmasın sonrasında, mutsuzsanız başkalarına da belli etmeniz yararınıza olur.

Evet iste tecrubesiz oldugum icin bi daha oyle dememem lazim gec de olsa ögrendim

Yok hayir biz ciddi anlamda cok severek evlendik cok zor yillar gecirdik ve hic istemeyerek yurtdisjna geldi aileside benim oraya tasinmami istiyordu

Aynen ya ben hazir cevap olmadigim icin işime geliyor acikcasi ögrenmis oluyorum:)) bazen yaninda kitap okumuslugum vardir sirf deli gibi tvye takilmamak icin ilginc yerlerde basimi kaldiririm bazen sacma evet ama hosuma gitmiyor diyemem esime de dedim sen bana llan saygini kaybetmissin baksana baska izahi yok

Eşiniz mevsim nedeniyle iş olmadığı için mi çalışmıyor bu dönem? Sürekli evde mi?

Onun gibi cevap ver.Dik dur her dediğine alınma,hatta şakayla karışık sen de onunla dalga geç bakalım nolacak.Kaçmak yerine karşısında dur ve bu tavrını sevmediğini belirt.Şimdi ağlarsan ilerde napıcan ömür geçmez böyle.Ne kadar güçlü kadın o kadar kuzu erkek unutma.Sen ne kadar ezilirsen o daha da çıkacak tepene emin ol.Aksi görülmemiştir.Hiç biri hatasını anlamaz.

ya ben sonuna kadar okudum ama bir türlü toparlayamadım konuyu ne yazacağımı bilemedim neden öyle oldu benmi yorgunum acaba

Evet aslinda oda iyi geliyor bana diyor işi dısarda oldugu icin ve buralar cok asiri soguk oldugunda is yok hep evde bazen yatsiyi kilmak icin camiiye gidiyor erkeklerle beraber ayri bi odada sohbet cay vs yurtdisinda boyle etkinlikler yapmaya calisiyorlar gurbetciler bi araya geliyor her yaştan insanla da anlasabiliyor arayinca sesler geliyor eminim yani o anlamda bi süphem yok

Canim bende uzunca yazmisim kocam son zamanlarda bana hircin surekli elestiriyor haddinden fazla bunaliyorum cok

Eşiniz sürekli evdeyse işle uğraşmayınca sizinle uğraşıyordur. ona başka uğraşacak bişeyler bulursanız sizinle uğraşmayabilir.

Koc burcu, onun gibi olunca asabi oluyor dilin uzamis kocaya saygi kalmamis diyor.
Bende tepki verince sanki ben hatanin ta kendisiymisim gibi öğüt vermeye kalkiyor bende he tmm etkileneyim diye sakadan soyluyon diyorum cunku normalde bana boyle sert konusmahan biri sonra bakiyorum a aaa gayet ciddi

sorun bende çok yoruldum sanırım bugün eşinle konuş diyeceğim ama konuşulmaz bir adam gibi baksana sen daha cevap vermeden bağırıp çağırıyomuş klasik erkek işte ama gerçekten al karşına iyi bir gününde ve konuşmayı dene ayrıca tepkilerini göster anında

Evet, uğraş yok, evde beni görüyor ilgi cekici mi bulmuyor ne. Biraz işimi gec yapsam mesela yetismese ve disarda dolanip gezip beraber eve gelsek mutfagi coook az daginik gorse ki sirf daginiktir bir suru laf soyluyor is yapinca bu saatde yok sabah ismi aksam işmi olur diyir patladim dedim ee sonra ***niye yorgunsun neden ilgilenmiyorsun diye bana laf ediyosun allah askina iki kisiyiz okay ama bende insanim senin gibi oturmak hatta bakim yapmak istiyorhm ne ara bakim yapacam
Cunku evet tum gun evde ve kendince beni pasakli mi goruyor ne bu fikir bile cinnet sebebi

canim bende yurtdisindayim,ne yazik ki evlendikten sonra buraya gelen erkeklerin 90% degisiyor,buna emin ol.onlarin karakteriyle alakali bir durummu bilemiyorum,bunu ona söylesen eminim kabul etmeyecek ama buraya gelenler degisiyor.arkadasim 11 yillik erkek arkadasiyla nikah kiydirdi,cocuk buraya geldi dügün hazirliklai icin,dügüne 1-2 ay kala ayrildilar,cünkü buraya geldi ve o adam gitti baskasi geldi sanki.o yüzden bence bastan bi cözüm bulmazsan bu böyle gider ve sana olan ilgiside zamanla azalir,üzülerek söylüyorum

Bence caninizi sıkmayıp esinizle defalarca konusun. Bunlar halledilemeyecek meseleler degil. Toplasaniz 1 2 derdiniz var. Sabahki olayi da o anki ruh haline verin ya olur öyle. Dedigim gibi benim buldugum çözüm defalarca konusmak. Yani benim sevgilim bi ara nereye gittigini haber vermiyordu hiç, mesela kizmiyorum ama her defasinda özellikle kırıldığımı birdaha yapmamasini söylüyorum. Konuyu da uzatiyorum biraz. Boyle yapa yapa degisti yani surekli uyarabilirsiniz.

İş durumunu bilmiyorum ama düzenli işi olsa sabah akşam çalışsa bunlar azalır gibime geliyor anlatıklarından. bazen de kendini yeterli görmeyen erkekler kadınlarla böyle uğraşırlar.

Bilemedim simdi.
Ayni durumu yasamis arkadaslari sozlerini dusundukce bende dusunur oldumki galiba erkekler yurt dsina gelince degisiyor.
Bu cumle kulagima kupe olsun bana.
Bende yurt disinda kaliyorum en iyisi Turkiye degil burdaki biriyle olasi bi evlilik...

En son ne zaman güzelce sohbet ettigimizi hatirlamiyorum bile. Bana soylenirdi hep elinde telefon diye. Eve internet baglattik surekli okey fln oynuyor yanimda goruyorjm girdigi siteleri fln beceremiyor silmeyide turkce ayari yok cunku bazen karismim en azindan senin arkadaslaein var onun kimsesi yok birak oynasin diyorjm bazen saatler suruyor resmen huy degistiriyor okul nedeniyle evinden uzakta yasadigi icin kendi ayaklarinin ustunde durmayi iyi bilem biri evliligimizde de tabii ben ev isi yapardim ama oda duzenliydi uyumadan once onundeki masayi silerdi titizlikle simdi bazen kaba taslagi mutfaga koyuyor koltuk masa batmis ha olabilir ama hani boyle degildi ki gecen dedim sen arada gelir sarilirdin duruo durul operdin bana mesela hep kuzum der hic kuzum demiyosun ilgi gostermiyosun dedigimde kendide sasirdi yoo oylemi fln belkide cok bebi gordugunden ozlemiyor mu ne ben tam tersi beklenmedik anlarda operim tuhaf olan su ki hastalansam muthis ilgi gosterir bakar bazi erkeklerin belki zahmetde bile bulunmayacagi islere kalkisir hakkini yiyemem ama ne buyuk tezatliktir ben ondan ev isi asla beklemem sadece ...yani kisaca banaolan saygisini yitirdi sevsede umursamaz gibi bide bizim maşa konumuz var
Ben fön makinami bile kendim aldim evlenmeye yakin neyse afedersiniz kadin gibi dirdir ediyordu gereksizce yerler hep sac tamam hergun supurmek lazim demek zaten sacim toplu acik rahat edemiyorum canima tak etti mis gibi saclari bob seklinde kestirdim acikxasi bende sıkılmisdim ama bahane oldu bi ara konusu gecti diyor uzgunmusun kestiedigine evet dedim guya bana derdin evlenince ben saclarini tararim kac defa taradin? Aa hemen getir tarsyim ya tmm mutlusun demi yerlerde yerimiz fayas iste yerlerdeki saclar senin ilgi alaninya mutlusun demi sac gormedigine dedim uzuldu osa maşa almak istedim en azindab evde maşa kullansam tabiiki goze hos gelir masa aldik tr fiyati ile 50 tl kadar eve geldik kullandim oda bisey tamir ediyodu yanina geldim gayet sakin bi sekilde oo ne hos olmussn kiz dedi fln sonra ekledi ama kimse saclarini gormuyorki. Ne demek yani sen goruyon ya yetmezmi dedim ya fark etmio her halinle seviom dedi bende dedimki tvdeki o kadinlar kesinlikle naturel saclarla cikmazlar makyaj tam sahne makyaji bakinca aaa ne hos bakimli sonra don bide bana bak onlarinda ev hali oyle ama anlasilan ben kendim istedigim icin bile suslenemiyecegim demi neyime gerek diye baya cikisdim palavra ya bana gore gerek yok belki kibar olmaya calisiyor ama istegimi cabami mi gormuyormuda bana zahmet olmasin diye gerek yok diyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…