Kocam seks yapmak istemedi

gizliklsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
210
8
18
31
Kızlar kocam normalde istekli ama yanında kıyafetlerim olmadan geldiğim halde bedenine yanastigim halde yarın erken kalkicam diye istekli olmadı :( hadi bir kadın reddederde bir erkek yorgunum diye yapmak istemez mi ? Ne kadar yorgun olursa olsun oyle değil mi ? Sabah 6 da kalkıyor ve pazar günü gece 12 gibi geldim yanına.sadece biraz zamanını ayriabilirdi bence beni sevmiyor mi beğenmiyor mu acaba

Yorgun olabilir yani, ilk kezse sıkıntı yapma bence, durum böyle giderse bı bakarsin başka sıkıntılar var mı, olumsuz başka tavırları var mı?...

Gece uykudan mı kaldırdın? Belki gerçekten yorgundur,çok kafanda kurma

Yani insanız.
Modumuz o an olmayabilir, yorgun olabiliriz, hasta olabiliriz, kafası başka bir şeye takılmıştır.
Bir kere yorgunum dedi diye bunu problem haline getirmeyin bence. Süreklilik varsa düşünmeye başlarsınız.

Kızlar kocam normalde istekli ama yanında kıyafetlerim olmadan geldiğim halde bedenine yanastigim halde yarın erken kalkicam diye istekli olmadı :( hadi bir kadın reddederde bir erkek yorgunum diye yapmak istemez mi ? Ne kadar yorgun olursa olsun oyle değil mi ? Sabah 6 da kalkıyor ve pazar günü gece 12 gibi geldim yanına.sadece biraz zamanını ayriabilirdi bence beni sevmiyor mi beğenmiyor mu acaba
Kadın reddedebilir de erkekler robot mu? Gecenin 12 sinde sabah 6 da kalkacak adamı niye dürtüyosun ki sen ertesi gün yatıp uyuycaksın öğlene kadar belli ki adam uykusuz mu gitsin. Ne bu bencillik ya bir de ayrı yattım diyo.

Bu ilişkiyi reddetmek neden mesele oluyor bu kadar hep? İnsanız, her anımız mükemmel olamıyor. Hevesim yoksa eğer, eh iştelik bir ilişki için kendimi zorlamam açıkçası. Buna eşimin de hakkı var. Birbirimizi zaman zaman reddettiğimiz oluyor, şu an melekler bana lanet mi ediyor diye şakalaşıp geçiyoruz. 😅 ayrı uyumuşsunuz bir de, garip.

Zaten ayrı yatmama çok sinirleniyor uyanikken ayrı yattigimi görseydi sabaha kadar uyamazdi ya da kapiyinkitlerdi
e neden adamin cok sinir oldugu seyi yapiyorsunuz o zaman?
evlilik mi bu?
bunca yiprattiginiz evlilik yarin sizi zora sokar
ne yapmis adam alt tarafi uyumasi gerekirken gelen ciplak karisiyla sevişmemis.
ne bekliyorsunuz siz ciplaksiniz diye bir anda vucudu harekete gecsin cok azsin falan mi?
boyle tepkileri vücudu yeni iliskiye girdiginiz ilk aylarda verdi zaten. simdi artik onun bir parcasi gibi olmustur, "ciplak gördüm hemen ataga geceyim" doneminin azalarak bitmesi gayet normal
iliskinizi yipratmayin. yoksa siz adet edindiniz diye o da devam ettirir onu bir konuda reddettiginizde sizi sevmediginiz - nefret ettiginiz seyi yaparak cezalandirmaya calisir.
bu evlilik de uzun vadede yipranir.
bence biraz daha olgun hareket edin. boyle küçük küçük şeylerdir iliskiyi bozan

Back
X