• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam pedofil mi

Annemin eski mahallesinde bir abla vardı. O anlatmıştı. Köyde yaşlı babası varmış. Komşu kadın da küçük kızıyla bunlara gelirmiş. Evde köşesinde oturan ton ton dede. Üç dört yaşlarında kız çocuğunu kucağına oturtur severmiş. Abla diyor babamda bi gariplik farkettim çocuk gidince değişiyor. Meğerse adam cinsel organının üzerine çocuğu oturtup işte oynatıyorum ayağına boşalıyormuş. Hatta kadın baya ayrıntılı anlatmıştı kızın mahrem bölgelerini uygunsuz şekilde okşadığını falan. Sonra komşuya demiş bir daha gelme çocuğu da getirme babam normal değil.
Allah'ım sen koru Yarabbi 🥹

Vay kocana nasıl yakıştırırsın zart zurt edenler olmuş, az bile yapmış. Eşşek kadar herif bu yaşa kadar bi g.tünü toplamayı öğrenemediyse böyle lafı yiye yiye öğrenecek işte. Konu sahibi hiç sinmeyin. Bi daha kalkık görürseniz tavayla geçirin oraya bi tane.

Erkeler için hele. Ucu hassas oluyor. Rahatsız olmadı lazım sürtünmeden. Anormal bir insan bence bu koca. Kumaşa sürtünmesinden keyif aşıyor belli ki. Sağlıklı bir Baba değil
Adamın iç çamaşırı giymemesinden sapık teşhisi konulamaz. Farklı şeyleri ise tabii ki takip etmekte fayda var.

Adamın iç çamaşırı giymemesinden sapık teşhisi konulamaz. Farklı şeyleri ise tabii ki takip etmekte fayda var.
Sizin anlamadığınız şey evde bebek/çocuk varsa ekstra dikkat etmesi lazım bu konuya. Kuş uçsa erekte oluyorsa donsuz almayak bebeği kucağına.

Evde ufak bebeği varken teşhirci gibi gezerse söylenir.
Evde yalnız olsa yada karısıyla yalnız olsa istediğini yapsın
Ama ufak bebek babasının ereksiyonunu görmek zorunda değil. Babası da bir zahmet bunu hesaba katacak akla sahip olsun

Sizin anlamadığınız şey evde bebek/çocuk varsa ekstra dikkat etmesi lazım bu konuya. Kuş uçsa erekte oluyorsa donsuz almayak bebeği kucağına.
Az önceki başka bir yorumumda ben de yazdım aynı sizin yorumunuz gibi, çocuk olan evde her konuda hassasiyet çok yüksek olmalı tabii. Benim yorumum genel bir yorum. Sadece o açıdan sapık teşhisi konulamaz anlamında demek istedim.

Ama ufak bebek babasının ereksiyonunu görmek zorunda değil. Babası da bir zahmet bunu hesaba katacak akla sahip olsun
Tabii ki bu konu özelinde çocuk/bebek varsa zaten aşırı hassasiyet gösterilmeli, başka bir yorumumda aynısını yazdım, katılıyorum size

Az önceki başka bir yorumumda ben de yazdım aynı sizin yorumunuz gibi, çocuk olan evde her konuda hassasiyet çok yüksek olmalı tabii. Benim yorumum genel bir yorum. Sadece o açıdan sapık teşhisi konulamaz anlamında demek istedim.
Biz de çocuklu evde donsuz gezmesini diyoruz.
Anormal bir şey. Ufak kız bebeği var hala rahat diye öyle geziyor adam
Normal değil.

Çamaşır değiştirdiğinde gelen o rahatlama hissini bilen bilir. Bir insan pijaması pis nasıl rahat gezebilir🤢

Biz de çocuklu evde donsuz gezmesini diyoruz.
Anormal bir şey. Ufak kız bebeği var hala rahat diye öyle geziyor adam
Normal değil.
Bu konu zaten çok rahatsız edici ve iki ucu ... değnek, izlenmeli ve emin olunmalı. Bu korkuyla hayat geçmez. Konu sahibi bu konudaki şüphesini belli etmeden sürdürmeli. Eğer böyle birşey yoksa ki inşallah olmasın erkek açısından da çok üzücü olur.

Çamaşır değiştirdiğinde gelen o rahatlama hissini bilen bilir. Bir insan pijaması pis nasıl rahat gezebilir🤢
Bir de o pijamayla koltuklara oturuyor. Sonra bebek gelip orada oynuyor.
Kadın da hala ay söylüyorum dinlemiyor ne yapayım diyor. Bazı kadınlar mı çok sakin ben mi gerginim anlamıyorum

Bu konu zaten çok rahatsız edici ve iki ucu ... değnek, izlenmeli ve emin olunmalı. Bu korkuyla hayat geçmez. Konu sahibi bu konudaki şüphesini belli etmeden sürdürmeli. Eğer böyle birşey yoksa ki inşallah olmasın erkek açısından da çok üzücü olur.
Beş kere net ereksiyon görmüş kadın çocuk kucağındayken. Ve çamaşır olmadığı için daha net diyor.
Normal zekada bir erkek ilk seferde utanır çocuğundan giyer çamaşırını. Çocuk bu görür, merak eder dokunur. Böyle sapıkça şeyler yaşanma ihtimalini de hesaba kadar.

Bir de o pijamayla koltuklara oturuyor. Sonra bebek gelip orada oynuyor.
Kadın da hala ay söylüyorum dinlemiyor ne yapayım diyor. Bazı kadınlar mı çok sakin ben mi gerginim anlamıyorum

Öğretilmemiş işte, alışmamış herif. Bazı şeyler aileden gelir.
Aslında sorunun en başı kişisel bakımına bile dikkat edemeyecek adamı baba yapma telaşı.

Back
X