- Konu Sahibi denizgozlum99
-
Değil zaten. Üstelik bir foto eklemişti. Çocuklar çok mutsuz. Adam bariz istismarci ama yine de çocuklar onunla kalıyordu. Ve dediğim gibi çok kişi de destek oldu. En şaşırtıcı kısmı benim için buydu. Benim Allah göstermesin başıma gelse adama bişi yapardım sanırımBu adam kesinlikle normal değil. Midem bulandı.
Adam çocukların ifadelerini falan yazmış ya kanım dondu. Velev ki masum olsun yinede insan böyle bir olayı bu kadar detaylı nasıl yazar internette ya? Masum bile olsan hicap duyarsın böyle alenen yazmaya,yaymaya. O kadar iğrenç bir olay ki çünkü masul bile olsam çocuklarımla adımın bu şekilde anılmasına asla tahammül edemezdim.Değil zaten. Üstelik bir foto eklemişti. Çocuklar çok mutsuz. Adam bariz istismarci ama yine de çocuklar onunla kalıyordu. Ve dediğim gibi çok kişi de destek oldu. En şaşırtıcı kısmı benim için buydu. Benim Allah göstermesin başıma gelse adama bişi yapardım sanırım
Çok çok hassas konu buna tanık olup evladımı bir kere daha o adamla aynı eve sokmazdım.Arkadaslar iyi aksamlar. Kafami cok kurcalayan bir soru var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. 8 aylik bir kizim var. Kocam kizimi kucagina aldiginda birkac sefer erekte vaziyette gordum. Ilk gordugumde beynimden vurulmusa dondum ve cok buyuk bir kavga cikti. Aciklamasi ise bu ima etmeye calistigin seyi duymak bile istemiyorum insan kizina nasil o gozle bakabilir ustelik o bir bebek oldu. Cinsel bolgelerine dokunmaya calisma ya da acip bakma gibi hareketleri yok, ben yanlarinda degilken bebek kamerasindan takip ediyorum. Lutfen anneler bu ereksiyon normal mi durduk yere falan olur mu ? Siz hic denk geldiniz mi? esime sevgiyle yaklasamiyorum midem bulaniyor.
Sen ben misin gif..Ben çocuklar konusunda çok hassasım. Ve bu çocuk istismarı beni aşırı etkileyen bir konu. O yüzden her gündeme gelen konuda çok etkilenirim. Büyük çocuğum ufakken de bu konu ile ilgili ekstra kaygı duymuştum.
Mesela bazılarınız diyor ya ben birşey olsa öyle düşünmem demekki kocasından şüpheleniyor.
Hayır bu onunla ilgili değil. Kişinin kaygı seviyesi ile ilgili.
Mesela metroda bir ses olduğunda ben irkilip etrafı kolacan ediyorum. Neler oluyor bir sıkıntı mı var, tehlike mi var diye. Kalbimde beraberinde çarpmaya başlıyor. Benle beraber bir sürü yolcu var onlar sakın. Veya başka bir sürü ornegim var aynı ortamda benim daha kaygılı olduğum.
Ben de mesela bir ara ailemdeki bütün erkek bireyleri gözlemlenmiştim. Hiçbirinden şüphe duyduğumdan değil. Bu hikayelerde ki herkes zaten çok güvenilir insanlarmis. Dolayısı ile benim için birinden şüphe duymam için pipisi olması yeterli. Çocuk 2-3 yaş donemindeyken o ara çok da gündemde bu tarz haberler olduğu için ben de tetikteydim mesela.
Bu aldatma hikayelerindeki gibi kadın hisseder durumu ile aynı değil bence.
Ama tabiki sayı olarak fazlaca olduğu için ipin ucunu bırakmalık mevzu da değil. Bu şüphe ile yaşamak da kolay değil. Bence evin her yerine kamera koyup, görüntüleri de güvenilen objektif biriyle izlemekten başka çare yok gibi.
Objektiflikten kastım erekte olma halinin de boyutu mesela nasıl. Hafif belirginleşmesi mi? Öncesi sonrası durumu ne. Yani çocukla ilgisi var mı yok mu bence objektif bir bakışa ihtiyaç var. Geçmişten dolayı kaygılı bir bakışla yanlis yorumlamamak için.
Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum. Bugün eşime konuyu anlattım, o da erekte haldeki bir adamın çocuğunu kucağında tutmaya devam etmesini normal bulmadı. Bazen eşyanın sürtünmesiyle sertleşme olabiliyor ama oldu diyelim çocuğu bırakırsın yani dedi. Hele otururken zaten olmaz dedi. Konu sahibi, balkonda otururken bebeğin babasının kucağında dans etmesi sonrasında gördüğünü söylediği için gerçekten ben bu kız çocuğu için çok endişeliyimDeğil zaten. Üstelik bir foto eklemişti. Çocuklar çok mutsuz. Adam bariz istismarci ama yine de çocuklar onunla kalıyordu. Ve dediğim gibi çok kişi de destek oldu. En şaşırtıcı kısmı benim için buydu. Benim Allah göstermesin başıma gelse adama bişi yapardım sanırım
Cok haklisiniz. Yani böyle birsey olsa anne farketmese anne suçlu, farketse yine anne suçlu. Kadin böyle birsey olabilir mi diye danısmis yazdığına bakin. Dünya böyle sapıklarla dolu gozunuzu açın. Geçmişte taciz durumunu yaşamış biri olarak ki konu sahibi de yaşamış. İnanın çok daha dikkatli oluyorsunuz.Bu nasil uslup, kadini neden sucluyorsunuz?
Tövbe yarabbimArkadaslar iyi aksamlar. Kafami cok kurcalayan bir soru var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. 8 aylik bir kizim var. Kocam kizimi kucagina aldiginda birkac sefer erekte vaziyette gordum. Ilk gordugumde beynimden vurulmusa dondum ve cok buyuk bir kavga cikti. Aciklamasi ise bu ima etmeye calistigin seyi duymak bile istemiyorum insan kizina nasil o gozle bakabilir ustelik o bir bebek oldu. Cinsel bolgelerine dokunmaya calisma ya da acip bakma gibi hareketleri yok, ben yanlarinda degilken bebek kamerasindan takip ediyorum. Lutfen anneler bu ereksiyon normal mi durduk yere falan olur mu ? Siz hic denk geldiniz mi? esime sevgiyle yaklasamiyorum midem bulaniyor.
Bu çok korkutucu kesinlikle ama kesinlikle takipte kalın ve asla yalnız bırakmayın ay Allah korusun ama duymadığımız şey değil maalesefHanimefendi kizimin bacaginin altinda bi yukselti gormem mi sikinti burada. Gordum ve ne dusunecegimi bilmiyorum yardim icin yazdim delirmek uzereyim
Eşimi kızımın yanında erekte görsem evden siktir etmeden ağzını burnunu kırarım ama önce video çekerdim kanıt olsun diye kızım 9 yaşında bir defa eşimi donla bile evde gezdıgını görmedi her zaman pijama ile gezer ben böyle bir şeyi kaldıramazdım açıklama bile bu durumu kurtarmazSiz benim yazdıklarımı tam okumamişsiniz,okuyun öyle gelin ben daha önce bir durum oldu mu,süphelendiginiz bir davranışı öncesinden farklı tepkileri,çocuklara karşı tuhaf ilgisi vb sorular sordum.Kendi başından geçen travması varmış.Ondan olabilir dedim.Daha sonraki yazılarında hiç bir davranışını görmedim asla dedi .Ben tekrar ediyorum artık anlatmaktan bıktım kocanizi 4-5 kere erekte görürseniz öncesinde hiç bir yanlışı, hatası yoksa hemen evladına nefsi kabardı der misiniz????
ALLAH aşkına benim yorumlarım herkese açık, okuyun ben hiç "kemalim yapmazci" değilim erkekleri en çok eleştiren,evde kızıma pozitif ayrımcılık yaparak büyüten biriyim.
Kıcında donu yok demek ki gerçekten bu şüpeyle insan nasıl yaşar çok korkunçYorumların hepsini okumadım ama sanki adam don giymediği için mi errekte oluyormuş ?
Bir insan niye don giymezki ?
Aynısını yazacaktımİyi de diyelim öyle, insan erekte olduğunu hissetmez mi, fark edince noluyor diye rahatsız olmaz mı utanmaz bebekten uzaklaşmaz mı?
Elbette bakılmalı, elbette şüpheyle yaklaşılmalı. Benim eşim dünyanın en efendi insanıdır, yine de çocuklar küçükken defalarca ağızlarını aradım, sürekli gözüm üstlerindeydi. 14 yıllık evliyiz, çocuklar büyüdü. Eşim , zamanında bu şekilde çocukları kontrol ettiğimi bilse bugün bile boşanır benden.Ay tövbeler olsun. Çocuğu kucağına alırken kocanızın erekte olup olmamasına mı baktınız? Bu nasıl bir konu? Nasıl yakıştırdınız ya korkunç bi şey.
Doğumdan sonra ruhsal olarak kendınızı nasıl hıssedıyorsunuz?Arkadaslar iyi aksamlar. Kafami cok kurcalayan bir soru var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. 8 aylik bir kizim var. Kocam kizimi kucagina aldiginda birkac sefer erekte vaziyette gordum. Ilk gordugumde beynimden vurulmusa dondum ve cok buyuk bir kavga cikti. Aciklamasi ise bu ima etmeye calistigin seyi duymak bile istemiyorum insan kizina nasil o gozle bakabilir ustelik o bir bebek oldu. Cinsel bolgelerine dokunmaya calisma ya da acip bakma gibi hareketleri yok, ben yanlarinda degilken bebek kamerasindan takip ediyorum. Lutfen anneler bu ereksiyon normal mi durduk yere falan olur mu ? Siz hic denk geldiniz mi? esime sevgiyle yaklasamiyorum midem bulaniyor.
Gerçekten ben de şoka girdim yazılanlara. Benim eşim gerçekten hayatta olabilecek en temiz ve efendi adamlardan biridir. Yine de yakıştıramam demedim, alttan alttan hep gözüm üstlerinde oldu çocuklarımın. Elbette ilk yıllardan bahsediyorum, şimdi çocuklarım büyük zaten.Bazı Yorumları şaşkınlıkla okudum. arkadaşlar pedofili olanlar öyle açık açık gezmiyor aramızda. Sizin Anlamanız yıllarca sürebiliyor. Eski haberleri bi hatırlayın isterseniz ne babalar ne dedeler. Yıllarca ortaya çıkmayan. Şüphelenmek de çok haklısınız. Bende sizin gibi olurdum. Benimde kızım 4 aylık öyle birşey yaşasam babası da olsa bi sefer neyse hadi 2 olsun bu sayı 5 e çıkarsa şüphelenirim. İyice izleyin daha da olursa yol verin o şüpheyle yaşanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?