- 17 Ağustos 2023
- 7.837
- 23.799
- 268
- Konu Sahibi denizgozlum99
-
Insan nasıl külot ya da boxer giymezki öyle gezilirmi ya insan rahatsız olur baya evde çocuk varsa zaten öyle gezilmemeli çocuk senin bir yerlerini görmekmi zorunda.Kesinlikle adam normal değil.
Çocuğu olduktan sonra hala poposunun rahatına orasını burasını sallaya sallaya geziyor adam.
Evde ufak çocuk varken hala donsuz gezmesine inanamadım ben.
Kadın diyor ki donsuz olduğu için ereksiyonu daha net görülüyor. Ama rahat diye hala böyle geziyor. Adam utanmaz. Çocuğundan da utanmıyor.
Normal insan ufak çocukken varken teşhirci gibi donsuz mu gezer Allah aşkına.
Yani kakasını yapıyor, çişini yapıyor hop giyiyor ev kıyafetini öylece. Sonra o pislenmiş şeylerle sağda solda oturuyor yatıyor.Aslında sorunun en başı kişisel bakımına bile dikkat edemeyecek adamı baba yapma telaşı.
donsuz neden geziyormuş anlamadım ki ben ne manâ yaniKesinlikle adam normal değil.
Çocuğu olduktan sonra hala poposunun rahatına orasını burasını sallaya sallaya geziyor adam.
Evde ufak çocuk varken hala donsuz gezmesine inanamadım ben.
Kadın diyor ki donsuz olduğu için ereksiyonu daha net görülüyor. Ama rahat diye hala böyle geziyor. Adam utanmaz. Çocuğundan da utanmıyor.
Normal insan ufak çocukken varken teşhirci gibi donsuz mu gezer Allah aşkına.
Rahat edemiyormuş donla beyfendi.donsuz neden geziyormuş anlamadım ki ben ne manâ yani
Kokar bi kere ya, ortada suphe olamaz ya buyuk iftira var yada adam ztn sorunlu goz kapatilmis su an tedirgin ediyor
Normal bi kafada değil belli kidonsuz neden geziyormuş anlamadım ki ben ne manâ yani
Çamaşırsızliktan mi oluyor acaba, böyle bir ihtimal varsa inşallah da öyledir. Donunu giyer herkes de rahat eder. Temkinli olarak izleyip emin olunmalı zira bu tarz insanlar çok dikkatli davranırlar.Beş kere net ereksiyon görmüş kadın çocuk kucağındayken. Ve çamaşır olmadığı için daha net diyor.
Normal zekada bir erkek ilk seferde utanır çocuğundan giyer çamaşırını. Çocuk bu görür, merak eder dokunur. Böyle sapıkça şeyler yaşanma ihtimalini de hesaba kadar.
Konu sahibi psikolog sonrası bugün yorum yazdı mı, kaçırdım sanırımDunden beri baslik bdv'de her onume dustugunde psikolojim alt ust oluyor.
Dun hep samimiyetle biseyler yazdim ama bugun psikologa gidip de konustuktan sonra travmatik geçmişine ragmen ki sogukkanliligi benim konuya inancimi kaybetmeme sebep oldu.
Boyle igrenc herifler var mi? Kesinlikle var ve cocuklarimizi korumaliyiz.
Ama bu herif eger cidden igrencse, bu annenin bu adamla halen daha yasama motivasyonu daha da igrenc. O kadar midem bulandiki cumlelerimi toparlayamiyorum.
Ilk mesajimda (uye gormezden geldi) prostat vb rahatsizliklar onlenemez / sebepsiz ereksiyona neden olabiliyor. Boyle bir rahatsizligi mevcutsa hem uye hem kocasi bilmiyor ve yeni baslamis olabilir, urolojiye gitmeleri gerekiyordu, pedofiliden suphelenmeden once.
Bir uye priapizm olabilirmis dedi, psikologuna sormus (benim anlattigimda bu aslinda) onu da gormezden geldi.
Bu olay gercekse acikcasi ben uyenin aradigi cozumu anlayamadim.
Her turlu cozum onerisi verildi.
Psikologu "yanlis yonlendirilmis haz duygusu" deyince hemen rahatlayip kenara cekildi.
Çamaşırsızlıktan olsa dahi normal bir insan bir daha tekrarlanmaması için kendisi giyer. Akıl eder. Hoşuna gidiyor demek ki. Çözüm bulmaya çalışmadığına göre/Çamaşırsızliktan mi oluyor acaba, böyle bir ihtimal varsa inşallah da öyledir. Donunu giyer herkes de rahat eder. Temkinli olarak izleyip emin olunmalı zira bu tarz insanlar çok dikkatli davranırlar.
Yazmis saat 11-12 gibi. Psikologu yanlis yonlendirilmis haz duygusu demis, 17 ya da 18. Sayfada mesajiKonu sahibi psikolog sonrası bugün yorum yazdı mı, kaçırdım sanırım
Annemin eski mahallesinde bir abla vardı. O anlatmıştı. Köyde yaşlı babası varmış. Komşu kadın da küçük kızıyla bunlara gelirmiş. Evde köşesinde oturan ton ton dede. Üç dört yaşlarında kız çocuğunu kucağına oturtur severmiş. Abla diyor babamda bi gariplik farkettim çocuk gidince değişiyor. Meğerse adam cinsel organının üzerine çocuğu oturtup işte oynatıyorum ayağına boşalıyormuş. Hatta kadın baya ayrıntılı anlatmıştı kızın mahrem bölgelerini uygunsuz şekilde okşadığını falan. Sonra komşuya demiş bir daha gelme çocuğu da getirme babam normal değil.
Babamın dedesi bana bunu yapardı. Çok net hatırlıyorum daha okula gitmiyorum muhtemelen 3-4-5 yaşlarında falandım o zamanlar. Beni kucağına oturturdu suratım ona bakacak şekilde. Ve dudağımdan falan öpmeye çalışırdı. Ne yapmaya çalıştığını bilmiyordum o zamanlar ama o kadar rahatsız olurdum ki ondan kaçardım gelmesini hiç istemezdim. Ona gitmek istemezdim. Sonra aradan yıllar geçti diğer çocuğunun torununu da öperken yakalamışlar postalamışlardı evden babaannem sahip çıkmıştı. Kimseye bişey dememiştim o dönem zaten çok yaşlıydı öldü gitti pislik.Annemin eski mahallesinde bir abla vardı. O anlatmıştı. Köyde yaşlı babası varmış. Komşu kadın da küçük kızıyla bunlara gelirmiş. Evde köşesinde oturan ton ton dede. Üç dört yaşlarında kız çocuğunu kucağına oturtur severmiş. Abla diyor babamda bi gariplik farkettim çocuk gidince değişiyor. Meğerse adam cinsel organının üzerine çocuğu oturtup işte oynatıyorum ayağına boşalıyormuş. Hatta kadın baya ayrıntılı anlatmıştı kızın mahrem bölgelerini uygunsuz şekilde okşadığını falan. Sonra komşuya demiş bir daha gelme çocuğu da getirme babam normal değil.
Evet bende buna sasiriyorum bunun suphesi olmaz ya iyidir ya kotuDunden beri baslik bdv'de her onume dustugunde psikolojim alt ust oluyor.
Dun hep samimiyetle biseyler yazdim ama bugun psikologa gidip de konustuktan sonra travmatik geçmişine ragmen ki sogukkanliligi benim konuya inancimi kaybetmeme sebep oldu.
Boyle igrenc herifler var mi? Kesinlikle var ve cocuklarimizi korumaliyiz.
Ama bu herif eger cidden igrencse, bu annenin bu adamla halen daha yasama motivasyonu daha da igrenc. O kadar midem bulandiki cumlelerimi toparlayamiyorum.
Ilk mesajimda (uye gormezden geldi) prostat vb rahatsizliklar onlenemez / sebepsiz ereksiyona neden olabiliyor. Boyle bir rahatsizligi mevcutsa (hem uye hem kocasi bilmiyor ve yeni baslamis olabilir)
Bir uye priapizm olabilirmis dedi, psikologuna sormus (benim anlattigimda bu aslinda) onu da gormezden geldi.
Bu olay gercekse acikcasi ben uyenin aradigi cozumu anlayamadim.
Her turlu cozum onerisi verildi.
Psikologu "yanlis yonlendirilmis haz duygusu" deyince hemen rahatlayip kenara cekildi.
Benim de böyle bi tanıdığım kişi var. Kendisinde zeka sorunu var. Öyle kisiler sapkın olabilir mi yoksa zekası mı yetmiyor bilemiyorumBabamın dedesi bana bunu yapardı. Çok net hatırlıyorum daha okula gitmiyorum muhtemelen 3-4-5 yaşlarında falandım o zamanlar. Beni kucağına oturturdu suratım ona bakacak şekilde. Ve dudağımdan falan öpmeye çalışırdı. Ne yapmaya çalıştığını bilmiyordum o zamanlar ama o kadar rahatsız olurdum ki ondan kaçardım gelmesini hiç istemezdim. Ona gitmek istemezdim. Sonra aradan yıllar geçti diğer çocuğunun torununu da öperken yakalamışlar postalamışlardı evden babaannem sahip çıkmıştı. Kimseye bişey dememiştim o dönem zaten çok yaşlıydı öldü gitti pislik.
Bizim dede sapıktı ya sadece kadın olsun yeter. Pavyonlardan çıkmazmış gençken. Aklıma geldikçe kusasım geliyor hiç sevmiyordum hiç çocukken tiksiniyordum ondan. Cinsellik ne bilmezken yine de hissediyormuşum eylemlerindeki iğrençliği.Benim de böyle bi tanıdığım kişi var. Kendisinde zeka sorunu var. Öyle kisiler sapkın olabilir mi yoksa zekası mı yetmiyor bilemiyorum
Zor bir durum gercektenBizim dede sapıktı ya sadece kadın olsun yeter. Pavyonlardan çıkmazmış gençken. Aklıma geldikçe kusasım geliyor hiç sevmiyordum hiç çocukken tiksiniyordum ondan. Cinsellik ne bilmezken yine de hissediyormuşum eylemlerindeki iğrençliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?