Kocam ok seviyorum:)

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
:nazar: 2buçuk ay önce çokk severek evlendik ve eşimi ilk gün gibi hatta daha çok seviyorum.oda beni çok seviyor biliyorum sırnaşık şey (Allah mutlu etsin hep bizi) :nazar:

Duzeltme... 13 sene geçti hala seviyorum 😅😅😅😅

Son düzenleme:
:nazar: 2buçuk ay önce çokk severek evlendik ve eşimi ilk gün gibi hatta daha çok seviyorum.oda beni çok seviyor biliyorum sırnaşık şey (Allah mutlu etsin hep bizi) :nazar:

Allah mutluluğunuzu,muhabbetinizi daim etsinkaydirigubbakcemile3
Ay çok mutlu oluyorum böyle kocalarını sevenleri görüncekaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Bıktım artık ayrılık,aldatma,problem evlilikler okumaktan....Şöyle haykıralım sevdamızıŞeniz Şeniz :1hug: alkisalkisalkis

hep böyle olun inşallah.
ayrıca "ilerde bıkarsın ya da bu başlangıç sonra görürsün" tarzında
laflara aldırma
ben de çok duydum ama hala ilk günkü gibi çok şükür :nazar:

arkadaşlar bende burdan kocamı ne kadar çok sevdiğimi haykırmak istiyorum. öyle bi insanki eminim herkes öle bi eşe sahip olmak ister. bizde 5 seneye yakın bir süredir beraberiz. eşimi ilk günkünden daha fazla daha büyük bi aşkla seviorum. iyiki allah onu benim karşıma çıkarmış çok şanslı bi insanmışım. bide ona çok benzeyen minicik bi kız bağışladı allah bize:ecrin_bebek:. dilerim birbirimizden bir gün dahi soğumadan bıkmadan öbür boyu hep böle mutlu huzurlu ve sevgi dolu yaşarız. allah hepinize böle bi evlilik nasip etsin inşallah:nazar:

Sanırım bazı arkadaşlar benim daha önceki yorumumu ciddiye almışlar, aldırma sen onlara filan demişler. Arkadaşlar espriydi o sadece, sevmek kadar güzel bişe varmı yaa:asigim:

hayatımın aşkı opuyorumnanaktan canım kocam herşeyim seni tam 12 yıldır seviyorum ve hep sevicem.
rabbime çok şükür sen benim kocamsın.:Saruboceq:

Back