Kocam normal ilişki sırasında boşalamıyor !

Merhabalar herkese aylar sonra yazıyorum. Bizim dururumumuz düzeldi çok şükür belki benim gibi durumda olanlara ümit olmak için yazıyorum. Bunu çözmek için öncellikle kocalarınız istemeli kendine güvenmeli ve zamana bırakmalı. Bizim durumumuzu açıklıyorum. İnternete tramvatik mastürbasyon sendromu yazarsanız detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Benim için mastürbasyon yaparken cinsel ilişkiyle alakası olmayan şekilde yapıyormuş. Kuru sıkarak baskıyla ve hızlı önce bunun yanlış olduğunu ikna ettim. Daha sonra eğer araştırırsanız görceksiniz yanlış mastürbasyonu düzeltmek için 30 gün ne cinsel ilişki yaşadık nede kendisi mastürbasyon yaptı. Daha sonra yaklaşık 2 3 hafta 2 3 günde bir bol kayganlaştırıcı kullanarak cinsel ilişkiye benzer şekilde sıkmadan hızlı yapmadan mastürbasyon yaptı ve artık düzeldim eskisi gibi değilim dedi bende erken olduğunu düşünmüştüm artık cinsel ilişkiye girebilriz dedi hiç boşalamayan eşim başlarda yaklaşık 40 45 dkda boşalmaya başladı zaman geçtikçe bu süre sanırım 20 dakikalara indi ama çok şükür rabbime cinsel ilişkiden kaçan eşim 2 3 güne bir hemen yanıma yanaşıyor boşalamadığı olmuyor artık. Kızlar bu sorunu çözmek için çık uğraştım doktara gittik bu arada eşimin hiç bir problemi olmadığını söyledi. Zamanla çok yıprandık geceleri yataktan elin boş dönmek yaşayan beni anlar umarım yardımı olur aynı durumda olanlara sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz . Hepinize mutlu evlilikler diliyorum

Merhaba mesajımı okuyorsanız aynı sorun bizde de var ne yaptınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…