Kocam normal ilişki sırasında boşalamıyor !

CANLARIM BİR DERDİM VAR. BENİM KOCAM EREKSİYON OLAMIYOR YARIM OLUYOR TAM SERTLİK OLSADA DEVAM ETTİREMİYOR SİZCE İLAÇ KULLANMALIMI.. EŞİNİZİN KULLADIGI İLAÇ VARMI TAVSİYENİZ NE OLUR

CANLARIM BİR DERDİM VAR. BENİM KOCAM EREKSİYON OLAMIYOR YARIM OLUYOR TAM SERTLİK OLSADA DEVAM ETTİREMİYOR SİZCE İLAÇ KULLANMALIMI.. EŞİNİZİN KULLADIGI İLAÇ VARMI TAVSİYENİZ NE OLUR

Eczanelerde birkac marka var
Doktora gitmiyorsa eczaciyla konussun ama
Bir saglik soeunu varsa tehlikesi olabilirde
Biz eczaneden almisik

Biz hala çözemedik....bu yüzden çocukta olmuyor ve aşılama da 1’i tutmadı 2. Yi bekliyorum...

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz ve hiçbir çare bulamadık 5 yıllık evliyim sadece bilgisiyar başında boşalıyor ilişki sırasında boşalamıyor. Biz çocuk çaresini tüp bebekte bulduk çok şükür 13 aylık bir oğlumuz var. İşin kötü yanı artık ilişkiye de girmiyoruz diye bilirim kocamda konsantrasyon bozukluğu da başladı ayda bir ya cinsellik oluyor ya olmuyor. Olsada boşalamıyor bu arada bakımlı süslü bir kadınım ve olayın kadınların bakımıyla hiçbir alakası yok

Bende şöyle bi fikir sunabilirim tabi benim ki gecici süreliğine en azindan hamile kalana kadar olabilir bi tablet alin bas ucunuza koyun esiniz uzerindeyken tam karsisinda olup izlemesine engel olmayacak sekilde hem filmi izlesin hemde sizle birlikte olsun o zaman istediginizi alabilirsiniz belki

Yorumlari okudukca sasiriyorum bu durum sanirim bir cok erkekte var bazi arkadaşlar hic iliskiye girmiyoruz demisler her insanin yapısı duygulari farklidir ama hic iliskiye girmeden nasil sabrediyorsunuz hicmi akliniza gelmiyor sahsim adina benim icin sex cok onemli o bilgisayar basinda mastürbasyon yaparken sizde oturup izliyormusunuz oylece

Aynen bizim durum canım.en sonunda tüp bebek yaptık bizde

Ben de çok şaşkınım erkek o durumdayken eşi onu öyle görmeye katlanabilir mi? Veya erkek hiç mi utanmaz eşinden o durum içindeyken..ay ne bileyim aklım almıyor benim de..nasıl normal hale gelmiş bazı şeyler..sakın yanlış anlamadım kınamıyorum kesinlikle sadece eşim ve kendimi o durumun yerine koyuyorum ama yok olmuyor..en azından yapıyorsan gizli yap derim izlemeden yap derim..illaki her erkek birkaç.kez d eolsa izlemiştir merak edip kadınlar da erkekler se izler fakat bunu hayatının içine sokacak kadar normalleştirmek..bilemiyorum.. Allah yardımcınız olsunncok zor bir durum

Eşim de ben de 26 yasında evlendik.. O güne kadar hiçbir kadınla birlikte olmadı ben de hiç bir erkekle..bu konuya muhalefet olanlar çıkmasın lütfen eğer biriyle bir ilişki yaşasaydı bütün tecrübesizliklerini ben cekmezdim net.. Allah korkusu içinde çok fazla olan bir insan yapmamasının nedeni budur..ama 26 yaşına kadar hiç yapmadı diye de evlendikten sonra da eski.alışkanlıklarına devam etmedi yani..bekarken de kendini sık sık tatmin ettiğini sanmam çünkü bunun erkekte ileride tatminsizlik yapacağını söylerdi..yani bu bir kriter olmamalı..eşim evlenmeden 5 sene kadar hiçbir kadınla birlikte olmamış kendini bu şekilde tatmin etmeye alışmış ve hala o alışkanlığına devam ediyor demek erkeğin hatasnın arkasına sığınacagı bir neden olmamalı

Aslinda benim sormak istedigim biraz daha farkli birseydi illaki gurur incinir duygusal olarak kırılabilirsiniz ama bakiyorum gencecik insanlar kocalari masturbasyon yapiyor peki sen napiyorsun o senin gozune soka soka yapiyorsa izin isteyip sizde yapin hatta sizde film izleyerek yapin onunda gurur incinsin hatasini anlasin ama izin isteyin benimde canim istiyor diye izin almayida unumayin

Ben 6 yıldır evliyim başta erken diyordum ama artık çocuk istiyorum fakat esimle ilişki kuramiyoruz ereksiyon alamıyor alsa bile hemen yoruldum diye çıkıyor fazla surduremiyor bir çözüm bulan barmi

Yazildimi bilmiyorum yorumlari okumadim birlikte olurken izledi mi belki o zaman bosalabilir. Laptop basucunuzda dursun

Geçm
Geçmiş olsun. 3,5 yıllık evliyim. Benim eşimin de öyle sorunu vardı. Elle yapıyordu ilişkiye girmiyorduk. Önce kendisi düzelmek istemesi lazım. Yoksa ne yapsan boş.Sonra haplarla ya da macunlarla performans arttırıp sorunsuz şekilde ilişkiye girip boşalmaya başlayabilir.

Merhabalar bizde 2 yıldır çocuk istiyoruz ama maalesef aynı durum benim için de geçerli ya sertleşme sorunu yaşıyoruz ya da boşaltmama defalarca stres konusunda konuştum ama fayda etmiyor . Klomen kullanıp yumurtalarımı 21 cm getirdim yemediğim kür kalmadı ama hepsi boş çünkü eşim üstüne düşeni maalesef yapamıyor . Bu durumu kimseye anlatamıyorum psikolojim allak bullak oldu ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…