Kocam normal ilişki sırasında boşalamıyor !

ezmagy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
5
2
34
Merhaba arkadaşlar,

Başımda çok büyük bir dert var 2,5 yıllık evliyim ve kocam normal ilişki sırasında boşalamıyor. Sadece bilgisiyar karşısında mastermasyon yaparak boşalabiliyor. Bu konuda Psikiyatriste gittik ve sonuç alamadık. Artık çocuk istiyoruz ama çaresiz kaldık. Benimde 1 yumurtalığımda 1.9 cm diğerinde 3.2 cm çikolata kisti çıktı doktor şuan bunların sorun teşkil etmediğini söyledi ama gebeliğe engel olup olmadığını 6 ay içersinde anlarız dedi. Eşimin boşalamadığını doktora söyleyemedim. Seks hayatımda çok kötü benim için seks en başta doğal, olması gerektiği gibiydi eşimin boşalamadığını gördükçe bende iktidarsızlık başladı hiç bir şekilde uyarılamıyorum artık. İnanılmaz bir kaos içersindeyim, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu olayı hiç kimseye anlatmadım ama gün geçtikçe içimde büyümeye başladı. Eşim boşalıpta hamile kalamasam bukadar çelişki yaşamam, ozaman bende ne sorun varsa ona yönelirim şuan koca bir belirsizlik içersindeyim. internet okuduğum bir kaç yorumları uyguladım spermleri enjektörle kendi içime boşalttım 2 kere denedim olmadığını görünce bıraktım. gerçekten çaresizlikler içersindeyim. Yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler

çok can sıkıcı bi durum ilk kez duyuyorum böyle bir şey yaşandığını. umarım atlatabileceginiz bi durumdur

canım yanlış anlama ama sana karşı durumu nasıl yani yaklaşımı hani bunu nasıl dillendireceğim bilemiyorum fakat bi tanıdığım da senin gibiydi hatta o da şırınga yöntemiyle hamiş kalmıştı oğlu var şimdi ama geçen yıl boşandılar sorun eşinin kandınlara karşı bişey hissedememesiydi biliyorum çok acı ama inşallah senin durumun farklıdır

yani bende düşünmedim değil ama izlediği filmler kadın erkek arasında geçiyor hatta sordum kendisine.Eşim evlenmeden önce uzun yıllar yurt dışında yaşadı evlendikten sonra döndü. AIDS kapma korkusuna 5 yıl hiç bir kadınla birlikte olmamış kendi kendine tatmin etmiş. Mastermasyona aşırı bağlanmış görüntüye bakarak orgazm oluyor. Çoğu erkekde erken boşalma sorunu var bizimkiinde geç boşalma sorunu çok az rastlanan bir şeymiş.Kısacası evde sürekli iç içeyiz bana karşı olan tutumu tutkulu ve ereksiyonda hiç bir sıkıntısı yok boşalmadığı için uzun süre erekte kalabiliyor açıkcası öyle bir şey hissetmedim

ozaman tamamen psikolojik düşünsene 5 yıl demek nedemek o da ona alışmış şimdide o psikolojiyi içinden atamıyor demekki bi tavsiyem var ama burda yazarsam nasıl olur bilmem sana özelden atayım ben en iyisi :)

Canim afedersin ozel olcak ama bereaber izleseniz oyle filmler belki ozaman olurr ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm çok zor durum allah yardımcın olsun ama böyle ömür geçmez buna bi çare bulmanız lazım bence eşin psikolojikmen ona alışmış beyin onu kabul etmiş bi kaç gün izletme sizde birilkte olmayın o zmn deyeyin bide bnm böyle bi durumum olsa büyük konuşmiyim kaldıramazdım herhalde çünkü o duygu başka eşini mutlu etmek bence bi kadının mutlu olduğu en güzel anlardan biri senn içinde zor

cnm aynı sorunu yaşıyorum gelişme oldu mu birebir aynı durum bizde var,doktora gittik dediklerini uygulayınca glişme olursa sana yazarım

En kısa zamanda düzelir umarım canım, inan çok üzüldüm

cnm aynı sorunu yaşıyorum gelişme oldu mu birebir aynı durum bizde var,doktora gittik dediklerini uygulayınca glişme olursa sana yazarım

bizde de aynı durum söz konusu acaba ne durumdasınız? ben 2 düşük yaşadım yaklaşık 1 senedir de bu sorunu yaşıyoruz.

ayni problem benimde basimda.2'5 senelik evliyiz ve kocamda gec bosalma olarak baslayan ve sonradan iyice artan iliski esnasinda bosalma problem var. 6 aydir terapiste gidiyoruz ama hala sonuc alamadik ve cocuk istiyoruz artik. basinda boyle bir problem olupta cozume kavusturan varsa nolur bir bilgi versin. siz naptiniz cozebildiniz mi? benimde pskolojim altust artik

ayni problem benimde basimda.2'5 senelik evliyiz ve kocamda gec bosalma olarak baslayan ve sonradan iyice artan iliski esnasinda bosalma problem var. 6 aydir terapiste gidiyoruz ama hala sonuc alamadik ve cocuk istiyoruz artik. basinda boyle bir problem olupta cozume kavusturan varsa nolur bir bilgi versin. siz naptiniz cozebildiniz mi? benimde pskolojim altust artik

Bende de benzer bi Problem var ve çözümü nedir bilemiyorum da.. eşimle çocuk düşünüyoruz ama herzaman olmasada zaman zaman oluyor ve bu da yumurtlama donemine denk geliyor hersey normal gidiyor ama boşalamiyor ve bırakmak zorunda kalıyoruz ve buyuzden bu ayı degerlendiremedik. . Önceden ara ara ereksiyon sorunu vardı şimdi de bu çıktı çok sinir bozucu bi durum yansıtmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum helede en olması gereken zamanları kacirdigimiz için

Merhaba bayanlar öncelikle Allah yardımvınız olsun ... ben mesleğim gereği kadınların bedenleriyle içli dışlı oluyorum bu durum biraz kadında bitiyor kadışar duş alıp güzel kokular sürüp makyaj yapmayı bakım sanıyor ve erkekler eşleri de eşlerine söyleyemiyor ama bu durumdan rahatsız oluyorlar
1.eşinizin karşısına asla sapsarı dişlerle agız kokusuyla çıkmayın
2.vücudunuz da kolunuzda bile olsa kıl bırakmayın her zaman 5 yaşında bebek gibi pürüzsüz olun
3.büyük abdestinizden sonra nokta kadar dahi olsa makat bölgenizde dışkı bırakmayın
4.çarşaflarınız buram buram temizlik koksun
5.asla ter kokmayın
6.saçlarınıza özel bakım yapın
7.bide eşinize azdırıcı yemekler yedirin
8.kendinizi sexi görün begenin en azından öyleymiş gibi yapın

Bu durumun kisisel bakim vs ile hicbir ilgisi yok ne yazik ki. Biz terapi aldik yaklasik 1 sene hatta daha bile fazla olabilir ve bazi donemler haric esim duzenli olarak her hafta gitti neredeyse. Fakat hicbir sonuc alamadik. Cok nadir gorulen, cozumu karmasik bir cinsel problem olarak geciyor her yerde. Ben artik cozulmeyecegine inandim..

Merhaba bir cozum var mi sizde ?
Bizde de ayni problem var
Tup bebek yapicaz tek cozum o gibi gorunuyor
Mastrbasyn yaptiklari icin maalesef boyle
ben teshisi koydum da cozum onlarda bitiyor
Onlar kwyiflerine baksin
Biz tup bebekle hormon yuklenelim
Hayat onlara guzel zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…