yani bende düşünmedim değil ama izlediği filmler kadın erkek arasında geçiyor hatta sordum kendisine.Eşim evlenmeden önce uzun yıllar yurt dışında yaşadı evlendikten sonra döndü. AIDS kapma korkusuna 5 yıl hiç bir kadınla birlikte olmamış kendi kendine tatmin etmiş. Mastermasyona aşırı bağlanmış görüntüye bakarak orgazm oluyor. Çoğu erkekde erken boşalma sorunu var bizimkiinde geç boşalma sorunu çok az rastlanan bir şeymiş.Kısacası evde sürekli iç içeyiz bana karşı olan tutumu tutkulu ve ereksiyonda hiç bir sıkıntısı yok boşalmadığı için uzun süre erekte kalabiliyor açıkcası öyle bir şey hissetmedim
ozaman tamamen psikolojik düşünsene 5 yıl demek nedemek o da ona alışmış şimdide o psikolojiyi içinden atamıyor demekki bi tavsiyem var ama burda yazarsam nasıl olur bilmem sana özelden atayım ben en iyisi :)
Merhaba arkadaşlar,
Başımda çok büyük bir dert var 2,5 yıllık evliyim ve kocam normal ilişki sırasında boşalamıyor. Sadece bilgisiyar karşısında mastermasyon yaparak boşalabiliyor. Bu konuda Psikiyatriste gittik ve sonuç alamadık. Artık çocuk istiyoruz ama çaresiz kaldık. Benimde 1 yumurtalığımda 1.9 cm diğerinde 3.2 cm çikolata kisti çıktı doktor şuan bunların sorun teşkil etmediğini söyledi ama gebeliğe engel olup olmadığını 6 ay içersinde anlarız dedi. Eşimin boşalamadığını doktora söyleyemedim. Seks hayatımda çok kötü benim için seks en başta doğal, olması gerektiği gibiydi eşimin boşalamadığını gördükçe bende iktidarsızlık başladı hiç bir şekilde uyarılamıyorum artık. İnanılmaz bir kaos içersindeyim, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu olayı hiç kimseye anlatmadım ama gün geçtikçe içimde büyümeye başladı. Eşim boşalıpta hamile kalamasam bukadar çelişki yaşamam, ozaman bende ne sorun varsa ona yönelirim şuan koca bir belirsizlik içersindeyim. internet okuduğum bir kaç yorumları uyguladım spermleri enjektörle kendi içime boşalttım 2 kere denedim olmadığını görünce bıraktım. gerçekten çaresizlikler içersindeyim. Yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler
cnm aynı sorunu yaşıyorum gelişme oldu mu birebir aynı durum bizde var,doktora gittik dediklerini uygulayınca glişme olursa sana yazarım
Bu durumun kisisel bakim vs ile hicbir ilgisi yok ne yazik ki. Biz terapi aldik yaklasik 1 sene hatta daha bile fazla olabilir ve bazi donemler haric esim duzenli olarak her hafta gitti neredeyse. Fakat hicbir sonuc alamadik. Cok nadir gorulen, cozumu karmasik bir cinsel problem olarak geciyor her yerde. Ben artik cozulmeyecegine inandim..