Kızlar çıldırmak üzereyim. Bugün eşim ve ortaklarıyla beraberdik. Ortaklarının birinin eşi sonradan görme. Kadını sevmiyorum ve eşim biliyor. Bugün bize sonradan dahil oldular. Onlar gelmeden diğer eşle birlikte oyun parkuruna yürüyüşe çıktık ve çok eğlendim gezerken.eşimi oyun parkuruna gelmesi ve eğlenceli vakit geçirmek için birsürü tatlı mesaj attım. Tamam gelicem dedi. O sırada sevmediğim kadının çocuğuyla oynuyormuş. Gittim yanlarına hadi gidelim dedim eşime. Bu çocuğunu da kucaklayıp onu da götürmeye kalktı. Emanet çocuk bırak dediğim halde dinlemedi. Annesi oturup kahvesini içerken kocam çocuk baktı onu bana tercih ederek. Bu yüzden çok şiddetli kavga ettik resmen benimle vakit geçirmek istemiyor yalnız kalmıyor artık çok yoruldum. Bunun gibi birsürü örnek verebilirim. Eşimle vakit geçirmek istemem suçmuş gibi beni suçlamaya başladı. Haksız mıyım nerede yanlış yapıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocamın salaklığı
- Konu Sahibi sipsu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Diğer durumları bilmiyorum ama adam sizin tasmalı köpeğiniz değil çocukla ilgilenmek istemiş buna da karışmazsınız
Kocam bakıcı değil yalnız tasmalı köpek olmasını tercih ederim
- 3 Şubat 2021
- 2.765
- 8.674
- 108
- 36
Bu kafa yapısıyla daha çook kavgalar edersiniz, evlenmek diğerini kavgayla yönetmeye çalışmak değildir, bir de kocanızın arkasından salak yazmışsınız ki adama ben üzüldüm Allah yardım etsin, düşman nerde bilinmiyorKocam bakıcı değil yalnız tasmalı köpek olmasını tercih ederim
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.629
- 598
O tercih etmiyor demek ki tasmalı köpeğiniz olmayı.Kocam bakıcı değil yalnız tasmalı köpek olmasını tercih ederim
Çocuğa bakmak, ilgilenmek isteyen kendisi. Başkasının çocuğu ile ilgilendiğimiz zaman bakıcı olmayız. Annesini sevmiyorsunuz diye delirmişsiniz bu kadar ama belli ki kocanız seviyor.
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
- 2 Haziran 2024
- 313
- 1.751
- 28
- 32
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
Ne iğrenç bir üslup adam sana çok dayanmaz. Keşke burayı görse de yazdıklarınızı okusa.Kocam bakıcı değil yalnız tasmalı köpek olmasını tercih ederim
- 5 Ağustos 2023
- 676
- 1.202
- 33
Yazdım yazdım sildim çocuklarla oynamayı seven bir insanım ve bazen çevremde beni düşünen(!) insanlar sizin gibi tepki veriyor bakıcı mısın amele misin vs diye ama o çocukla zaman geçirmek belki sizden daha iyi geliyordur bunu düşündünüz mü? Ayrıca insanlar çocuklarla zaman geçirmeyi seviyor olabilir niye bu kadar takıldınız anlamadım. Çocuğa bile kin beslemişsiniz
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.629
- 598
- 19 Şubat 2021
- 4.951
- 12.028
- 158
- 38
- 17 Haziran 2024
- 1.507
- 7.627
- 73
- 33
Bunun dışarda olmakla Alakası yok bariz haksızsınız yaniNeyse boşverin ya siz de haklısınız. Dışarda olsam ben de öyle söylerdim
- 14 Mayıs 2018
- 183
- 359
- 103
- 26
hakikaten yazıklar olsun ajsjssk konuyu bilen özet geçebilir mi plss??Bir kişi de konuyu alıntılamamış
- 2 Haziran 2024
- 313
- 1.751
- 28
- 32
Ay yok sende miletin kocasiyla gezip eglendim dicegine kendi kocanla gezseydin dimi yaniVe siz bu sebeple kocanıza salak diyorsunuz? Adamın sizinle neden vakit geçirmek istemediği çok açık değil mi?
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.629
- 598
Kocası ortağının çocuğu ile ilgilendi de hanım kızımızla ilgilenmedi diye adamın ağzına etmiş. Çocukla yarışıyor hanım abla.hakikaten yazıklar olsun ajsjssk konuyu bilen özet geçebilir mi plss??
- 14 Mayıs 2018
- 183
- 359
- 103
- 26
ay ne olmuş meraktan çatlayacağım ajsjsj neden salak diyor kocasına?Ay yok sende miletin kocasiyla gezip eglendim dicegine kendi kocanla gezseydin dimi yani