Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Sabah şok içinde okuduydum .. Ben en yakın kız arkadaşımla ,kız kardeşlerimle bile asla bu tür muhabbetlere gitmemişimdir.Ki iş yerinde erkek arkadaşla konuşayım ha ancak aramda yakın bir ilişki olacak ki böyle konuşayım.Eğer imkan varsa numarasını sildir ayrı yerde çalışma imkanları varsa çalışmalarını söyle yani o kadını hayatından silmesini söyle.Yoksa dünyayı zehir edeceğini söyle..

Yorumun alnı olsaydı da öpseydım
Insallah konusahıbı gozun acar, ve adamı bosayıp hayatına mutlu mesut devam eder. Konu sahibinin sokta oldugunu dusunen ler var, sokta degıl alısmıs dedıgım de kızdılar bana ama, goruyorum ki sizde sokta olmadıgının farkındasınız.

Şokta olan insan "lütfen konumu terkediniz...zira konuma zarar veriyorsunuz, konumu dagitiyorsunuz" şeklinde cevap vermezdi size....benim hayatım dağılırken konumun dağılması mi umrumda olacak !!

Her zaman bir bahane vardır. Adım atması için aldatılma motive etmiyor olabilir. Belki camış demesi harekete geçirir.

Hayırlısı olsun ne diyelim.

Birbirleri arasındaki son performansın kritiğini yapmışlar. Bu kadar basit ama yine de siz bilirsiniz.
Başkasına dokunmuş ve sizi kötüleyerek hala devamı için çabalıyor. Eşiniz midemi bulandırdı.
Bir de kapı yumruklayarak size gözdağı veriyor ve hala düşünüyorsunuz.

Yolla tbiki de eşine kadın senin kocandan ışık bekliyo kocası yetmiyo ben geliyim desin diye uğraşıyo
Hamileyse hamileliğini bilsin
Önce kocasına gönder sonra kadının ağzının payını ver
Sonrada kocanı boşa ondan bi halt olmaz karısına laf söyleyen söyleten adamdan yarın bi gün basarsın zaten onları elinde dedil varken araya zaman giripte sinirlerin yumusamadan gönder kocasına
Bidaha kimsenin kocasına yazamasın o...

İsteyen istediğine inansın istediğine inanmasın ben yaşadığımı bilirim. Sabahtan beri yemek yiyemedim arkadaşımdayım. Evet toplantıdaydım moderatör ben değildim bu sebeple telefonuma bakabildim. Ve bugün hiç çalışmadım acil onaylar gerekmedikçe yarında işe gitmeyeceğim oldu mu

Sizi merak ediyoruz.. Napmayı düşünüyorsunuz bundan sonra?

Ben çatlamışım da haberim yok sabahtan beri yemek yiyemiyorum. Babamın hastalığından sonra kaldı yutamama. Sanki yutma refleksimi kaybetmiş gibiyim. Ara sıra panik halinde gelmeye başlamıştı ama şuan ilerledi. Eşimin psikiyatrisini aradım sordum yemin ederim yemek yutamıyorum böyle bir psikolojik rahatsızlık var mı dedim o da var ama sizi uzun zamandır tanıyorum psikolojik olmayabilir durumunuz bana gelmeden önce bir KBB ye gidin psikolojik değildir belki dedi yarın doktora gideceğim

Sabah ilk sayfaları okuduğumda yuh bu nasıl genişlik demiştim ben kız arkadaşımla bile böyle şeyler konuşmadım ömrümde. Kadın ayrı pislik kadına yol yapan karısını kötüleyen adam müsveddesi ayrı pislik. Şimdi okuduğumda ise konu nerelere gelmiş hanımlar sahiden de epey dikkatlisiniz, gerçekten dediğiniz gibi adamla birlikteliğinin kritiğini yapıyor olabilir her durumda iğrenç bir olay.

Allah korusun ben çok korkarım böyle çarpık çurpuk ilişkilerden ya. Birkaç gün önce yaşadığım bir durum geldi aklıma. Uzun biraz ama arada içimi dökmüş olayım. İş yerinde neşeli muhabbeti seven biri sayılırım ama bu hallerim yanlış anlaşılır diye de korkup bir yandan da mesafeli olurum kimseye özelini sormam kendim de pek anlatmam. Sevdiğim saydığım gün içinde çok kez konuştuğum erkek bir iş arkadaşım var, çoluk çocuk sahibi biri. Sabah yanına gidip işle ilgili birşeyler söyledim sonradan dikkat ettim yüzü allak bullak hayırdır bu halin diye sordum. Direkt olarak eşimle çok kötü kavga ettik son zamanlarda hep tartışıyoruz dedi, hani bi sorsam dökülecek. Ki normalde eşini sever değer verir iki çocuklarıyla tatlı bir aileler. Sevdiğim bir arkadaşım olmasına rağmen olur öyle üzme kendini deyip vınn uzaklaştım. Başka bir derdi olsa kendimce teselli ederdim ama oturup eşiyle sorunlarını hatta belki de eşinden şikayet etmesini dinleyemezdim haliyle, yakışık alan bir durum değil. Böyle dertleşmelerin devamı allah korusun kötü yerlere gidebilir ki şu konuda okuduklarım bir kadınla erkek arasındaki midesizlikte en son nokta bence. Allahım ahlakımızı bizden almasın ahlaksızları da bizden uzak tutsun. Ahlaksızlığa göz yumanlara da akıl fikir versin ne diyeyim.

Evet o muhabbetleri de iğrenç geldi ama ben hep eşine yormuştum. 28 mayısa kadar whatsapp görüşmesine gittim.

Kadın şuan hamile, direkt göndermek istiyorum aslında eşimde yapabilirim bilir söyledim çünkü gönderecem diye ama hamile diye göndermek istemiyorum
Sanane hamileyse ya o hamile haliyle senin kocanla fingirdemeye utandı mı
Kocanda seni kadının kocasına gönderme diye ikna etmek için arar tutuşmuşlardır onlar şimdi

Gelmişti onu anlayamadım o yüzden. Uykudan uyanma ne oluyor. 5 buçukta işten çıkıyorlar. Gelmesi 12 yi geçmemişti eminim
Acaba birliktelik sırasında uyudular sonra tekrar devam ettiler ve bu konu öyle görev gibi diye bahsedildi olabilir mi ki ?

Iyice paranoyaklik mi oldu bu da sanki :/

Yaşadığınız sıkıntılar bir gün bir şekilde, hastalık olarak depreşip, size rahatsızlık verecekti. Vermeyede başlamış.Bırakın artık bu adamı gütmeyi.Kendinize acıyın biraz.Daha fazla, siz siz olmaktan çıkmadan, hayatınızdan bu adamı çıkarın.
Kendinize iyi bakın.Geçmiş olsun.Biran evvel bütün sıkıntılarınızdan kurtulmanızı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…