• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Kumar oynuyor....

izabel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
56
2
86
K.K.T.C.
arkadaslar icim icime sigmiyor cok caresiz oldugum ani yasiyorum
icimi nereye doksem diye dusunurken burasi aklima geldi
isten gelir gelmez internetin basina oturuyor hafta sonlari hic kalkmiyor kumarin basindan
son 3 ayda 5 bin euro kaybetti
deli olucam ben esime birdaha para yatirirsan konusmiyacagim seninle dedim
su an yine oynadigi icin konusmuyorum
konusacak gibide degiliz
ne yapmaliyim ki
yardimlariniza cok ihtiyacim var

ya o 5000 euro yu bize versinde borçlarımızı ödeyelim..bir hayır işlemiş olur hem
valla ne yapılır ki..psikiyatriste falan gitmesi için ikna etmye çalışın
bu da bir bağımlılık

canım ya ..
kumar bir hastalık bir bağımlılık ..onunla iletişim kurmayı denemelisin.sen ona böyle tavır koyma bence konuş iyi davran güzellikle konuş.yoksa zaten evdede huzurum yok der daha çok ona heyecan veren kumara yönelir.ama bu gerçekten bir hastalık bunu hastalık olarak araştırsan ona göre bi yol izlesen diyorum ben nacizane fikrim..

ya hic sorma
hasta kumar hastasi oldu
zengin olacakmis kumardan ne yapicam ki ben nasil vazgecirecegim

afetmeyeceğim tek şey aldatmayı bile belki ef ederim ama kumarı asla bukadar büyük konuşuyorum canım daha yolun başındayken önlemini al yoksa canın çok yanar hemen biyerle danış bişeyler yap ben bunun acısını çok iyi biliyorum canım bir an önce bu durumu halletmen lazım uzmana danış yada tehdit et ailene sölerim filan diye belki bi yardımı olur...

selda bende senin gibi dusunuyordum
denedim affettim bir daha yatirmiyacagim dedi
ama yine yatirdi son 2 gunde 600 euro daha harcamis kaybetmis
bende bankaya gidiyorum para cekemiyorum
maasi aliyor oldugu gibi kumara veriyor
allah kimsenin basina vermesin inanin
kac gundur sinirden elim ayagim titriyor

cumartesi pazar evde sabahtan aksama kadar kumar oynar
alis verisleri ben yaparim disarda otobus beklemek herseyin en ucuzunu ucuz olan yerden almak gibi
onun umrunda degil allah islah etsin
1 2 hafta daha devam etsin bakalim ben kendimi bir toparliyayim
inanin benimde aklim basimda degil

canım kumardan kim zengin olmuş ki!! allah inancı yokmu eşinin hiç? inancı varsa o kanaldan gir.haram de kumar.haram getirme evime de. haram demek zararlı demektir.allah çıkarır çoluğundan çocuğundan.kazansada zengin olsada hayır mı gelir o paradan??!birinin ahı üstünde olur elbet o paranın.kumar oynayarak hem kendi ailesine hemde oynadığı insanların ailesine zarar veriyor.
haydan gelen huya gider çalışmadan kimse zengin olmaz.düşünsene piyango bile öyle kazananları çıkardılar şimdi ellerinde avuçlarında hiçbirşey kalmamış..
allah sana sabır eşine akıl fikir versin canım.

selda bende senin gibi dusunuyorum
cok sukur dinime bagli olmaya calisiyorum
hatta haram para yememek icin bosanmayi bile dusundum
esimin inanci var cok sukur
haram oldugunu biliyor ve buna ragmen oynuyor
ben dedim bana ve cocuklarina haram yedirme allah sorar diye ama hic aldiris etmiyor
ben gercekten caresizim o yuzdende burdayim zaten
galiba tedavi olmaya ihtiyaci var
ama nasil ikna edecegim bilmem
bana gelip ozur dileyecegi yerde
bir de tavir yapiyor bana
allah yardimcimiz olsun

Çok uzuldum ne desem bilmiyorumki duadan baska birşey gelmiyor elimden Allah yar ve yarrdımcın olsun inş tiksinti verir :çok üzgünüm:

elinizde ne varsa üzerine yap bence kocanada gelince allah islah etsin bol bol dua et neddiyim gerekirse konuşme parayı rahat bişekilde kazanıyo heralde bu krizde hemde nedym allah islah etsn

Yaa ne denir ki???
Yada sen nasıl çözebilirsin ki???
Tamamen eşinin vazgeçmesi gereken bir şey KUMAR:1no2:...
Çünkü gerçekten bir hastalık. Bak küsüyorsun olmuyor, söz veriyor gene yapıyor. Hastalık olduğu için tutarsız davranıyor. İradesi zayıf eşinin belki de. Ailesi biliyor mu peki bu işi. Onlar ne diyor:Saruboceq:

allah razi olsun sizden
gece uyku tutmuyor kalkkip namaz kilip dua ediyorum
allah tan baska kimse yardim edemez esime
cok paramiz yokki
maasini kumara veriyor bizde su ekmekle besleniyoruz
cok sukur ben halime sukrediyorum
saglikliyim evladim saglikli bu halde isyan edememde uzuluyorum bosa calisiyor esim kazandigini harciyor
ustelik banka hesaplari eksiye dusuyor ve ustelik her ay bankaya bu eksiye dusme cezasi icin ayri para veriyoruz
allah akil versin esime, sizdende allah razi olsun

Cnm benim babamda kendini bildi bileli hep kumar oynar. Ve ne yaptıysak vazgeçiremedik. Hala oynuyor. Allahtan annemin de geliri var ve annem artık parasını gizliden biriktiriyor. Çünkü annemin paralarını,birikimini, altınlarını, avrupada biriktirdiği paraları yani herşeyi..babam yok etti. Sana tavsiyem gelirin varsa gizliden biriktir. Çok zor cnm seni çok iyi anlıyorum. Peki içkisi var mı?

şu kumar ve içkiye verilen paraya acıdıgım kadar hiçbir şeye acımıyorum he bi de sigaraya...sokağa atsanız da fakirler alsa ya bu paraları..gercekten zor durum önce kişi anlamalı hata yaptığını bence..irade işi bu..

sabır diliyorum sana arkadaşım.artık nefret eder hale geldim bu kişilerden,çevresindekilerin hayatını zorlaştıran,dert üzüntü yaratanlardan.niye bu kadar zor bi insanın aklını fikrini başına toplaması,çevresindeki insanlara zarar verdiğini görüp kendine çekidüzen vermesi.
biz deli olalım biraz da millet bizim kahrımızı çeksin.
ayrılma,uzak durma imkanın varsa ayrıl kurtul,kendi hayatına bak,düzelmiyor bu insanlar,nasıl geldilerse öyle gidiyorlar,başkalarının da hayatını cehenneme çevirerek.

arkadaslar en cok uzuldugum ise zamanini bosa geciriyor
hic internetin basindan kalkmiyor cocugum ile ben butun alis verileri yapiyoruz
buna deli oluyorum iste
o evde kumar oynuyor bende sogukta otobus bekliyorum alis veris yapiyorum
birde bir huyum var her eyin en ucuzunu en ucuz olan yerden aliyorum
para harciyamam bos yere
allahtan ickisi yok
ayrilmak istesem cocuguma uzuluyorum
birde sinir oldugum hem suclu hem guclu ozur bile dilemiyor artik
barismaya bir caba bile gostermiyor
hatasini bile bilmiyor
bakalim zaman ne gosterecek