• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kolumdaki tüyleri almamı istiyor

consiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
11
0
0
İzmir
slm arkadaşlar
kocam kafayı sıyırdı kolumda 3-5 tüy vardı onları almamı istiyor. çok ta belli olmuyor bence. kolun fırıncı kolu gibi diyor bazen gülerek şakayla karışık ama ben biraz alınıyorum açıkçası.
bacaklarıma ağda yaptırıyorum ama kolum acır diye çok korkuyorum. napmalıyım kızlar?

slm arkadaşlar
kocam kafayı sıyırdı kolumda 3-5 tüy vardı onları almamı istiyor. çok ta belli olmuyor bence. kolun fırıncı kolu gibi diyor bazen gülerek şakayla karışık ama ben biraz alınıyorum açıkçası.
bacaklarıma ağda yaptırıyorum ama kolum acır diye çok korkuyorum. napmalıyım kızlar?

az önce sevgiliniz vardı ne çabuk evlendiniz?????????????????????????????????????????????????

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/624682-sevgilimle-birlikte-olamiyoruz.html#post30601668

bacağındakileri ağdayla al canım.bezden dikkatlice kılları çıkar ve koluna yapıştır.
koluna ağdayı bolca sürersen ağda kol kılı olduğunu anlamaz bacak kılı diye yutturursun
o zaman acıtmaz aynı işlemi acıdığını düşündüğün her yere rahatlıkla yapabilirsin.

slm arkadaşlar

E sevgilin ne diyor bu duruma :26:
:1:

Back