- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi cemregenc8
-
Normal bir aratma değil ki. Nasıl açıkladı acaba?merhabalar ;
ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
2 hafta önce bir arkadaşım bni ziyarete geldi. Yiğenini sordum nasıl diye. Erkek yiğeni bu arada Ahmet diyelim adına. Ahmet nsl dedim. Sorma rezillik dedi... Nsl...merhabalar ;
ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
Ne rahat insanlar var pes… Bi de çalışıyor adama muhtaç da değil yine de boşanmıyor. Kimse kusura bakmasın ama böyleleri basına gelecekleri bile bile inatla evli kalıyorlar sonra da ağlıyorlar.2 hafta önce bir arkadaşım bni ziyarete geldi. Yiğenini sordum nasıl diye. Erkek yiğeni bu arada Ahmet diyelim adına. Ahmet nsl dedim. Sorma rezillik dedi... Nsl...
Bu pislik Ahmet internette baldızla birliktelik, onun resimlerini dahi çekmiş. Taytlı vs. Baldızla evde onun çocuğuna bakıyor. Annesi çlşyr. Daha o kdr iğrenç şeyler ekranında varmışki hepsi baldızla alakalı. Karısı görüyor ve bu bnm arkadaşıma gidip anlatıyorlar. Adam hoşlandım diyor resmen yaaaaaa aaaa..... Ve ne mi oldu baldız daha çocuk ztn, haberi yok. Kadın ve adam devam ama kadın ipleri eline almış diye memnun... Bunu yaptın bak Bn sana neler yapıcam diye kan söktürüyor. Baldız halen çocuklarında bakıyor.
Bu ne iğrençlik.10 çocuğum olsa boşarım.
Google bunu soracak kadar cahil biriyle de evlilik zor be.merhabalar ;
21 eşim 33 odaha cocuk dıyor cıldırıyor o kızların yzuune ben nasıl bakarım ne dıyosun sen vsv vs
Adam baldızla kaçıp gidecek, aklı başına öyle gelecek.Ne rahat insanlar var pes… Bi de çalışıyor adama muhtaç da değil yine de boşanmıyor. Kimse kusura bakmasın ama böyleleri basına gelecekleri bile bile inatla evli kalıyorlar sonra da ağlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?