- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi 23Dilan1985
-
Ben gerçek kisiligimde olsam buraya yazamazdım. Yeni üyelik alma hakkımi seviyorum. 2014e ait başka üyeligim vardı ama silinmeyecegini bilmedigimden yazdigim bazi mesajlar reel kisiligimi ifşa edecek korkusuyla hesap kapatip yenisini açtım. Dediginiz sistemde bu haklarim olsa bile insan aile üyeleriyle bile tc paylaşırken dikkatli olmalı kaldı ki bir sitenin onlarca admini.Sadece cinsellik bölümü değil bence tüm forumlar üyeliksiz okunmamalı.
Üyelik için de kimlik numarası falan istenip sadece gerçek kişiler tarafından üyelik oluşturulabilecek bir sistem getirilmeli.
Bak diyor umrunda degil sen kendine yakistiyorsandisaridaki kadinlara bakmasindan rahatsiz olmaniz cok normal, ama kocanizin burayi okumasi neden sizi rahatsiz ediyor? Bence bir kac sey ogrense size de faydasi olur. Ayrica, siz de erkeklere bakabilirsiniz disariya cikinca. O baktigi ve bunun normal oldugunu dusundugu icin size de normal olmasi gerektigini ve siz de bakacaginizi soyleyin. Sakin ve ciddi bir sekilde konusun ki blof yaptiginizi anlamasin. Buyuk ihtimalle yaninizdayken bakmayi birakir, sizin de cevreye bakmanizi istemeyecegi icin.
Kocan,kadınlık duyguları olmasın mı canım
Kitap guzelse listeme ekleyecegim. Nasil sence? Mutlaka oku diyecegimiz turden birsey mi?Kral kaybederse diye bir kitap var. Gulseren Budayicioglu yazari. Okumani tavsiye ederim. Oradaki karakteri esine benzettim. Kitabin yazari aslinda bir psikiyatrist. Ankarada. Kitaptaki hikaye gercek. Gulseren Hanimin bir hastasinin hikayesi.
Arkadaslar 10 yıllık evliyim ,bu yillar içinde kocamdan tek şikayetim. her yerde gözleri ben dışında bütün bayanlarda ve en kötüsü ben suçlumuş çünkü bu normalmiş, bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor ama ne kadar çok icimizi açılıtıyorlar farkında değiller .yaş ilerledikçe bu konu artik daha çok canımı sıkıyor simdiki yeni huyu evde iste kadınlar kulubune bakıyor yoruldum ilgisizlikten suçlamaktan kadınlığımı anneligimi evliliğimi yaşatmadi .
bence de çok abes bunu demesı herkesi kocası gıbı sanması. Ki ben eşimden mesela okadar eminim ki çok kez de denk geldim uzaktan. bırı yanındangecerken hemen başını eğer asla bakmaz. tvde bıle abzürt bi giyim tarzı olsun başını cevırır.. Ve ben yanında degılken de bu boyle.Arkadasları gruptan biraz açık tarzda komik paylasımlar atsa da bana soyler aşkım hemen sıldım bak şunu attılar vs der. Benim haberim olmıcagı seyı dahı soyler. Aşık adam seven adam.gozü baskasına kör olur Nettt... ve daha birsürü güvenme sebebim... Burda sen de bak falan denmiş o kadar normalleşmiş ki herşey haram helal kavramı da kalmamış ilginçsiz nerede yaşıyorsunuz çevreniz nasıl bir ahlaka sahip de doğru hepsi bakıyor diyorsunuz evli adam ne demek hepsi bakıyor
Herkesin begendigi kitap turu farkli oldugundan birsey diyemiyorum. Kitap 384 sayfa ama ben elimden birakamadim. Gercek bir hikaye. Bu tip kitaplardan hoslananlara tavsiye ederim. Asagida fikir edinmeniz icin linki ekliyorum.Kitap guzelse listeme ekleyecegim. Nasil sence? Mutlaka oku diyecegimiz turden birsey mi?
Kitap guzelse listeme ekleyecegim. Nasil sence? Mutlaka oku diyecegimiz turden birsey mi?
aç tavuk ,buğday ambarında hesapımı diyorsunuz :)))Millet burda genelde derdini yazıyor
Koca internet dünya siteler
Kocanız burayı takip edecek kadar ne yaşıyor nasıl bi yokluk bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?