Kocam kadinlar kulübünü sürekli takip ediyor?

gülmem geldi :)))))) adam şimdi buralarda kendi gibi kadın diye bir erkek bulup sohbete başlarmış
üstüne üslük birde konu acarmış SEVDİĞİN KADIN ERKEK ÇIKTI diye
Ahahahahah:))) karısıda sonra diğerlerine binaen rutin bosanıyorum başlığı acmasa bari :)
Yanı amaç kadında her yerde her toplumda mevcut bu siteye göz dikecek kadar ne yaşıyorlar anlamış deilim

Bosver takip etsin. Burada bayanlari okudukca kendini duzeltir hatalarini anlar belki :)))

Eyyy koca kişisi senin ne işin var kadınların arasında,sen git kahveye taklı okeye 4.bul pişpirik oyna tavlada zar tut..
Burası bünyene ters gelir anlayacağın..
Ayy ablacıgım yaa benimde kocam bebekle ilgili şeyleri buradan okuyor tabi üyeliği felan yok
Ama google birsey yazınca burada ki konular çıkıyor buradan fikır alıyor oda
Tabi bizim aradığımiz konular
Bebek arabası, bebeğin gazi için ne yapmalıyız? Vs. Şeyler :)
Ne kadar masumane baktım olaya

sinirlenecek bir durum yok ...neler bakmıyorlar nette..buraya bakmışlar çok mu
bakarlar bakmasına haklısınız da, burada okuyoruz çok okuduk kocam/sevgilim yazdıklarımı okumuş sen bunları yazmışsın diye atarlanmış falan filan. bunlara kızıyorum ben.

Benimki beni forumda görünce Güzin abla diye dalga geçiyor, hiç ilgisini çeken bir platform değil. Ne tuhaf eşiniz var. Gelene geçene gözü takılabilir, bu normal bence. Herkesin dikkati kayar, bakar çünkü. Ama her gördüğü kadına da gözünü dikip bakıyorsa kesinlikle normal değil. Aranıyor gibi tövbe.

Nette birşey aradığında direk burası çıkıyor zaten..
Olsun da gene bakmasınlar,bazen çok ilginç olaylar yaşanıyor burada.
Bakmasın yaaa gerek yok bence..

"Doğru, hepsi bakiyor" derken? Bakmayan erkekler de var hanimefendi, emin olun var..

Nette birşey aradığında direk burası çıkıyor zaten..
Olsun da gene bakmasınlar,bazen çok ilginç olaylar yaşanıyor burada.
Bakmasın yaaa gerek yok bence..
tamam tamam tatlım sen söyledin ya şimdi bakmayacaklarmış..zaten senin resimdende çok çok korkmuşlar :)))))))))))
bakan erkeklere not :bakmayınnnnnnn keleşlere gelirsiniz benden söylemesi

tamam tamam tatlım sen söyledin ya şimdi bakmayacaklarmış..zaten senin resimdende çok çok korkmuşlar :)))))))))))
bakan erkeklere not :bakmayınnnnnnn keleşlere gelirsiniz benden söylemesi

Hahaahaha olsun ya gerek yok bence gelmesinler burayada:))

Sanırsam buradaki kadın muhabbetlerini merak ediyor acaba neler konuşuyor bu kadınlar

Hani diyeceğim ki sözlük gibi kadın-erkek karışık bir yer olsa, neler yazmış diye merak edip bakabilir de... Trolleyenler harici sırf kadınlardan ve dedikodu boyutuna varabilecek konuları merak eden bir erkek... Ay bilemedim, ya kadın psikolojisini merak ediyor ya da sizi takip etmek istiyor olabilir. Ama benim böyle eşim olsa oturur beraber okurdum onunla !

Bu
Bu siteyi ondan dolayi ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…