Kocam hornet kullanmış gay mi

Beksrlığında yapmış ben yeni öğrendim birde kabul etmiyor gay değilim diyor o dönem boşluktan konuşmak için yaptım diyor ilgi görmek için
iyi de bekar ve boşluktaki kişi kadınlarla konuşmak varken neden erkeklerle konuşup foto atsın gay değilse
konuştuğu zamanlar kaç yaşlarına denk geliyor ergenlik çağlarıysa kimlik bulmaya çalışmış falan diyelim hadi

18 -19 yaşları

Yani ikinci asıl konuştuğu dönem 21-22

hadi buna ergenlik cahillik vs diyelim

ama bunda cahillik yapmış da olsa pişman olup yapmamalıydı
insanlar 1 yıl sonra 1 yıl önceki yaptığını beğenmiyor dimi
Evet ilk indirdiğin de hesap açmış hiç kullanmamış 2 sene sonra tekrar açıp kullanmış

Gerçekten yada itiraf etsin varsa bende gönlüm kafam rahat şekilde bitireyim istiyorum
Daha neyini itiraf etsin, adam ortaya çıkacak diye korkuyor ve ondan ağlayıp sızlıyor. Ömrünüzü sürekli bir şüphe içinde mi geçireceksiniz, onu geçtim nasıl mideniz alacak bu adamı?

Burada okudum en sacma soru kusura bakma. Saka olarak mi soruyorsun esim gaymi diye? Sence? Bir dusun bakalim.

Şu anda ilgim yok dediğine göre bir sıkıntı var.birileriyle konuşmak isteyen, ilgi isteyen niye gaylere özel uygulama kullansın.tonla uygulama var.yani ben de devam etmezdim böyle biriyle.

Konuşmak için yaptıysa tonla heteroseksüel uygulama var.

Seviyorum hala o yüzden çok zor oluyor gala onu düşünüyorum benden sonra ne yapar dahada batar mı diye öbür dünyasınıda düşünüyorum bilmiyorum
Bi dediklerinin haricinde dikkatini çeken başka şeyler olmadı mı? Bu hareketi de bir erkek yapar mı falan dediğin?

Safmısınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…