Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireceğim. Ben ailemden farklı bir şehirde eşimle birlikte yaşıyorum; ama ailemi özlediğimde ayda bir kere bazen iki ayda bir eşimin de izniyle haftasonumu ailemin yanında geçiriyorum. Eşim normalde iştem 7 ya da 8 gibi gelip saat 10 ya da en geç 11 de uyuyor. Ama ben ne zaman ailemin yanına gelsem sabah 9 ya da 10 gibi çıkıyor gece 12 ye kadar da arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Normalde erkenden uyuyan, bana vakit ayırmasını istediğimde sızıp kalan kocamın ben yokken uykusu gelmiyor. Bu duruma çok sinir oluyorum. Bu konuyu kaç kere de söyledim. Neden benle evde otururken erkenden uykun geliyor da ben yokken gece 1 e kadar oturuyorsun diye kaç kere konuştuk. Evde napayım tek başıma oturmak istemiyorum diyor. Sizce napayım. Hiç kafama takmayayım mı? Yoksa onun bu gece gezmelerine bir son verebilmek için çabalamalıyım mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam hiç evcimen değil
- Konu Sahibi Holygrail
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
Evet haklısın tabi. Zaten eşimin sosyal hayatı baya bir hareketlidir :) ben arkadaşlarıyla vakit geçirmesine değil de benleyken uyuyup arkadaşlarıyla eğlenmesine üzülüyorum aslında. :)Misal eşim cumartesi geceleri arkadaşlarıyla olur..gece geç gelir..
Ev iş..ev iş..ınsan bunalıma girer..biraz ozgur bırakmak lazım..arkadaşlarıyla da vakıt geçirmeli..evlenınce sosyal hayat bıterse.bırbırınıze zararı dokunur bunun..
Arkadaşlarını tanıyorum. Zaten iş arkadaşları hep.Çok ilginç. Benim eşim tam tersidir mesela. Ben evdeyken uyumak bilmez zaten geç geliyor, ben evde yokken eve geldigi gibi uyur..
Arkadaslarini taniyor musunuz?
O zaman boşuna sıkıntı yapmayayım yaniSen annendeyken oda aekadaslariyla beraber , bende burda bir dert goremedim.
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 35
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireceğim. Ben ailemden farklı bir şehirde eşimle birlikte yaşıyorum; ama ailemi özlediğimde ayda bir kere bazen iki ayda bir eşimin de izniyle haftasonumu ailemin yanında geçiriyorum. Eşim normalde iştem 7 ya da 8 gibi gelip saat 10 ya da en geç 11 de uyuyor. Ama ben ne zaman ailemin yanına gelsem sabah 9 ya da 10 gibi çıkıyor gece 12 ye kadar da arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Normalde erkenden uyuyan, bana vakit ayırmasını istediğimde sızıp kalan kocamın ben yokken uykusu gelmiyor. Bu duruma çok sinir oluyorum. Bu konuyu kaç kere de söyledim. Neden benle evde otururken erkenden uykun geliyor da ben yokken gece 1 e kadar oturuyorsun diye kaç kere konuştuk. Evde napayım tek başıma oturmak istemiyorum diyor. Sizce napayım. Hiç kafama takmayayım mı? Yoksa onun bu gece gezmelerine bir son verebilmek için çabalamalıyım mı?
Bende nisanliyim isi 6da bitiyor gece 12lere kadar disarda arkdsyla sonra kavga cikiyor valla sen cok haklsn cozum bulablrsen banada söyle
Ben ailemin
Ben ailemin yanına geldiğimde böyle genelde. Ben evdeyken ikimizde işten geliyrz yemek dinlenme derken vakit geçiyor. Birlikte yaptığımız aktiviteler de oluyor tabi. Ama genelde gece 11 olmadan uykusu gelmeye başlar. Ben ailemin yanındayken hiç eve giresi gelmiyor ama.öncedende mi böyleydi?
Canım benim eşim de nışanlıyken öyleydi. Ama o zaman sorun etmiyordum. Bekar ve yalnızdı. Arkadaşlarıyla çay içer sohbet ederdi. Ama işte evlenince de devam ediyor doğal olarak.Bende nisanliyim isi 6da bitiyor gece 12lere kadar disarda arkdsyla sonra kavga cikiyor valla sen cok haklsn cozum bulablrsen banada söyle
- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
Konuya nispet yapar gibiaa benim kocam hiç öyle değil tam tersi şöyle şöyle yazanlara çok kızıyorum çünkü insan daha çok üzülüyor benimki niye böyle değil diye. Yazmayın nispet yapacaksanız. Benim kocamı da bıraksam temel ihtiyaçlardan arta kalan zamanda hep uyur yani, insanı çıldırtan bir durum. 50 kere konuştuk ama napıyım çok yoruluyor demekki diyorum onun yapısı bu diyorum geçiyorum canım. Yorgun olmadığımdan emin olduğum zamanlarda bi aktivite bulmaya çalışıyorum, akşam şunu izlicez, puzzle yapıcaz, kitap okucaz falan filan işte... Hiç üzme kendini. Çoğu erkek sever uykuyu.
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
yok evlenmeden öncede ilgisiz miydi onu sormak istedim?Ben ailemin
Ben ailemin yanına geldiğimde böyle genelde. Ben evdeyken ikimizde işten geliyrz yemek dinlenme derken vakit geçiyor. Birlikte yaptığımız aktiviteler de oluyor tabi. Ama genelde gece 11 olmadan uykusu gelmeye başlar. Ben ailemin yanındayken hiç eve giresi gelmiyor ama.
sanırım monotonlaştığı için evliliklerde bi süre sonra böyle oluyor.
ben kendimi bildim bileli annem bi kanepede babam bi kanepede uyur kalır. çocukken falan hatırlarım. çok sıkıcısınız derdim :)
- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 35
Canım benim eşim de nışanlıyken öyleydi. Ama o zaman sorun etmiyordum. Bekar ve yalnızdı. Arkadaşlarıyla çay içer sohbet ederdi. Ama işte evlenince de devam ediyor doğal olarak.
Aynen benimkide kahvede cay iciyor bikmiyormu bilemiyorum ddiyo eevlncce disari cikmam dio demekki ccikicak duzeltmek mumkin deil ozmn anlaşılan canim suan her.siklikta cikiyormu esiniz nisanlykenki gibi yoksa aza mi indrildi
Ben eşimden çok yoruluyorum inanın. Ama öyle uykucu değilimdir. Zaten uyusun ona da bir şey demiyorum da. İstikrarı olur bir insanın. Uykucuysa uyur, ben varken uyuyup ben yokken cin gibi olmaz yani :)Konuya nispet yapar gibiaa benim kocam hiç öyle değil tam tersi şöyle şöyle yazanlara çok kızıyorum çünkü insan daha çok üzülüyor benimki niye böyle değil diye. Yazmayın nispet yapacaksanız. Benim kocamı da bıraksam temel ihtiyaçlardan arta kalan zamanda hep uyur yani, insanı çıldırtan bir durum. 50 kere konuştuk ama napıyım çok yoruluyor demekki diyorum onun yapısı bu diyorum geçiyorum canım. Yorgun olmadığımdan emin olduğum zamanlarda bi aktivite bulmaya çalışıyorum, akşam şunu izlicez, puzzle yapıcaz, kitap okucaz falan filan işte... Hiç üzme kendini. Çoğu erkek sever uykuyu.